И аз това още снощи го предложих - с новата да ги вземат децата, да цъфтят и връзват с великите 500 лв. издръжка, тъкмо да си оправят финансите, щото сигурно ще им остават от тези пари 😉, но се оказа, че не щат! Бащата не ги щял! Той дори за уикенда не ги водел вкъщи...
Разбира се, че не ни интересуват подробности. Нито имотите им, нито парите отпреди 10 години, та и сега. Момичето само ни ги дава в стремежа си да ни убеди колко са прекрасни тя и той и колко лоша и меркантилна майката.
А истината, от това, което съм виждала, срещала и чувала, най-вероятно е вечната една. Доста по-сивичка и тъжничка. Бащата със скърцане дава едни 500 лв. месечно, които не стигат за нищо, и ги вижда по веднъж седмично за по няколко часа. Води ги някъде да ги почерпи, да се пошляят по магазините или някое кино най-много. И когато майката се обади и поиска 100-на лв. за подмяна на скъсаните обувки на големия или омалелите на малкия, настава национална трагедия и на девойката ѝ става лошо, че се бърка в "нейните" пари...
Аз наистина недоумявам как може да не се взимат децата за уикенда! Хубаво, отделна стая може да няма в апартамента, но дивани няма ли!? Баба свекърва няма ли!? Море през лятото, ски през зимата няма ли!?
Ми не е читав баща този, съжалявам. Тя в началото много прекрасен ни го представи, ама не е. Типичен разведен Ганьо е и той.