Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 422
  • 849
  •   1
Отговори
# 615
Някой има ли мнение за LED душ слушалките от четвъртък 01.02.?

Имаме тази в дясно.
Преди месец я видял мъжа ми в нашия магазин и я купил (пак на тази цена беше)
Честно да кажа на мен не ми харесва...страшно много вода иска за да направи хубава струя и да се задейства да показва уж градусите (свети три цвята просто) и топлата вода изчезва бързо (с бойлер сме 80л,който сега за двама не стига,а сме и с две деца )
Погледнах брошурата за да видя все пак дали е абсолютно същата-ами да,такава е.Но и видях,че тази в ляво има опции за много видове струя на водата въпреки, че изглежда с по-малко дупки 🤔😆 Тя може да е по-добре от нашата,която има само две 🤷🏻‍♀️

Ние имаме слушалката, която е отляво. Доволна съм и нямам забележки.🙂

# 616
Подарявам
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 27 яну 2024, 16:37 от dani-ela-80

# 617
Прошуто от купона го нямаше още преди обяд. Утре ще пробвам пак, защото ще върна стока, която трябваше да е -30%, но на касовата си е на редовна цена. Имам право, нали?

# 618
Някой купувал ли е машинката за пуканки, която пускат следващата седмица? Доволен ли е от нея?
Купих си машината за пуканки, радвах й се няколко пъти - много е забавно да се гледа как изхвърчат пуканките - но в крайна сметка не я ползвам, защото не може да се сложи предварително мазнина в нея и пуканките стават сухи за моя вкус. Уж може да се омазнят като са готови, но някак не е същото.

# 619
Да, това е недостатъка на тези машини, че пуканките са сухи и без сол.
И трябва допълнително да се солят или да им се слага масло.
Моята машина я взех за 9.99 лв от Емаг на ЧП намалена от 49.99.

# 620

Все ще питам, ама забравям - някой взимал ли си е тази година от вишните в шоколад на Делукс, които бяха в коледните предложения? Много ги харесвах предни години, ама тази са едни дребни, адски сухи и твърди и възкисели Rolling Eyes Дали всички са били такива или аз съм уцелила пак къса клечка?

Да, такива са, и аз взех 3 пакета. Изядохме един, останалите още се подмятат в шкафа, не ни харесаха. Примерно тези на Роис са доста по-хубави и сочни.

# 621
Някой има ли мнение за LED душ слушалките от четвъртък 01.02.?

Имаме тази в дясно.
Преди месец я видял мъжа ми в нашия магазин и я купил (пак на тази цена беше)
Честно да кажа на мен не ми харесва...страшно много вода иска за да направи хубава струя и да се задейства да показва уж градусите (свети три цвята просто) и топлата вода изчезва бързо (с бойлер сме 80л,който сега за двама не стига,а сме и с две деца )
Погледнах брошурата за да видя все пак дали е абсолютно същата-ами да,такава е.Но и видях,че тази в ляво има опции за много видове струя на водата въпреки, че изглежда с по-малко дупки 🤔😆 Тя може да е по-добре от нашата,която има само две 🤷🏻‍♀️

Ние сме с дясната. Като я махна, налягането е супер. Сложа ли я, тече наполовина по-слабо, сравнено с обикновена душ слушалка. Детето се радва, аз не 😀 нямам търпение да взема нова най-обикновена и да свърши тая мъка.

# 622
Здравейте! Някой има ли мнение за зъбен душ ?

# 623
Да, на предните страници.
Аз споделих, както и друга потребителка,  че не сме доволни.

# 624
Благодаря!

# 625
Някой купувал ли е машинката за пуканки, която пускат следващата седмица? Доволен ли е от нея?

Ние я имахме. Както са писали, пуканките се приготвят на горещ въздух и няма как да са като в масло. Един и същ сорт царевица за пуканки в машинката става по-сух и някак жилав, докато в масло е по-ароматен и по-вкусен.
Но горното да речем е въпрос на вкус. Минусът на тези машинки за мен е, че мерителната мъжичка,  в която според инструкцията се слага масло, което да се разтопи от горещия въздух, беше много нестабилна и веднъж от нищото успя да се обърне в контейнерчето с горещия въздух и зърната. Също така моторчето прегряваше много бързо.
С две думи - не я препоръчвам. Ако вече я имате, да си я ползвате - да, обаче тепърва да се купува - според мен не си заслужава.

Сега и аз с подобен въпрос - някой да е ползвал машината за захарен памук?
Детето иска, аз не съм много навита.

# 626
  • София
Прочетете назад. Аз питах. Има и доволни, и недоволни.
Аз ще го купя .

# 627
Разочарована съм...
Два дни поред ходя в два различни магазина за плодовите млека 1+1 и все няма.
Подарявам тези купони :
Има и за водата ,аз няма да го използвам.

# 628
Аз бих се възползвала от орехите 🙏🍀
Колко време важат тези купони?
Също да питам, дали видяхте тези кутии за храна, имат ли вакумиращо уплътнение?

# 629
Изпратих на лично ❤️
📢 3 дни до изтичане

Аз бих се възползвала от орехите 🙏🍀
Колко време важат тези купони?

Общи условия

Активация на акаунт