Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 419
  • 849
  •   1
Отговори
# 660
Машинката за пуканки я имаме,но не я ползваме.Пуканките са безсолни.
Аз слагам на готовите пуканки разстопено кокосово масло и сол. Стават много хубави. Simple Smile
И аз така. Слагам първо кокосовото масло да се разтопи горе в чашката, докато се пукат.
Дразни ме, че каквото и да правя, хвърчат.
Има други модели, които са доста практични - давам пример, не знам за марката Иначе разбрах, че може и в еърфрайър, но не съм пробвала.

# 661
Взех да пробвам от тези кафени зърна с шоколад.
Много е приятно, леко хрупа.
Те всъщност са 2 вида. 3.49 са само те, а за 3.99 има микс кафени зърна + кашу + още нещо.
От следващата седмица са заредени само хладилните артикули, та с половината пазар съм готова.
Утре ще отида пак за останалите неща.

# 662
  • София
Не виждам добре на коя фирма е Селена от утре.
Добър ли е? Заслужава ли да се купи?

# 663
На марка Оптисана е.
Не, хранителни добавки само от аптека на доказани фирми.

Добавки от Лидл не купувам, защото ми направи много лошо впечатление от предишни пускания.
Имаше провиотик по брошура за 15 лв.
Само че този провиотик седи и се съхранява в хладилник. Мениджмънта е ясно, че нищо не разбира от лекарства и хранителни добавки, защото го бяха сложили на обикновен регал.
Бях писала тогава до фирмата производител, но не ми отговориха изобщо на имейла.
А и все пак това е хранителен магазин. Не им е мястото тук на такива артикули.

# 664
  • shumen
Ще ги пробваме с кокосово масло.
Добавки само от аптеката купуваме вкъщи.

# 665
По принцип аз винаги правя пуканките в тенджера с кокосово масло. Кравето масло много бързо загаря и пуканките - също,  а с кокосовото си стават страхотни.

# 666
Ако ви загаря смесвайте масло и олио.

# 667
Пуканки стават най-добре и лесно в микровълнова, като дори не е необходимо да се слага и масло, а само вода и сол. Всичко става за 5 мин, без цапане и излишно омирисване.
Такива уреди са поредната импулсивна покупка, която ще си фантазирате, че използвате редовно  за "семейно гледане на филми" а реално ще се пусне 3 пъти докато мине ентусиазма и после ще събира прах в някой шкаф.

# 668
Можем спокойно да си спестим "готвенето" в микровелето, няма нужда.

# 669
Подарявам купони за: Шоколадово яйце 3 + 1 безплатно, лешников крем - 47% отстъпка, печени фъстъци 200 грама - 20% отстъпка, изворна вода Saguaro 1,5 л. - 5+1 безплатно, завеса за баня - 3 лв. отстъпка,
Скрит текст:

както и всички седмични купони.

# 670
Подарявам тези купони, както и всички седмични, ако някой има нужда.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 08:30 от Daniel Nikolov

# 671
Подарявам+ всички седмични:

Лазанята, хляба и колбасите са дадени.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 20:03 от TDK_91

# 672
Здравейте, някой има ли впечатления от дифузера, който се предлага от четвъртък?

# 673
Оглеждам се за  купон за тиганите за мини палачинки в брошурата от утре. Насреща съм, ако тук някой предложи Wink

Ако никой не ти е пратил, пусни ми лс. Няма да го ползвам.

# 674
Не виждам добре на коя фирма е Селена от утре.
Добър ли е? Заслужава ли да се купи?
Селена е хубаво да е селенометионин, като за щитовидната специално се препоръчва да не е от селенова мая.
Виж му състава, но се съмнявам да е селенометионин.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 17:41 от Lemy

Общи условия

Активация на акаунт