Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 532
  • 849
  •   1
Отговори
# 90
Подарявам
Скрит текст:

# 91
Подарявам купони за:
Мобилен инхалатор - 10 лв. отстъпка,
aкумулаторен прав шлайф - 15 лв. отстъпка, маслини Каламата Jumbo от Freshona - 20% отстъпка, универсални мокри кърпи за почистване W5 3+1 подарък, веган кокосов десерт Vemondo - 20% отстъпка, мини моцарела от Milbona - 20% отстъпка, чорбаджийски пръчици от Boni - 20% отстъпка, печени и солени бадеми от Alesto - 33% отстъпка, гофрети - 40% отстъпка, както и всички седмични купони.
Скрит текст:

# 92
Ще помоля за купона за мобилния инхалатор, но той май е от стара брошура. Ако някой види някъде, моля да каже Simple Smile

# 93
Ще помоля за купона за мобилния инхалатор, но той май е от стара брошура. Ако някой види някъде, моля да каже Simple Smile
Изпратих купона.

# 94
Има и още една подправка за картофи.
Сърмите станаха много хубави, в гърне ги пекох, но се сетих че трябваше да снимам след като ги бяхме започнали вече, и бяха с нарушен естетичен вид.
Подправката много леко ми напомни на унгарският ресторант, в който ходехме преди 100 години : ))
Приятна е, не усетих някаква натрапчива миризма.
Един познат си маринова пилешката скара (1-2 кг)с цяло пакетче от подправката за пиле и малко мазнина, и става страхотно. Но аз така или иначе обичам чесън в маринатата за пиле.

# 95
Подарявам

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 09:03 от zlplst

# 96
Тия от Лидл пак с голямата кошница. На кого му трябват 4 запалки ??

# 97
На мен никога не ми стигат.
Джастев е много прибран и все ми прибира запалките, понякога и на колегите си, а в същото време е много разсеян и все му няма запалката, та аз винаги гледам да имам запас и крия по отделенията в чантата, в чекмеджета и къде ли не, че хич не ми се иска да си паля цигарите от партигрила. Joy
Та, за такива като мен е явно промото на запалките. Wink Както се казва: за всеки влак си има пътник и за всеки пушач - комплект запалки. Joy

# 98
Е такава голяма запалка носиш ли си навсякъде?

Подарявам
Скрит текст:

# 99
О, не съм видяла за какъв вид запалки иде реч. Blush Grinning Мислех, че са стандартни. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 100
  • Димитровград
За който не обича чесън в подправките, аз си преписвам от пакетчето и на око си ги смесвам. Като харесвах старата подправка за пиле и в нея имаше канела и аз слагам канела и има вкус на дюнер. И децата много я харесват. Така че има варианти. Хем и без сол.

Последна редакция: пн, 08 яну 2024, 11:37 от kanesta

# 101
Подарявам:

# 102
Взех и аз гъби в бурканче от Делукса. Намерих само манатарки, доволна съм.

# 103
Здравейте,
искам да попитам за мнения за сешоара и ретро пресата, предлагани от миналата седмица.

# 104
Здравейте,
Някой има ли отзив за ликьора с шам фъстък от купоните?

Общи условия

Активация на акаунт