Рим - 27 тема

• 46 113
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Теравижън имат шатъл в 4.05, ако сте с ръчен багаж само ще успеете.

# 496
  • София
Ако някой е летял скоро с Ал Италия, колко са стриктни за размерите на куфарите? Само с ръчен багаж сме 55 x35x25 cm, но се чудя сега дали да купувам нов куфар, единият ми куфар излиза леко извън размера 60x40x20... от по - стария тип е. Да кажа че децата ще са с по-малки куфарчета, но за този се чудя, ся за 5-10 см дали някой толкоз гледа като при някои лоу кост?

# 497
  • София
Ако някой е летял скоро с Ал Италия....
Alitalia е закрита през 2021 година.

С куфар ( не раница която е мека ) принципно е добре да се следват размерите плътно.

# 498
  • София
Не съм летяла от много време до Италия не знаех че е закрита, значи коректно е да напиша ITA airways. Т.е. за 5 см ще трябва да купя нови куфари... Ужас... Все си мислех че няма да мерят..чак до см.. Joy

# 499
  • София
Най-вероятно няма да мерят. Но поемаш риск и трябва да имаш винаги готовност за допълнителни такси на място.
Дали и какъв риск да се поеме, е крайно субективно. Аз с куфар не бих, други биха.

# 500
  • Milano
На мен не се е случвало да проверяват, което нищо не значи. Гледат на око.

# 501
  • Берлин
И нашите летят с ITA. Много им е смотан сайтът. Преди седмица в Бг всичко излизаше и на български, а оттук само на италиански, при смяна на езика излиза малка част от информацията. Така и не знам на кой терминал да ги чакам моите хора.

# 502
PAPURCHE MEHURCHE виж сайта на Фюмичино. На терминал 1 трябва да кацат, но не съм сигурна.

# 503
  • Берлин
Лейди, винаги може да се разчита на теб ✨️

# 504
Мода, ето че се случи и на мен: откраднаха ми чантата с моите и на детето документи в Рим. Аз имам червен паспорт на друго място, ала уви - детето остана без паспорт. Полетът ни за връщане е в понеделник рано сутринта. Май нямаме друг шанс освен да отменяме полет и да се ходи в посолството, нали?😒

# 505
  • Пловдив
Много неприятно! Аз съм вадила пасаван за броени часове и то през уикенд. Стискам палци бързо и лесно да излезете от ситуацията!

# 506
Наистина ли?
От къде? Полицията или посолството?
Много неприятно! Аз съм вадила пасаван за броени часове и то през уикенд. Стискам палци бързо и лесно да излезете от ситуацията!

# 507
  • София
Посолството.
Хубаво е, че вече става за часове. Аз чаках 3 дни преди години в Берлин.

# 508
ТЕЛЕФОН В СЛУЧАЙ НА  СПЕШНА НЕОБХОДИМОСТ:
0039 3494927764
От Фейсбук страницата на посолството. Може да пробвате утре да звъннете.

# 509
Ъпдейт за поръчка на такси чрез freenow, it taxi - отказа ни всички поръчки. На път сме да си изпуснем самолета ..

Общи условия

Активация на акаунт