Пазаруване от about you - тема 25 (януарски намаления)

• 106 816
  • 1 668
  •   1
Отговори
# 1 605
Скрит текст:
Мимоза,махат ли се отзад презрамките за да се носи като раница.Моята пристигна преди повече от седмица,но тези презрамки ми образуват мисли,а не смея да и махна хартийките ,може да реша да я върна.
И си стои опакована и само я мисля.
Не разбрах точно въпроса.
Когато се носи с дългата дръжка през рамо, тези, които са за рамо или за в ръка могат да се пъхнат едната под предната подвижна чанта, другата в джоба, който е на гърба. В този си вид, когато решиш да я метнеш на гърба като раница само откачаш най-дълката дръжка /за през рамо/, но не задължително.
Коланите за раница са неподвижни, висят си, но не дразнят, защото са меки.
Ако не те кефи я връщай. За мен е много добре организирана с големи и функционални джобове. Плюс е, че предната част, както и едната странична се свалят и можеш да ги носиш самостоятелно с дългата дръжка.
Миналото лято много носих тази на Джак, също много удобна, подобен на Desigual-a размер без подвижните части. По-спортна ми идва обаче.
В Спорт Депо ги има и новите модели са с по-голям страничен джоб за телефон и малка разлика в предния джоб.
Скрит текст:
Мойта е със зелен надпис и акцент на предния джоб.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 21:30 от •mimoza•

# 1 606
  • София
Едни хубави намалени боти на Gabor, ако се приложи и код още по-добре , има номера от 37 до 41 - https://www.aboutyou.bg/p/gabor/botushi-s-vrazki-13834878
•mimoza•, честита, супер е чантата! И за пътувания и екскурзии е перфектна. Щях да я поръчам и аз, но се изчерпа докато бяха намалени.
Платнените са здрави. Има едина немска марка платнени чанти, които си държат цена и се носят и от известни личности - GG&L , съкратено от George Gina & Lucy. Не са кой знае колко по-хубави от тези на Десигуал. Повечето са с много джобове,  имат и една джуджавка - катинар, който може са се маха и слага като аксесоар на чантата. Носят ги всякак - и спортно и елегантно облечени:
Скрит текст:
Фърги

Нина Добрев

Ashley Greene

Kate Gosselin

Jessica Szhor

Челси Кейн

Victoria Justice

Dianna Agron

и така нататък
oesi, ако не я искаш - вземам я ако е варианта черно с червено.

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 22:11 от Vesika

# 1 607
  • Сливен
Мерси,Мимоза,получих информацията която ме интересува.Имам 2 чанти на Джак и съм много доволна от тях.
Весика,другия цвят е със синьо и зелено.
Ще я помисля още малко.

# 1 608
Лавандула, тогава поръчвай обувки с марка АЮ. ЗА тясно стъпало са (по моите критерии Sunglasses)
Ще ги предложа тук-там около мен.
Толкова са на сметка,че ми е жал да ги върна....
https://m.aboutyou.bg/p/about-you/kasi-botushi-chayenne-13480290
https://m.aboutyou.bg/p/about-you/boti-chelsea-emily-8631133
А в сайта ми изглеждат толкова широки моделите...
Получих кафявите, 38н. нося и са ми точни. Бяха много добре опаковани, кожата е хубава и като цяло ми изглеждат качествени. Тесни са, но ги обух лесно и са удобни на първо четене. За 38лв са си без пари, някак прибрано и хубаво стоят.

# 1 609
Покажете на живо де, да оплакнем очи поне Joy...очи пълни, ръце празни..как беше Stuck Out Tongue Winking Eye
Хоп, затворете очо за домашния клин и гета..преставете си ме човешки обута Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Допълвам, кожа Паскал грам не са твърди, на мен сами удобни от час 1, 1460 Паскал са ми и старите Мартенски, светъл беж.
Скрит текст:
Напълно подкрепям казаното от BrightT, mimoza и vlbs .
Имаме дългогодишен и богат опит с марката, в резултат всички Martens-и у дома са модел Pascal - мека и приятна кожа, обичайното високо качество на марката. Повечето модели на тази серия са супер меки, леки и удобни!

