Пазаруване от about you - тема 25 (януарски намаления)

• 106 672
  • 1 668
  •   1
Отговори
# 1 620
Ама са готин модел

# 1 621
  • София
Много са хубави!
Не знам дали са удобни, но като визия са супер!

# 1 622
За усукването да се изкажа - от бест сикрет така ми дойдоха боти тип кубинки, с връзки отпред, и цип отстрани. Модел като твоя сиреч.
Подносих ги аз, и в края на деня изведнъж ми се впива нещо твърдо на кокалчето на десния крак. Оглеждам ги аз...леко крива ми се види едната буйка. Бута ми крака навътре и по този начин картона в петата някак се впива под кокалчето точно, ама като ламарина твърдо.
Разпънах аз една петметрова ролетка, меря и сравнявам, ми на едната обувка парчето с връзките зашшито със 1 см по нагоре, сравнено с другата обувка. Та направих снимки, и предявих рекламация...
От тогава все сравнявам дали са еднакво ушити двете.

Скрит текст:
По повода се сетих за вица със шивача - един си поръчал на шивачка да му ушие костюм. Добре, ама на пробата вижда че ръкава му къс, единия крачол някак усуква, и казва това на шивачката. И тя му вика - нищо няма, виж сега, като ходиш, тук така ще замяташ ръката , а тук така крака, и няма да личи кривото и усуканото. Речено сторено, тръгнал той с новия костУм, върви и мята единия крак, замята и ръката, нали.....хората го гледат и си викат: "Тц..тц..глей къв хубав костюм, пък какъв идиот го носи.... Joy
Та и аз с тая крива обувка трябваше да ходя на криво, че да не личи тя колко е крива Satisfied

# 1 623
Страхотни са тези Мартинси 😍 Очите ми останаха в тях.

# 1 624
Вчера оставих двете кожени якета в Еконт. Много бързах и ги метнах на пода, уж нямало проблем- всеки път ми обясняват...Обаче до днес не се появяват като инициирани връщания и днес се загледах- лепящия стикер за връщане и на двете пратки е с подател- Абаут ю, получател- АЗ...Втрещих се и сега ще трябва да се занимая да проследя как да действам нататък. Яд ме е , че не обърнах внимание, но толкова бързах, че...и то точно тогава ще е куц случай...Пфу...
Обръщайте внимание на стикера!

# 1 625
Не мисля че има проблем със стикерите.
Ето сега гледам моя с роклите които днес получих, пише подател името ми, но София, пък аз не съм в София...улицата е вярна, но не и градът -1200 София.
Не вярвам да имам проблем ако върна с този стикер.

# 1 626
За първи път го виждам така, даже пише: събери...сумата...
Надявам се да си права, Тета.

# 1 627
За тази събери сума от 19 стотинки, питах в офиса като връщах, момичето даже не го беше забелязало, гледа гледа..вика нищо няма да събирам. Явно нещо бъгче ли, не знам. Питам да не ви навътря, да тряббва да дам за нещо си 19ст, пък да не дам...тя вика ооо.неее, нищо не събираме....

# 1 628
Да  наистина са много красиви и много удобни. Чувствам ги изключително добре и няма да имам проблем с разбиването характерно за модела и точно тази кожа. Притеснява ме стелката. Ще чакам да се включи някой, който ги има.
vlbs? И тук ще си ми полезна и ще очаквам коментара ти, както и други, разбира се.
Тета, после ще меря, че имам много работа в момента - приключвам месец. Предполагам, че ще са точни, но все пак.
Edit: Тц! Не са криви! Примерих и с рулетка и с окото 😂 Точни и симетрични са до милиметър. От анатомията на крака ще е или от това, че съм стегнала повече връзките. Чакам коментари за стелките - вероятно ги имат и при други модели. Могат ли да се носят така, нормално ли е или ще се прецакат?!
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 12:45 от •mimoza•

# 1 629
Имам същите бели с бяла подметка веган и бели с нормалната си подметка от естествена кожа и черни лачени пак от естествена кожа.

https://www.aboutyou.bg/p/dr-martens/niski-botushi-s-vrazki-jadon-8170429

https://www.drmartens.com/eu/en_eu/jadon-smooth-leather-platform … -white/p/15265100

https://www.drmartens.com/ca/en_ca/jadon-patent-leather-platform … -black/p/26646001

Стелката си е така на повечето Мартенс,не е картон Simple Smile. На някой е цяла стелка и се вади,но на повечето е така и е залепена наполовина кожа. Това да не те притеснява. Лепенките понякога лесно падат при мерене,понякога  се залепват за чорапа или за хартията при вадене на вътрешните хартии. Понякога зависи от държавата производител - Китай,Лаос,Виетнам,Бангладеш,Тайланд. Забелязвам,по моя критерии Лаос ми прави много добро впечатление. Точно Виетнам,много забележи. А преди бяха най-добри там. Челсито и ниските 1461 понякога мисля,че точно Виеатамките бяха със стелка,не добре изрязана. Като си пъхнете ръката и в началото при бомбето имаше луфт,къде по малко и къде повече. И хартиено тиксо отвътре не почистено или не изрязано - пак къде повече къде по малко. Има перфектно направени,но има и калпави. До партида ли е,до държава ли е не знам.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 14:10 от vlbs

# 1 630
vlbs, благодаря! ❤️🌺
Б*си аборигена 🤭 дет' съм! Ама така е като мултитасквам...
Междувременно намерих видео

Произведени са във Виетнам, забележки не откривам нито отвън, нито отвътре. Перфектни!
Така като гледам нещата отиват на
 Айде,  честито!
Кутията ще преглътна някак. И стига съм търсила кусури, които така или иначе не откривам 😃

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 13:42 от •mimoza•

# 1 631
Когато са последни бройки е така. По принцип Мартенските са с хубава дебела кутия. Отвътре всяка обувка е обвита с хартия на Мартенс + парче  вата/слиликон или каквото там се нарича + топчета хартийки отпред на бомбетата за да не мърдат. Това парче вата/силикон е за да предпазва обувките от нараняване - служи и за подложка за мерене за да не се нацапат подметките евентуално при стъпване на мръсно. Кафявите Crazy Horse моделите стават много лесно на драскотинки от хартията дори,а като се допрът обувките и сатават по големи драскотини. Тази вата/силикон предпазват. Панамките също имат,но там е по нежно - дунапренена плоча. Ако получите кафяви и са с драскотини - не е дефект,а ефект. Дори да няма ще се получат драскотини бързо.

Онзи ден върнах надраскани лачени Мартенски,бяха в обикновена кутия. Днес пристигнаха същите,пак в обикновена кутия,но са ок,нямат драскотини.

# 1 632
Привет,

На някого да му се намира код за дънки? Писна ми да поръчвам излишни неща, за да достигна 100 лв и после да връщам и да си чакам парите Sad

# 1 633
Не мога да им хвана системата на АУ - едното яке, което поръчах изчезна безследно, по-големият номер го върнах, но не го заредиха обратно в системата, а ми е отчетено връщането.  Дали всичко, което се връща се качва пак в системата?

# 1 634
Рулетката отдавна ми изчезна ни жълта,ни синя. От синята имам кодове,но си стоят в профила ми и не мога да ги споделям,нама код а автоматично намаление. След като пуснаха 25% кодовете не ми се появява никаква рулетка.

Качва се,понякога изчезват - Упсс и червен екран. Но след време пак се появяват. Ако обаче продукта е отбелязан като дефектен или рекламация не се появява а отива някъде за брак или в Ремикс.

Общи условия

Активация на акаунт