Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 439
  • 849
  •   2
Отговори
# 540
Еййй, чаках, чаках гащи и накрая... пак с дантели пуснали. Къде са прочутите лидълски гащи - изчистени, памучни, по 5 бр. в пакет?
И аз ги чакам тях.

# 541
Мисля, че имаш нереални очаквания и затова 🙃 Тя не замества ютията.
А аз мисля, че е излишно да адвокатстваш в полза на Лидл. Не за пръв път.Написала съм моето мнение и не обвързвам нито теб, нито който и да било с него. Парната четка трябва да замести ютията , поне това обещава. Гладя повече от 30 г. и мога да направя разлика между уред, който може да глади и такъв, който не става. А пък очакванията ми са да изглади, не да врътне мусака и да напише домашните на децата.

# 542
Очевидно е, че парната четка не замества ютията, тъй като става въпрос за различни уреди. Те работят по различен начин и се ползват за различни неща.
Купих си миналата година предишен модел четка под влияние на мненията тук, доволна съм, защото съм наясно, че не е ютия и не съм очаквала да бъде.
Ползвам за трикотаж, за деликатни изкуствени материи, за тениски с щампи, за релефни места, където ютията не минава добре или би оставила следи.

# 543
Подарявам купони за: Морски продукти с марка Ocean sea - 20% отстъпка, меденки с млечен шоколад - 500 грама на Tastino -25% отстъпка, както и седмичните купони.
Скрит текст:

# 544
Аз съм много доволна от парната четка (имам обаче предишен модел, който е в друг цвят). Разбира се, че няма как да се очаква парната четка да замества напълно ютията, иначе сигурно щяха да я кръстят "вертикална ютия" или нещо подобно.🙂 Използвам четката за гладене на няколко неща набързо, за дрехи с "интересни" кройки, много джобове, фини материи и т.н. НЕ гладя повече дрехи с парната четка, отколкото бих могла да окача на закачалки. Накратко: ако ще гладя 30 броя дрехи, които без проблем мога да изгладя с ютия, вадя голямата дъска за гладене (най-омразното ми нещо) и ютията. За малко количество дрехи или специфични кройки и материи използвам парната четка и приключвам набързо.🙂
Разбира се, че ютията и парната четка се използват по съвсем различен начин. Това трябва да е ясно още преди покупката. Всеки може да купи и да пробва.

# 545
От кога са дантелените гащи че нещо не ги намирам

# 546
Някой дали е опитал това. Звучи интересно, но дали си заслужава 3.5?

# 547
Еййй, чаках, чаках гащи и накрая... пак с дантели пуснали. Къде са прочутите лидълски гащи - изчистени, памучни, по 5 бр. в пакет?
И аз ги чакам,но за съжаление вече не са качествени,както преди години.По-тънки ми се струват,но пак си купувам,защото са ми много удобни. Simple Smile

# 548
  • София
От кога са дантелените гащи че нещо не ги намирам

От 29.01.

https://www.lidl.bg/p/bikini/p10014204?pageId=10038214&tabCode=Next_Sales_Week

# 549
Припомнете ми, моля за анкетата. При попълване талон ли даваха някакъв?

# 550
с няколко накрайника е зъбният душ. при нас стана поредният уред, който си стои в шкафа. обаче този в брошурата ми се струва различен...

аз пак да питам за парната четка за гладене. отзиви?

А защо не ви харесва зъбният душ? И дали може да се намерят съвместими накрайници на други места? Защото цената е 3 пъти по-ниска от зъбните душове в големите магазини.

# 551
Глас в пустиня...

# 552
  • София
Припомнете ми, моля за анкетата. При попълване талон ли даваха някакъв?
Снощи ми се отвори анкета в Плюс-а относно здравословно хранене - кое, колко е важно за мен, колко практикувам, как го разбирам.
Нямам някакъв бонус към момента, не е и имало на който и да е етап от попълването инфо, че такъв ще има.

# 553
  • София
Тази сутрин попълних анкета за здравословно хранене. Не знам защо я попълних. По принцип отхвърля анкетите им.

# 554
И аз попълних анкетата за здравословното хранене. Само ми благодариха, но и никъде не пишеше, че ще има бонус при попълване.

Общи условия

Активация на акаунт