Рим - 27 тема

• 46 403
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Края на април, началото на май е най-хубавото време за Рим. Тази година какво ще е не се знае, но поне ще е топло.
И азалиите на Испанските стълби ще видите.
Хотел гледайте да запазите вече, че цените последните две години са чудовищни.

Да, гледам ги точно в момента ! И наистина са очудващо високи. Аз също живея в Западна Европа, но тук цените са " прекрасни ", може би защото е Рим все пак.

Хихи майтапа настрана, може ли да ми препоръчате квартал, където да се отседне, хотел или направо airbnb ? Както написах, няма да съм с възлюбен този път или с дружка, а майка ми и искам да и улесня нещата, ходенето и тн.

Приемам всякакви идеи !!!!!

# 196
  • Milano

Пробвайте сега, при мен се отваря и позволява да се стигне до check-out.
Update: Направо си го блокират нарочно сайта, днес след 10ч. отново изписва същата грешка. Ще видим довечера след 19ч. как ще е...

Това са си ваши теории.
Проблеми с влизането нямам.

# 197
На летище Фиумичино България Еър има ли гишета за чекиране, или чекирането е на машини?

# 198

Update: Направо си го блокират нарочно сайта, днес след 10ч. отново изписва същата грешка. Ще видим довечера след 19ч. как ще е...

Това са си ваши теории.

От Италия ли го достъпвате или от България?

# 199
  • Берлин
От снощи влизах 100 пъти, работи сайтът нормално.

# 200
  • Milano

Това са си ваши теории.

От Италия ли го достъпвате или от България?

Какво значение има? Щом го "блокират нарочно", според вас, би трябвало да е за всички.

Напомням, че на 8-ми март държавните музеи са безплатни за жените.
Там където има нужда от резервация се прави.
Напр. в Galleria Borghese имаше места до преди малко в последният слот (17-19) при безплатните билети ("жена").

В сайта на Колизеума също пише, че жените влизат безплатно на 8-ми март.

# 201
Здравейте, може ли да дадете някакъв сайт специфичен може би за Рим, за намиране на частни квартири и хотели ?
Не говоря за booking или airbnb ?

Може пък в Италия да има някакви си местни сайтове ?

# 202
Не виждам смисъл от заяждане, но както и да е! За да го напиша явно поназнайвам нещо по темата...
Радвам се, че при вас www.coopculture.it работи!

# 203
Може ли да ми кажете кое беше приложението за телефон за местата за хапване? Не мога да го намеря, а си спомням че имаше.

# 204
Не виждам смисъл от заяждане, но както и да е! За да го напиша явно поназнайвам нещо по темата...

Здравейте,
Както е написано и в сайта: "Why have I been blocked?
You have received a 403 error message while trying to access this website. This is because the website owner has chosen to block your IP address or country from accessing this website.
Please, try again from a different connection or device. If you are connecting to the website via a Tor or VPN, try disabling them and accessing the website again."
Не работи и при мен с вход от България, но при мъжът ми, когато се достъпва от друго място /друга държава/ работи без проблем.
Към момента обаче все още няма информация за месец април.

Честита Баба Марта! Simple Smile

# 205

Здравейте,
Както е написано и в сайта: "Why have I been blocked?
You have received a 403 error message while trying to access this website. This is because the website owner has chosen to block your IP address or country from accessing this website.
Please, try again from a different connection or device. If you are connecting to the website via a Tor or VPN, try disabling them and accessing the website again."
Не работи и при мен с вход от България, но при мъжът ми, когато се достъпва от друго място /друга държава/ работи без проблем.
Към момента обаче все още няма информация за месец април.

Честита Баба Марта! Simple Smile
Честита Баба Марта! 😀
Да, проблемът е само от български IP-та, писала съм на CoopCulture, но все още нямам обратна връзка от тях!

# 206
Честита Баба Марта!:)
Добро утро, при мен се появява същото съобщение - за сайта на Колизеума. Исках да проверя до 18 г. детски билет ли се води и дали до тази възраст е безплатен?
Преди два дни запазих билети за Ватиканските музеи, там беше 8+5 евро за дете до 18г вкл. И въпреки, че е с преднина около 2 месеца свободните часовете преди обед почти се бяха изчерпали. Исках и за Колизеума да проверя за дете на 16г каква е цената, но не мога да отворя. За възрастен е 18+2 евро, доколкото разбрах.
За екскурзовод с две ръце мога да препоръчам Бети Ферара. Страхтен човек и професионалист. Срещнахме се с нея при предишното ни посещение в Рим. Тогава бяхме наели  квартира в по -отдалечен район, пътувахме с метро около 15-20 минути, квартирата беше по-евтина, запазена през airbnb.
Сега избрах да запазя през Booking  и с централна локация, площад Навона. Така преценихме, че  е по-удачно за групичката ни. Докато преглеждах по-интересните предложения и обсъждахме кое да изберем, опциите ни намаляваха -  естествено най-атрактивни като цена и местополжение бързо се резервират, въпреки че цените са високи.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 09:45 от gigina

# 207
  • София
Не е само за български IP адреси блокировката на сайта. Във ФБ групи се оплакват и хора от други държави. Някои казват, че през нощта им позволява достъп.

# 208
  • Milano
Някаква конспирация срещу България...кой знае защо?

# 209
Не е само за български IP адреси блокировката на сайта. Във ФБ групи се оплакват и хора от други държави. Някои казват, че през нощта им позволява достъп.
Ситото е гъсто явно! 😅

Общи условия

Активация на акаунт