Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 456
  • 849
  •   1
Отговори
# 585
Дайте състава на тази салата с праскови, ако може. Има ли майонеза?

# 586
Доволни ли сте от тези мини чопъри?
Аз имах друг модел с 500W мощтност, а тези са 260W.

# 587
Не, не са толкова твърди зърната кафе - хрупкави са. ...Ядат се така - като десерт или за енергия - при мен са и двете... Аз обичам горчиво кафе, обичам черен шоколад, обичам нетрадиционни вкусове понякога, реших да взема за проба и останах очарована като за моя вкус. Попита се за мнение - споделих. Не агитирам никого Wink
Аз попитах, впечатлена съм и ще си купя.
Също много обичам горчиво кафе и натурален шоколад.
bradata, сърдечно благодаря за споделеното!

# 588
Дайте състава на тази салата с праскови, ако може. Има ли майонеза?
Няма да е читав съставът. Самата аз избягвам готови салати, но тази толкова ми допада, че нарочно не чета състава / да не ми присяда/ и да си ям на спокойствие. Моля, който публикува състава,  да е в скрит текст, благодаря Grin
Скрит текст:
Като в този виц- "вече не съм на диета и мога да си ям шоколад на спокойствие. И преди го ядях, ама някак неспокойно" Grin

# 589
Аз още по извратено понякога сдъвквам чисто зърно кафе 😆
😱😱😱майчицее 🤣🤣.Защо го ядете с  някаква цел ли?
Лудичке сте 🤭
Моля да не се засягате и газирате, а да четете с чувство за хумор!

# 590
А, защо да се засягам, вкусове разни. Няма някаква причина, просто обичам горчиво кафе и понякога когато още не ми е изстинало кафето (обичам го студено) си взимам зрънце от мелачката. Не, че се оправдавам, но наистина го правя рядко. И какаови зърна много обичам, тях ги хапвам по-често 😃

# 591
Здравейте,дали има наличност от мъжките якета-в София?
Някой ако е обърнал внимание да сподели. Благодаря

# 592
Виждате ли си вече купоните за брошурата от понеделник, 29ти или е още рано?
Харесах си тиганите за палачинки Simple Smile

# 593
Коя е вярната цена?

Или

# 594
Има ли дата на брошурите дето са снимани?

# 595
Ze ze, от къде купуваш хубави какаови зърна? Спрях да ги ям  откакато купих няколко пъти миришещи на мухъл.

# 596
  • София
99 ст е киселото Елена в магазина.

Какаовите зърна на Casa Kakau са хубави.

# 597
А, защо да се засягам, вкусове разни. Няма някаква причина, просто обичам горчиво кафе и понякога когато още не ми е изстинало кафето (обичам го студено) си взимам зрънце от мелачката. Не, че се оправдавам, но наистина го правя рядко. И какаови зърна много обичам, тях ги хапвам по-често 😃
И аз така го обичам. Студено, горчиво и ароматно 😍. И какаови зърна обичам,  но да хрупам кафе не ми е хрумнало.

# 598
Погледнах зърната кафе в шоколад в магазина, но ми се сториха с доста вгх в състава и предположих, че на мен ще са ми сладки. Не взех.
Възползвах се от купона за сметана.

# 599
Всеки под горчиво разбира различно, затова да не си обясняваме за качеството на кафето. Но щом имаш желание напиши и без това всичо се коментира из темите.
Хора свикнали да пият кафе със захар наричат горчиво такова без. В дадения пример изобщо не може и да става дума за качество на кафето, а просто е вкус.

Общи условия

Активация на акаунт