Пазаруване от about you - тема 25 (януарски намаления)

• 107 081
  • 1 668
  •   1
Отговори
# 1 215
Аха...аз не се оправих с търсачката на сайта като търсих шапки, в мъжкото не ги виждам ни в друхи, ни в аксесоари...цъках, изнервих се, писах в лупата, излизат, но не разбирам дамски ли са, джендър ли, що ли....явно не е в мен грешката, разбирам, а в сайта...

# 1 216
Унисекс Simple Smile
И аз имам такава шапка на MSCH, много ми харесва. Идеална ми е. Карах ММ да я пробва, тясна му е.

# 1 217
да, сайтът не търси адекватно и по цветове - не излязоха разултати, които знам, че съществуват

аз чакам тази, за която писаха, че е умалена
https://www.aboutyou.bg/p/msch-copenhagen/shapka-kara-9073301
на мен всички шапки се стремят сами да изскочат от главата ми, затова вероятно и тя ще си ходи обратно

# 1 218
Днес получих сивата шапка MSCH и аз, харесва ми, изглежда качествена. Дъщеря ми, тийнка, веднага възкликна:"бийнииии" и ми я приватизира 😂. Според мен спокойно може да мине за унисекс.
Между другото я поръчах в комплект с тези ръкавици, много мекички(вълна и кашмир) и много намалени:

https://m.aboutyou.bg/p/zwillingsherz/rakavitsi-s-prasti-8577860

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 21:39 от bubanka

# 1 219
  • Пловдив
Здравейте,търся си зимно яке средна дължина.Много съм зиморничава и търся нещо наистина топло.Виждам,че доста от Вас поръчват куджо или както там се казва.Харесах си този модел ,някой има ли го и смятате ли,че цената е добра ?Или да чакам ли някакво намаление?
    [/list]

# 1 220
    сложи код за -25% и тогава отново прецени дали цената те устройва

# 1 221
    С код ще излезе към 140 лв.....

# 1 222
    Имам питане за тези които носят маратонки Ню баланс или Асикс .Виждам една номерация 38-38.5 .Какво трябва да значи и кой номер е всъшност ? Примерно на тези https://www.aboutyou.bg/p/new-balance/maratonki-za-byagane-nitrel-13209569

# 1 223
    Не знам какво значи, имам ню баланс от 574 модела , ходилото ми е 25 см, 39 номер ми опираше палеца.

# 1 224
    Тета,питам ,защото нали върнах 37.5 според съветника...и като разглеждам за 38-ми излиза това  Rolling Eyes и не ми е ясно що за номер е Simple Smile .Същото е и на някои Асикс.Ако е 38 -добре,ама 38.5 ще хлопа...Честно казано ми писна да връщам Laughing

# 1 225
    Абе дамска/мъжка какво значение има? Шапката е топ - имам я от 7/8г сигорно различни цветове - 5 или 6 имам от този модел. И аз като видя жена със суичър или блуза Jack Jones се усмихвам на ум Simple Smile Така че ако видя мъж със шапка или нещо на Moss ще се усмихна на ум Simple Smile

Ню Баланс на мен ми отговарят точно на номера,докато Асикс може би една идея са умалени.

Означава да гледаш другия номер - UK или US - трябва да е цяло число срещу 38-38,5. Аз най-лесно се ориентирам по английската номерация. Винаги гледам UK и винаги са ми ок по-тази номерация.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 22:44 от vlbs

# 1 226
    vlbs, и аз така се ориентирам,но в случая няма нищо с-у тези номера.А съветника за Асикс ми дава,че моя номер е 40 LaughingLaughingLaughingLaughing Сбъркана работа.Иначе да Асикс са умалени Simple Smile .

# 1 227
    # 1 228
    На шапката Kara на етикета залепен върху найлоновата опаковка си пише Damen.
    Аз се опитах да я пробутам на мъжа ми, но той само като я видя заяви, че е дамска кройката, не знаех, че разбира от шапки 🤣

# 1 229
    Последното XS  го грабнах  Simple Smile  добавих му код за 25 пр. Докарах го до 99.68
    Дано да си е наред, че само 1 бройка, явно е връщано.

Общи условия

Активация на акаунт