Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 432
  • 849
  •   1
Отговори
# 525
Преди имах чувството, че през седмица е италианска седмица, а вече от колко време няма такава. Аз я чакам още от миналата година. Искам да купя от гигантските фузили, а те ми зачеркнаха италианските седмици 🥺

# 526
  • shumen
И при нас имаше вчера.

# 527
  • София
Здравейте!
Имам въпрос относно зъбния душ, който ще е наличен другата седмица.
Вероятно въпросът ми ще е глупав, но нищо.😁
Та, този душ с един накрайник ли е, тоест само от един човек ли може да се ползва или е като ел.четките за зъби - слагаш друг накрайник и се ползва от друг човек?
Благодаря!

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 09:08 от Валенцето

# 528
  • Mostly in my mind
с няколко накрайника е зъбният душ. при нас стана поредният уред, който си стои в шкафа. обаче този в брошурата ми се струва различен...

аз пак да питам за парната четка за гладене. отзиви?

# 529
Здравейте!
Имам въпрос относно зъбния душ, който ще е наличен другата седмица.
Вероятно въпросът ми ще е глупав, но нищо.😁
Та, този душ с един накрайник ли е, тоест само от един човек ли може да се ползва или е като ел.четките за зъби - слагаш друг накрайник и се ползва от друг човек?
Благодаря!

На картинката изглежда с резервен накрайник, но не е описано. Даже и с два да е, според мен, е неподходящо да се ползва от двама души. Аз имам зъбен душ и пробвахме двама души, но...всеки път смяна на накрайника....А и не съм убедена дали е напълно хигиенично.

# 530
  • Стара Загора
Момичета, харесват ли ви ядковите млека на Vemondo? Виждам, че тази седмица всеки 2-ри е намален. От Alpro взимам неподсладен бадем, лешник и ванилия.

# 531
  • Sofia
Тази парна четка се обсъжда във всяка тема, включително и при последното й пускане преди 1-2 седмици. Добра е.

# 532
Прегледах и двата каталога, но не успях да намеря тази парна ютия. От кой каталог и страница е?

# 533
За мен лешниковото мляко на Vemondo е ужасно сладко. Мъжът ми купи 3 бр. преди две седмици, без да види състава му, и още се борим с него. Преди това пихме бадемовото на Верея и беше съвсем, съвсем различно.

# 534
Миналото лято купих парна четка. Пробвах я, не ми хареса и я върнах. Гладих риза, гладих памучна тениска. Не се справи нито по-бързо, нито по-добре от ютията ми. Да не говорим, че не ми беше удобно дрехата да виси на закачалка. На дъската ми е много по-удобно и стабилно.Тук си има и заклети фенове четката, които ще ви кажат точно обратното. Потърсете с търсачката мнения. Вземете, пробвайте и решете дали да я оставите или не.

# 535
  • София
Мисля, че имаш нереални очаквания и затова 🙃 Тя не замества ютията.

# 536
Момичета, харесват ли ви ядковите млека на Vemondo? Виждам, че тази седмица всеки 2-ри е намален. От Alpro взимам неподсладен бадем, лешник и ванилия.

От тези които съм пробвала, само Овес Бариста не ми хареса изобщо - на вкус не е лошо, но не се разтваря добре, и стои неприятно при пиене като консистенция

Обикновения овес е много по-добър, лешникът също е доста приятен, и той хубаво трябва да се разклаща преди да се ползва, тъй като се утаява, но добавя много приятен вкус към кафето.

Аз ги използвам основно за кафе, което пия без захар в приблизително съотношение 2/3 кафе с вода + 1/3 ядково мляко.

# 537
  • София
Еййй, чаках, чаках гащи и накрая... пак с дантели пуснали. Къде са прочутите лидълски гащи - изчистени, памучни, по 5 бр. в пакет?

# 538
Някакво мнение дали си заслужава машината за пуканки от другата седмица?

# 539
Еййй, чаках, чаках гащи и накрая... пак с дантели пуснали. Къде са прочутите лидълски гащи - изчистени, памучни, по 5 бр. в пакет?
Преместиха ги в Пепко Wink

Общи условия

Активация на акаунт