Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 421
  • 849
  •   1
Отговори
# 555
"специалната" анкета е за потребители, които не са попълнили "за теб" в приложението, получават купон за сладолед за 1ст, както с шоколада преди месец-два.

# 556
  • София
И аз попълних анкетата за здравословното хранене. Само ми благодариха, но и никъде не пишеше, че ще има бонус при попълване.

Защото няма бонус. Sad

# 557
Аз ще си купя зъбния душ. Имам и от по-скъпите, вече от опит знам, че не ми трябва по-скъп. Ползвам го редовно, защото добре почиства междузъбните пространства. От съвместими накрайници не знам дали има нужда - те не се износват.

# 558
Два пъти купувам зъбен душ и два пъти се разваля, връщам го, не могат да го оправят и ми връщат парите. Не смятам да купувам пак.

# 559
А с каква вода използвате зъбния душ? В смисъл, мислите ли, че варовитата вода го поврежда/запушва накрайниците?

# 560
  • София

Ако питането е за парната четка беше в брошурата от 08.01. В новооткрития Лидл в Люлин имаше вчера доста налични бройки и червени и сини.

# 561
  • Бургас
Някой дали е опитал това. Звучи интересно, но дали си заслужава 3.5?

Въпрос на вкус вероятно, но на мен много ми допаднаха, като човек, който вече не яде много сладко - хрупкави, ароматни и оставящи послевкус. Само цената не ми допада, но на други места са по-скъпи даже подобни продукти Simple Smile

# 562
Брада, а в тъмния шоколад са истински изпечени и хрупкави зърна от кафе или някаква смес, която е оформена като кафе на зърна и обвита в шоколад?😃

# 563
Два пъти купувам зъбен душ и два пъти се разваля, връщам го, не могат да го оправят и ми връщат парите. Не смятам да купувам пак.

Явно имам късмет. Може лидълския да се окаже не толкова качествен. Ще споделя.

В инструкциите пише с обикновена вода.

# 564
  • Бургас
Долче, истински зърна кафе, затова и са ароматни толкова. Беше ми интересно как ще е като вкус и наистина ми хареса за прегрешаване Grinning

# 565
Само аз ли не разбирам, та да попитам- шоколадов десерт ли са обвитите с шоколад зърна кафе или се вари смляно?

# 566
Брадата, не са ли много твърди?

# 567
Ма как не ти става лошо от това кафе 🤔. Просто не си представям как ще ям зърна кафе в шоколад без да🤢 сигурно и кафето ще намразя, ако го опитам това. Прекалено ми е извратено това съчетание на мен.

# 568
Само аз ли не разбирам, та да попитам- шоколадов десерт ли са обвитите с шоколад зърна кафе или се вари смляно?

Ядат се.
В Била на същата марка има 50% намаление на бадеми в шоколад от 3.99 на 1.99. Опаковката е същата само че с бадем на картинката.

# 569
Благодаря, Jeni_E!

Ако питането е за парната четка беше в брошурата от 08.01. В новооткрития Лидл в Люлин имаше вчера доста налични бройки и червени и сини.

Общи условия

Активация на акаунт