Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 400
  • 849
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Навсякъде има безалуминиеви, включително и в Лидл. От Сиен това са тези със светлосинята капачка.

Има и от "дамската" серия, пак търсиш светлосиня капачка.

# 61
Да се наредя и аз в новата тема.
Преди време бях взела шампоан и балсам на Сиен с аромат на банан. Оказаха се хубави. След употреба доста време ми ухае косата на банан ☺

# 62
А аз да питам за рулетката- за всяка покупка над 10 лв или само първата за деня?
Днес се случи така,че пазарувах 3 пъти в Лидл за над 10лв.,а рулетка имам само за първата покупка.

# 63
След всяко пазаруване се върти рулетка, независимо в деня колко пазарувания е имало.
Изискванията са 2 - да е над 10 лв и да са минали 15 мин между покупките.

# 64
Лещичка, на мен ми беше полезно. Няма да купувам от лидълските продукти против мухъл...🙂 Преди време се хвалеше спрей Baufix (надявам се, че не бъркам марката) от Лидъл, но така и не го видях да се появява...
Ребел, някъде бях чела, че точно от безалуминиеви дезодоранти се получавали петна...Но може би ставаше въпрос за определена марка дезодорант.🤔
Леми, да покажеш сармичките.😍
И в нашия Лидъл няма джинджифил. Аз се учудих, още когато споменахте, че има в ПА...Може би има само в някои филиали.🙂

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 18:10 от dolce miele

# 65
  • София
Mikkey, вчера в Лидл видях изсушени гъби от Deluxe, но бяха в подаръпен пакет с цена 45 - 46 лв. Продавачка каза, че други гъби не са имали. /освен замразения микс/.
Купих  мариновани гъби в малки бурканчета, пак от Deluxe. В едното бурканчета са микс. Не съм ги пробвала още.

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 21:23 от Amiamo

# 66
  • София
Аз ги харесвам, но и те са няколко вида.

# 67
А аз да питам за рулетката- за всяка покупка над 10 лв или само първата за деня?
Днес се случи така,че пазарувах 3 пъти в Лидл за над 10лв.,а рулетка имам само за първата покупка.
Не ти трябва, все не печелиш.

# 68
И аз ще си купя от тези миксове с подправки. Отдавна се каня. Е, вероятно ще пропусна тези с почти 50% сол...🙂 Предпочитам сама да си добавям сол.

Много скъпи ми се сториха на мен, особено провансалските. Ся за 10 г сушени треволяци 70-80 Ст. Смятай.....

# 69
Еми като моите които садих миналата година не се хванаха ..само малко риган, а намятах поне 5-6 вида.
Ти кои взимаш?
Лещичка, и на мен ми беше полезна, че се чудих да взимам или не. Иначе, предпоследният път пръсках с Астониш, който намерих из препаратите в къщи, а после горко съжалявах, че е една неизчезваща смрад.....късно се сетих, че лятото мириса една седмица от него.

# 70
  • Пловдив
Някой има ли преки впечатления от парната четка , която пускат идната седмица? Трябва ми за фини и изкуствени материи  - ризи, рокли...

# 71
  • оттам, откъдето започва България
Аз имам на Тефал и само мога да потвърдя, че ми е полезен този уред, но разликата в цената е голяма  (в полза на моя). Това обаче не пречи да го купите, пробвате и ако не ви хареса - върнете.🙂
Забравих да кажа, че само за фини дрехи и пуловери го ползвам.

# 72
  • София
Миналата година купих парната четка и на другия ден я върнах. Не съм доволна от резултата.
Може би парни четки, маркови по-добре ще се справят с гладене.

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 19:58 от Amiamo

# 73
Подарявам купони за гофрети - 40% отстъпка и за бадеми - 33% отстъпка.
Скрит текст:

# 74
  • Sofia
Някой има ли преки впечатления от парната четка , която пускат идната седмица? Трябва ми за фини и изкуствени материи  - ризи, рокли...
На мен ми върши страхотна работа. Основно за фини материи я ползвам.

Общи условия

Активация на акаунт