Пазаруване от about you - тема 25 (януарски намаления)

• 106 902
  • 1 668
  •   1
Отговори
# 1 440
Аз от приложението в телефона виждам първата си поръчка от този профил през октомври 2022 г.

# 1 441
Интересна работа. Вчера във връзка с поста на hechicera_ тръгнах да гледам моето Навахо кой модел е, че е вталено и по мен. Да, ама не мога. Поръчките си виждам само до април 2023. Така от компютър и от приложението. А доскоро можех да видя от първата насам. Та си мислех, в случай на рекламация, ако не мога да видя назад 2 години какво ще кажа? "Аз си купих едно нещо от вас, ама не помня кога, нито номер на поръчка знам".

Винаги разпечатвам фактурата и всичко, което е към поръчката. И при емаг е електронна фактурата - принтвам си я и там веднага. Събирам в класьор! Пазя! Спокойна съм Simple Smile

# 1 442
Аз от последните поръчки имам имам три, които идват с един лист - доставка и връщане, няма как да пазя документ при връщане.
И при мен излизат всички поръчки

Понеже получих на лични запитване за размерите на якето, за което писах вчера, ще си позволя да постна тук схема с мерките, ако някой търси ориентир https://m.aboutyou.bg/p/khujo/zimno-palto-darka-12315343

Скрит текст:
Извода за мен е, че якето не е за хора с голям бюст - примерно чашка Д, нито много раздвижени извивки - бедра, ханш
Не съм съм слаба, нито дебела, не съм висока 1,62м Размера ми пада свободно, без да се спира и чупи в талия или ханш

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 09:34 от Щефи

# 1 443
Пази се единият лист, той е за теб, не се връща.
Връща се вторият на който е лепенката..то си го пише ясно.
Освен това  пращат фактурата на имейл...
Ако бъркам, ме поправете.
Не разбрах защо да не можеш да си пазиш листа..или да си принтнеш фактурата от имейла.

# 1 444
  • София, Манастирски ливади
Защото листа е един общ за доставка и връщане. И аз имах в няколко поръчки по този начин.

# 1 445
във всяка пратка има по два листа - един за доставката и един за връщането
получила съм 30-40 пратки последните месеци и във всички е било така

# 1 446
Защото листа е един общ за доставка и връщане. И аз имах в няколко поръчки по този начин.

Имате фактура на имейла.
Е, изисква усилие да се отвори и принтне, но си имаш фактура за рекламацията. Нали това се питаше/искаше....

# 1 447
При мен си стоят всички поръчки. Първата ми е на едно яке на Томи, с качулка и пух на качулката за 145 лв. Сега е намалено на 240 Simple Smile
Пуснах бяло яке на мъжо от показаното синьо вчера. Бялото също е на 166 лв.
Бански могат ли да се връщат? Кучето ми изяде банския миналото лято и не мога да си харесам нов. Трябва ми за голям бюст, да си го държи на мястото и да не e “бабешки”.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 10:01 от Hermione Granger

# 1 448
Hermione Granger , бельо се връща, така че за бански не виждам проблем да се върне също.
Аз за едър бюст си намерих в Декатлона и го "рекламирам" редовно Simple Smile

Имам питанка по отношение на рекламация.
Бях им писала преди няколко дни, имам отговор, който е ала-бала, вероятно автоматичен и нищо общо с питаното от мен - носени кубинки известно време и разкъсани и начупени вътре на петата.
Дали да не им ги върна, защото ме препращат към тази опция, която няма общо с моя проблем Simple Smile
https://www.aboutyou.bg/h/%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8/q-360014814459

# 1 449
Поръчките в профила могат да се виждат до определен брой. За това когато ти се натрупат повече не виждаш първите. Поне при мен беше така.

Последната пратка и при мен листа е един, а не 2 както до преди това . На него си пише документ за получаване и връщане. Лепенката с товарителницата беше си отделна хвърчаща. Както и при HM, имаш само 1 лист и отделно ти е лепенката с товарителницата.

Може да се връща бански и бельо. За рекламациите не мога да кажа нищо, до сега не съм правила на носени неща.

# 1 450
  • София, Манастирски ливади
Тета, не с този назидателен тон. Обесняваш на жената как да си запази единия лист, а другия да сложи за връщане, което няма как да стане след като е получила един единствен лист.

bubanka, за първи път ми се случи с последните поръчки. От различни складове са предполагам.

# 1 451
Hermione Granger , бельо се връща, така че за бански не виждам проблем да се върне също.
Аз за едър бюст си намерих в Декатлона и го "рекламирам" редовно Simple Smile

Имам питанка по отношение на рекламация.
Бях им писала преди няколко дни, имам отговор, който е ала-бала, вероятно автоматичен и нищо общо с питаното от мен - носени кубинки известно време и разкъсани и начупени вътре на петата.
Дали да не им ги върна, защото ме препращат към тази опция, която няма общо с моя проблем Simple Smile
https://www.aboutyou.bg/h/%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B3%D0%B8/q-360014814459
Приложихте ли снимки?
Най-добре звъннете по телефона.
След като са в гаранционния срок,не е проблем. По тел. вероятно ще ви кажат,че срока за проверка на рекламация е по- дълъг и ще ви изпратят документ,с който да ги върнете безплатно.

# 1 452
Поръчките в профила могат да се виждат до определен брой. За това когато ти се натрупат повече не виждаш първите. Поне при мен беше така.

Явно е така, защото днес пусках нова и още една "най-стара" изпадна от списъка.
Сега ги броих. Виждам само последните 100.

Бански се връщат без проблем, като всяка друга стока.

Последна редакция: нд, 28 яну 2024, 10:27 от AeroJ

# 1 453
  • Варна
И на мен ми се е случвало, макар и много рядко, да получа само един лист на който пише, че е за доставка и за връщане, а лепенката е отделно от него.

# 1 454
mamaivy, за тази опция хич не ми дойде на ума Sad
Снимка сложих, тя обаче е едно "черно в черно", не се разбира много.

Общи условия

Активация на акаунт