Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 420
  • 849
  •   1
Отговори
# 645
Някой да има машинката за подстригване от новата брошура?

# 646
  • Mostly in my mind
Машинката за пуканки я имаме,но не я ползваме.Пуканките са безсолни.
Аз слагам на готовите пуканки разстопено кокосово масло и сол. Стават много хубави. Simple Smile

# 647
Здравейте! Някой има ли мнение за зъбен душ ?
Да, на предните страници.
Аз споделих, както и друга потребителка,  че не сме доволни.
Зъбният душ ще се хареса на хора, които имат джобове и разстояния между зъбите. Аз непрекъснато купувам, защото след време се развалят.
Лидълският ми харесва средно - силна струя прави, но контейнерчето е малко и стига само за едната четвъртина на устата ми. Не пречи, ако ползваш само вода от чешмата, но когато имах станция с по-голямо резервоарче, сипвах вътре и вода за уста и усещането е много хубаво.
Парната четка е супер, вече я ползвах за покривка, която бях сложила на масата и видях, че има недобре изгладени краища.

# 648
Зависи си от сорта пуканки, според мен.
Да ви покажа едно тесто с кубче мая " с изтекъл срок на годност"
Скрит текст:
За разлика от сухата мая от Лидл, тази на кубче никога не ме предава

Сухата хич я няма, но другата им е е карта.
Взима се царевица за пуканки, това е достатъчно условие. Купувам от пазара, фал няма досега.

# 649
  • София
Ползвайте сухата мая за маски на лице/коса.

Ако споделиш и рецепта, съставки на маската ще съм благодарна.
Правех преди години, доволна бях, но съм забравила какво още се слагаше.

# 650
Най-елементарно е да я смесиш с кисело мляко.

# 651
Опитах кафеените драженца, че ми се приядоха, докато чета тук, супер са!

# 652
Ползвайте сухата мая за маски на лице/коса.

Правех преди години, доволна бях, но съм забравила какво още се слагаше.
С малко прясно мляко, но според мен става и с кисело. За маска за лице говоря, за коса нямам идея.
Не бях се сещала отдавна, а у майка ми още стоят един куп пакетчета, които тя вече не иска да пипне защото доста провалени хлябове имаше с тях. Че и тук-там по някое пакетче свястна измежду тях, голямо чудене падна докато я установим като причина. Ако не ги е изхвърлила, като ходя на гости ще ги прибера да ставам по-красива Grinning

# 653
И аз подарявам орехи
Купила съм си много и не ми трябва този купон
Може ли на мен да изпратите купонът за орехи? Благодаря предварително.

# 654
Оглеждам се за  купон за тиганите за мини палачинки в брошурата от утре. Насреща съм, ако тук някой предложи Wink

# 655
  • Бургас
Здравейте!
Имам купони, които няма да ползвам - и за орехите и за течен шоколад от карта.
Скрит текст:

Да попитам знаете ли купоните "избрано за теб" как са избрани? Имам такъв за ъглова бормашина! Никога не съм купувала нещо от серията, как са решили, че е специално за мен!?

# 656
Преди няколко дни си купих две питки с маслина с купонче, ми такова тесто няма,заминаха на село за кучето,сигурно и то няма да ги яде.

# 657

Според наличностите в шкафа и хладилника.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 14:47 от mariat

# 658
Да кажа, че при нас отново има ябълкови линцери. Бяха изчезнали за известно време. 69ст. им е цената.
Синият конец за зъби да похваля. Не очаквах, че ще е толкова добър.
Някой питаше за захаросан джинджифил, при нас нямаше.
Имаше много намалени на 30% цели пилета Росо. Взех, даже го направих на супа. Чудничко е.
Да питам дали има гъбички за обувки в Лидл? Никога не съм виждала, но не съм и търсила.
Също и куркумата дали има? При нас днес нямаше, но това не е показателно.
Тези ленти ме стресират, сега видях, колко пари съм похарчила този месец Grinning

# 659
Да попитам знаете ли купоните "избрано за теб" как са избрани? Имам такъв за ъглова бормашина! Никога не съм купувала нещо от серията, как са решили, че е специално за мен!?
И аз имам някакви за Парксайд неща, дори не погледнах какво е точно. Не мисля че зависят от нещо, или просто те карат да опиташ нови неща, в случая ново хоби 😁
Да питам дали има гъбички за обувки в Лидл? Никога не съм виждала, но не съм и търсила.
Виждала съм, но май не е постоянно, понякога имат разни неща за обувки, боя, връзки и т.н. сред оборотните нехранителни.

Общи условия

Активация на акаунт