Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 373
  • 849
  •   1
Отговори
# 75
Аз съм доволна от парната четка, но моят модел изглежда различно (червена е). Използвам я почти за всичко, за което иначе бих вадила ютията и разпъвала омразната ми дъска за гладене...Особено удобна ми е, когато трябва набързо да изгладя малко количество дрехи.
Първата ми парна четка обаче след 2 г работа един ден просто спря да работи. Направих рекламация, след почти 30 дни им звънях- нямаше инфо за такава рекламация и ми казаха да отида да ми върнат парите.😆 После си купих новата, може би в началото на юни.
Леми, Астониш имаме вкъщи, гледам го със страхопочитание и се чудя защо още не съм го изхвърлила...😆 Наистина ужасно мирише...🤪

# 76
И аз подарявам бадеми

# 77
  • In transit
Amiamo, благодаря ти. Видях ги тези в подаръчните комплекти. Ама толкова пари за гъби, няма да дам.
Имам още един пакет от предния път, слагам по-малко, заради аромата. Надявам се за Великден да пуснат. Grinning Скоро прибрах един намален пакет със замразени манатарки, пак от делукс седмицата.

Абе вие уиски не пиете ли, че ги подарявате тези бадеми? Joy

# 78
  • София
И аз подарявам купон за гофрети:

Скрит текст:

# 79
Ето и другите подправки
Скрит текст:

И пилешката

# 80
Много са ми симпатични новите пакетчета на подправките им. Всеки път ги гледам и им се чудя, защото във всички има чесън 😟. Който ги е ползвал, може ли да ми каже храната бие ли после много на този чесън.
Преди тук похвалихте тази за пиле. Купих я аз, че даже и 2 нали хубава. Направих едни пилешки пържолки и едва ги изядох. Много ми биеше на този чесън, а бях сложила много малко, дали имаше и супена лъжица. Отделно на това и беше със супер много сол в състава. И така си стоят, трябва да ги изхвърля, сигурно вече им е изтекъл и срока на годност.

# 81
  • София
Подправката за пиле не е нова. С нова опаковка е.
 Мики и аз не давам 50 лв. за гъби! Sad

# 82
Новите им пакетчета съм написала, а не че са нови. На новия пакет само солта са намалили и не пишат процента на другите съставки. Аз само за пиле съм взимала, универсалната(и тя не ми хареса, само сол)  канела, червен пипер друго не съм купувала и не им знам вкуса и състава.

# 83
Морковелка, какво количество пилешки пържоли си правила, пе си сложила 1 с.л. от подправката? На мен ми се вижда доста. Такова количество използвам по-скоро за цяло печено пиле, като предпочитам да сложа и по-малко и сама да си добавя още червен пипер, сол или друго, че иначе рискувам да пресоля пилето.🙂

# 84
2-3, но не си спомням какво количество от нея сложих. В началото на миналата година съм я ползвала. Не е било много със сигурност, защото не бяха солени и отворения пакет си стои така пълен. Супена лъжица ли сложих,  само малко ли ги поръсих докато се готвеха не помня наистина, но много биеха на чесън. Обаче аз чесън не ям и е нормално да го усещам повече в храна.

# 85
Здравейте,
Насочиха ме към темата тук.

Въпросът ми е дали може да се върнат памперси на тяхната Марка, неразопаковани с дигитална бележка? Сгрешен размер  е причината

# 86
  • София
Може. Пакетът не е отворен и няма да има проблеми.

# 87
  • shumen
Може.Няма да имате проблеми.

# 88
  • Пловдив
Много са ми симпатични новите пакетчета на подправките им. Всеки път ги гледам и им се чудя, защото във всички има чесън 😟. Който ги е ползвал, може ли да ми каже храната бие ли после много на този чесън.
Преди тук похвалихте тази за пиле. Купих я аз, че даже и 2 нали хубава. Направих едни пилешки пържолки и едва ги изядох. Много ми биеше на този чесън, а бях сложила много малко, дали имаше и супена лъжица. Отделно на това и беше със супер много сол в състава. И така си стоят, трябва да ги изхвърля, сигурно вече им е изтекъл и срока на годност.
Купих подправката за гирос и днес я използвах за първи и последен път, направо ми съсипа ястието... според мен чесънът е прекалено много и доминира над всичко останало. Аз лично чесън не харесвам и не употребявам, който обича може и да му се стори ОК. Също така има прекалено много сол. Взех я защото много харесвах по-рано микса за гирос от гръцката седмица (който впоследствие развалиха като му промениха състава и натъпкаха предимно със сол). Надявах се да е нещо подобно, ама не.
Добре че не взех и от другите видове подправки, всичките са с чесън. Единствено провансалските билки смятам да купя следващия път. Те нямат и сол.

# 89
  • Стара Загора
Добро утро! Мнения за мобилният инхалатор? Върши ли работа?

Общи условия

Активация на акаунт