Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 390
  • 849
  •   1
Отговори
# 720
Тиганът за американски палачинки и този на сърца са абсолютно еднакви, с еднакво покритие. Знам, защото взехме първо на сърца и го смених после за другия.
Нищо не залепва, трябва да е хубави загрят, преди да сложите сместта.

# 721
Десислава, омаслих добре тигана и после обръщах със силиконова шпатула и бамбуково шишче- така обръщам и гофретите в гофретника. Леко прокарвах с шишчето от едната страна на всяко сърчице- само колкото да има място да пъхна силиконовата шпатула- и после става лесно със шпатулата. Следващия път ще пробвам да добавя и малко мазнина при яйцата.
Номерът е наистина тиганът да е добре загрят, преди да се слага сместа.🙂
Чудех се кой вид тиган да взема, но накрая реших, че сърца ще докарам по-трудно в обикновен тиган.🙂

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 06:08 от dolce miele

# 722
И аз имам нужда някой да ми съдейства с 19 лв , за да запълня лентата за купон Sad
Значи се раздават купони, за да се получи купон 🤣🤣🤣 голяма далавера 😁

# 723
  • shumen
Чайовете от тази седмица кои е хубав?

# 724
На мен ми е любим плодовият с круша и карамел, но не беше наличен в нашия филиал.
За детето съм купувала мента и лайка, харесва ги.

# 725
Аз заредих чай мента. Той ми е любим. Харесвам и 7 билки.
Вчера на Тодор Александров срещу пожарната имаше доста от пенето на 50%, чак се изненадах. Взех чай, еритритол, но нямаше и помен от тиганите за палачинки. За втора поредна година не успявам да отида до магазина в понеделник и най пак ще останем без такъв тиган 😞

# 726
Аз взех чайове, който не сме пробвали - с малини, с драконов плод....

# 727
  • Варна

Въпрос на вкус. С ММ тези си взехме:

# 728
Шипковия е много добър!
Лайка и мента също, динджифил с лимон -ако си болен..люти яко да се знае!

# 729
А има ли някой от чайовете, който сладни и без да му слагаш захар/мед? Например аз си купувам чайове в които има стевия, не са супер сладки като сам да си добавиш подсладител, но леко загатват сладост и тогава ги прави за мен и децата много по-поносими за пиене.

# 730
И аз имам нужда някой да ми съдейства с 19 лв , за да запълня лентата за купон Sad
Значи се раздават купони, за да се получи купон 🤣🤣🤣 голяма далавера 😁
Винаги съм давала купони, когато някой ме помоли! Винаги казвам , когато дадения човек пазарува и от скреч-а се получи нова награда и я давам.
Ще отида да си пазарувам, за да си постигна необходимата сума. Явно ще се заяждаме на дребно. 
Отново казвам, че съм благодарна на всеки който е откликнал на молба да ми предостави купон.

# 731
вчера взех някакви чайове, пробвах един с портокал. нещо не ми хареса - беше като парфюмиран и леко сладнеше.

# 732
И аз не ги харесвам от тази серия чайовете. Баш парфюмирани са..

# 733
Чаят с драконов плод как е, пробвали ли сте го, звучи ми интересно 🤔

# 734
Чист Зелен харесвам 40 пакетчета. Ароматизирани не обичам.

Общи условия

Активация на акаунт