Пазаруване от about you - тема 25 (януарски намаления)

• 107 414
  • 1 668
  •   1
Отговори
# 1 545
  • гр. София
Може да си минала лимита за любими продукти, май беше 299 броя

Не съм. Под 200 са ми нещата в "любими".

# 1 546
Някои неща като се изчерпат изчезват от любими. Когато се появят налични пак се появяват.

2 пъти са ми изчезвали Любими, говоря за всички продукти. Единият път не ги възстановиха. Вторият път по-голямата част ги оправиха.

# 1 547
  • гр. София
Помня някои от нещата, които снощи добавях, а ги няма сега в любимите. Не са се изчерпали. Пак ти добавих. Явно има някакъв проблем, който периодично се появява, с "любими".

# 1 548
Здравейте,
Бях потъчала от прословутите чанти на Desigual още декември 2023г., после ги намалиха и поръчах пак и я върнах към поръчката с по-високата сума. но днес....изненада....възстановили са ми по-ниската сума. Към върнатата чанта приложих документ на поръчката с по-високата сума. Та така....да си знаете!

# 1 549
Здравейте,
Бях потъчала от прословутите чанти на Desigual още декември 2023г., после ги намалиха и поръчах пак и я върнах към поръчката с по-високата сума. но днес....изненада....възстановили са ми по-ниската сума. Към върнатата чанта приложих документ на поръчката с по-високата сума. Та така....да си знаете!

Често правят такива "обърквания", все в тяхна полза Simple Smile Пишете им да ви възстановят правилната сума.

# 1 550
Айде..оплакнах оЧото на ранина...мерсаж. Grinning
Скопосни изглеждат, прибрани, приличат ми на моите Маденки.
А леки ли са..леки изглеждат...

Аз получих вчера поръчка от 23ти..а роклите от 22ри още ги чакам...
При мен за под седмица никога не е идвало нещо...
Ми не ги усещам тежки, не са лигави, перце, не са и тежки. Пише 500гр 1ната на кутията. Не звучи да е леко, но са ми съвсем ок.

# 1 551
Да не би сте върнали по-скъпата чанта в опаковката на по-евтинта. Те цъкат баркода и така "познават" колко струва.

# 1 552
Здравейте,
Същото ми се случи с едни ботуши преди няколко месеца. Обадих се, обясних и казаха, че е станала "грешка". Попълних някакви данни, които ми изпратиха на мейла и ми възстановиха разликата. Не оставяйте така нещата, те на това разчитат явно.

# 1 553
Някой получи това, чакам го от намалените цени. Но е пак с етикет за "еднократна употреба" Без Химическо, Без пране.
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-evi-10099797 … _campaign=product

# 1 554
Благодаря на EmmaT и vasi-lena!
Свързах се с администратор, ще ми пратят документ за възстановяване на правилната сума.

sasi6, kъм върнатият артикъл бях сложила правилния документ за втъщане, но както казват момичетата от форума -  от about you, действат "ако мине".
Благодаря ви!:sparkling_heart:

# 1 555
Не правят номера "ако минат".

Обърнете внимание на лепенките, които са към кутиите или пакетите. Там всеки продукт има уникален идентификационен код. И така на практика за всяка стока има артикулен номер + уникален идентификационен код.
Когато пълнят торбите за доставка те сканират продуктите към дадена поръчка и така в системата отива, че този клиент за тази поръчка има този продукт(артикулен номер + уникален идентификационен номер). След това като се връща, без значение че е в правилния пакет, сканирането обратно го отчита към съответната поръчка. Така че най-вероятно кутиите или пакетите са били разменени, когато сте връщали.

Не знам дали стана ясно, но не правят далавери. Гореописаното е нещо стандартно за онлайн търговец от такъв мащаб.

# 1 556
Аз се чудя не може ли да се пере на ръка подплатата само, леко преплакване, колкото да освежи тъканта. Обувки от кожа пускам в пералня, но яке няма да посмея...Днес точно две кожени чакам, ментово зеленото и едно в сиво. Ще споделя впечатления по- късно.

# 1 557
  • Варна
Не правят номера "ако минат".

Обърнете внимание на лепенките, които са към кутиите или пакетите. Там всеки продукт има уникален идентификационен код. И така на практика за всяка стока има артикулен номер + уникален идентификационен код.
Когато пълнят торбите за доставка те сканират продуктите към дадена поръчка и така в системата отива, че този клиент за тази поръчка има този продукт(артикулен номер + уникален идентификационен номер). След това като се връща, без значение че е в правилния пакет, сканирането обратно го отчита към съответната поръчка. Така че най-вероятно кутиите или пакетите са били разменени, когато сте връщали.

Не знам дали стана ясно, но не правят далавери. Гореописаното е нещо стандартно за онлайн търговец от такъв мащаб.
Ако се обърка найлоновата, прозрачна торбичка, тогава връщат грешната сума, нищо че е приложена правилната хартийка (документ за връщане).
Успях ли да го синтезирам WinkWinkWink

# 1 558
https://m.aboutyou.bg/p/edited/roklya-sahra-8867440 спонтанно поръчах миналата седмица и набързо получих.
От опита ми с памука на марката се надявах да е хубав и добре ушит, въпреки че модела не представя подходящо дрехата - висок, слаб и изгърбена поза.
при традиционно уголемени кройки.

Оставям си я, добре ми е, мек - фин памук, нито прекалено тънък да лигавее, нито е груб тип H&M да е като бабешка престилка. На снимката се вижда жълто, а в описанието пише зелено, на живо е пастелно зелено и трудно се лови на фото,  но пък е добре за заигравка с жълти и тревисти сникърси. Ръкавите при маншета са широки без копчета и е предвидено да се запретне и леко повдигне.
Дължина на размер М - 91см, което е тъпо, защото щеше да е чудесна ежедневна рокля за по-високи и с нормални форми, самата кройка с този тип ръкави не е за съвсем слаби
Скрит текст:

# 1 559
Не е вярно, писала съм вече, че ми се случи същото. Няма объркани торбички и етикети. Както и да е.

Общи условия

Активация на акаунт