BrightT , mimoza, честити нови придобивки! Страхотни са!!!

Последна редакция: вт, 30 яну 2024, 23:36 от Veryberry

# 1 610
Vesika, имах 2 чанта на GG&L.
Черната подарих на мама, а резидавата беше доста голяма и оставих за себе си. Тотално я бях забравила и дори не знам къде съм я прибрала 🤭 Да, хубави са, плата е здрав и твърд и са доста тежки. Като ми остане време ще разровя "архива" да си я намеря 😃
И двете разцветки на Desigual-a се появяваха до преди ден-два на 114лв преди код.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 06:27 от •mimoza•

# 1 611
На blundstones тези каишки отпред и отзад могат ли да се махат?
Колебая се между тях и Birkenstock.

# 1 612
Сега и аз имам проблеми с връщането. На 26-ти съм получила имейл, че дрехите са върнати и парите са възстановени по сметката. Да де, ама пари по сметката няма...

# 1 613
И аз съм така, даже писах , че са ми объркали поръчките коя в върната и коя не. А пари йок

# 1 614
  • Пловдив
Аз също чакам голяма сума по няколко поръчки, получих потвържденията преди няколко дни, пише, че сумата е възстановена, но още не са дошли. Предполагам, че до няколко дни ще постъпят по сметката. И друг път е имало такива леки забавяния.

# 1 615
И при мен е така.от началото  на седмицата.

# 1 616
Дойдоха ми роклите, снимах ги, но нямам мобилен нет, та довечера ще кача живи фотки.

Не издържах и ги мерих и двете върху пУнтОлона, ами и двете ми харесват много, стават ми, нищо че едната беше 36 номер, и се притеснявах да не ми теснее, но ми е таман.
https://www.aboutyou.bg/p/about-you/roklya-juliana-7337472 тази 36 номер взех, че нямаше 38. За 23 лева.
https://www.aboutyou.bg/p/mango/roklya-12503913 тази на манго 38 номер за 18 лева, без пари, че имах код за рокли.

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 10:59 от teta75

# 1 617
Една бройка S.Намалява се още с код.

# 1 618
И при мен е така.от началото  на седмицата.
От миналата при мен,  просто не са ги превели реално още. 2 ми минаха 14дни ..ще изчакам и ще звънна. Най- голяма разправия е като ги отчитата върнати, а не са.

# 1 619
Относно връщането и парите по сметка, е възможно да е като при Нотино - върнатата сума се вижда след 3 нощни обработки на вашата банка. Ще чакаме.
https://www.aboutyou.bg/p/dr-martens/boti-s-vrazki-jadon-8025996
Получих така желаните Джейдъни /Jadon/ на Мартенс, обаче нещо ми оставя горчив привкус. Пристигнаха в измислена полуразкъсана кутия, пратката беше отворена /куриера каза, че я е отворил без да иска 🧐🙄/, имат само етикет. Видимо не са носени, но съставната марка от вътрешната страна е в леко окаян вид. Обаче!
Стелката е само на петата и от средата нататък към стъпалото продължава на картон! Е как да ги нося така? Четох коментари и за други такива случаи, но не разбрах дали е присъщо за модела. Размера е перфектен и не обичам да слагам допълнителни стелки.
Отгоре на всичко не знам дали ми е от краката / стойката, но ми се струва, че вътрешното парче с дупките усуква към външната страна на глезена. Повече лявата. Може и да си въобразявам. Сигурно си въобразявам. За над 250лв ми се щеше да не си развалям кефа с глупости. Като изключим всичко това, цвета е хубав /Burgundy/, кожата също, удобни, очаквах да са по- тежки, но не са.Дори си поръчах сиво палто специално за тях! Стелките! Какво да правя с тях?
Който има желание да гледа още малко крака и ще се радвам да се изкаже по въпроса.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 31 яну 2024, 11:38 от •mimoza•

Общи условия

Активация на акаунт