Лидл 180 - януарска спестовна

• 79 451
  • 849
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Правилно 👍
QR без активирани купони е видимо еднакъв с QR с активиран купон.
Не трябва да разпечатвате значи при всяка нова порция купони.

# 751
Момичета, да попитам някой пробвал ли е краставичкит в сладко-пикантната марина за бургери (американски) и пъженият лук? Чудя се да ги взема за бургери, за да спестя време, но ме притеснява да не са Confounded

# 752
 Лукът е чудесен - хрупкав и ароматен. Краставички не съм вземала.

# 753
Краставичките не са ми по вкуса, детето пък ги харесва.
Май трябва да опитате за да разберете за вас лично как са.

# 754
Момичета, да попитам някой пробвал ли е краставичкит в сладко-пикантната марина за бургери (американски) и пъженият лук? Чудя се да ги взема за бургери, за да спестя време, но ме притеснява да не са Confounded

Краставичките, които са нарязани на кръгчета, от американската седмица, ги купуваме редовно. Сега също взехме 2 буркана. Бяха пихтиести и разкашкани,  ужасни. Върнах ги.

# 755
В Лидл има ли каши Слънчо?

# 756
За принтирането - можеш. Но няма особен смисъл. Купоните се активират допълнително и два пъти седмично трябва да разпечатваш с новите.
Това твърдение не е вярно. Ама никак не е вярно. Бар кода дето се сканира на каса не зависи по никакъв начин от активираните купони и не се променя при активиране /деактивиране на купон(и).

# 757
# 758
# 759
Няма каши в нашия Лисичке,само ам,паучове и пюрета.Виж в дм и детмага аз от там съм взимала.
На сума 540 лв. ми даде купона за вино/бонбони.

# 760
Има каши на Хип в нашия Лидл.

# 761
И аз мисля, че има каши

# 762
Лукът е чудесен - хрупкав и ароматен. Краставички не съм вземала.

От лука ми се повдига, мирише ми на изкуственяк и палма. Та най-добре да си го опита жената.

# 763
Относно тигана за палачинки сърца /или кръгли/, слагам линк към публикацията на Морена отпреди година.🙂 Има и кратко видео в скрития текст как се обръщат палачинките:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1511927.1575

# 764
  • Другата България
Момичета /и момчета/, някой да е виждал някъде тези лепенки:

Общи условия

Активация на акаунт