Рим - 27 тема

• 46 405
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета, опитвам се да купя билети за Колизеума, но след като натисна линка от първа страница и искам да избера дата ми излиза съобщение че сайта е блокиран. Някой може ли да ми помогне.

При мен от телефона се оправи като спрях wi-fi и минах на мобилни данни. Отвори се без проблем така.
Здравейте момичета, опитвам се да купя билети за Колизеума, но след като натисна линка от първа страница и искам да избера дата ми излиза съобщение че сайта е блокиран. Някой може ли да ми помогне.

При мен от телефона се оправи като спрях wi-fi и минах на мобилни данни. Отвори се без проблем така.

Пробвах и по този начин, но за съжаление резултатът е все същия.
Здравейте, и при мен днес излиза Блокиран достъп, независимо дали опитвам през фиксирана или през мобилна услуга!
Ще пробвам довечера пак (преди няколко седмици имаше подобен случай и се разреши до няколко часа) и ако няма резултат, ще пиша в контактната форма на сайта.
Наближават резервациите около Великденските празници и явно са баннали определени IP-та, да се надяваме само да не са цели локации! Simple Smile

# 181
  • София
Здравейте, видях, че Пантеона е вече платен. Чака ли се много на място за билети или е по-добре да се купят онлайн?  Благодаря!

# 182
  • София
Ние отидохме в понеделник към 17 часа и чакахме 5-10 минути за купуване на билети от машина и плащане с карта. Иначе има и каса за плащане в брой, но там опашката беше по-голяма.

# 183
  • Берлин
При мен не става от вчера. Дано е временно.

# 184
  • Milano
Аз нямам проблем с влизането:

# 185
  • Берлин
Regina, и аз дотук влизам,но при проверка за наличност нищо не става.

# 186
Здравейте! Не искаме да влизаме в Колизеума, а само отвън да го разгледаме, но виждам, че за Римския форум и Палатинския хълм са комбинирани с него. Има ли вариант да се разгледа само Римският форум или само Палатинският хълм?

# 187
  • Milano
Regina, и аз дотук влизам,но при проверка за наличност нищо не става.

Аз наличността съм я избрала произволно, както се вижда, 27/03/2024 в 9.50ч и стигам до плащане...но нямам път натам.🤣

П.п. ето и друга дата, 20/03/24.

# 188
И аз нямам проблем със сайта.
Ако имате AdBlock го махнете за сайта. А тези автомати за Пантеона къде се намират точно? Октомври бях в Рим и за първи път не влизах вътре, но на площада ходих, но явно не съм обърнала внимание.

# 189
  • София
Ако имате AdBlock го махнете за сайта. А тези автомати за Пантеона къде се намират точно? Октомври бях в Рим и за първи път не влизах вътре, но на площада ходих, но явно не съм обърнала внимание.

Пред портика вляво, на самия площад.

# 190
  • София
А тези автомати за Пантеона къде се намират точно? Октомври бях в Рим и за първи път не влизах вътре, но на площада ходих, но явно не съм обърнала внимание.

Ето тук са:

# 191
Ясно, благодаря.Имаше там някаква опашка, но не обърнах внимание.

# 192
Пробвайте сега, при мен се отваря и позволява да се стигне до check-out.
Update: Направо си го блокират нарочно сайта, днес след 10ч. отново изписва същата грешка. Ще видим довечера след 19ч. как ще е...

Последна редакция: ср, 28 фев 2024, 12:13 от farfallina

# 193
Препоръчани в темите екскурзоводи в Рим
 Бети Ферара: +39 339 58 82 378
 Biliana Hristova tourguideinrome25@gmail.com Tel. 00393387832800
Николина Ценова, екскурзовод с лиценз от Ватикана 0039-333-2703523, не знам дали е актуален телефонът. niko.zenova@gmail.com
 Катя Илиева www.tourguide-rome.com

Благодарности на всички, които се включват в темата с полезна информация и особено на момичетата живеещи в Италия - allexa.7, regina di cuori и азиа_asia  bouquet bouquet bouquet

Здравейте, искам да изкажа благодарностите си и адмирациите си, за всичко написано в първа страница. Толкова е подробно , толкова е помагащо. И доста добре направено.
Толкова съм щастлива !
Благодаря.

Тъй като ми предстои пътуване до Рим за 5 дена края на април, ако има някой, който да сподели какво е горе-долу времето в Рим края на април - началото на май ще съм доволна.
Също, така, определено ще имам нужда от услугите на някой от годивете, които сте изброили в първата страница.

Идеи за хотел или Airbnb !?

Аз съм била 2 пъти в Рим преди години, но този път искам да заведа майка ми, и нещата ще са малко по-различни. Няма да бързам толкова, по-бавничко ще вървиме и тн.
Била съм през февруари и март там обаче и да си призная ни удави времето от дъжд.

Благодаря отново за прекрасната тема.

# 194
Края на април, началото на май е най-хубавото време за Рим. Тази година какво ще е не се знае, но поне ще е топло.
И азалиите на Испанските стълби ще видите.
Хотел гледайте да запазите вече, че цените последните две години са чудовищни.

Общи условия

Активация на акаунт