Малък сечко вън лудее, ала ЮЛИ с бебчета ще ни огрее

• 14 495
  • 302
  •   1
Отговори
# 165
  • sf
чух, че списание 9 месеца орранизира нещо като лекции за бременни. имало в бившия " Лиляна Димитрова". ама как е, що е, трябва да поразпитам. аз на нещо подобно мисля да ходя, ако ми хареса някоя тема, а не да се записвам на цял курс.
та това ме подсеща да питам, купувате ли някакви списания? аз преди редовно 9 месеца, даже във всякакви техни конкурси участвах, снимки пращах, ама дали все още е така хбаво списанието, имате ли представа? щото ентусиазма ми май не е като първия път newsm78

# 166
  • София
еха че пак сте изписали Simple Smile аз не можах да се включа нещо вчера, но днес с пълна сила.
гоца, ама много срамежливи тия твоите и двете бре  Mr. Green вземи ги "подкупи" с нещо, та да се покажат  Joy
ние сме на преглед след 2 дни рано-рано сутринта и дано да ни се покаже нашето маймунче Mr. Green
за стриите- много теми има изписани във форума и разбира се извода е че ако си предразположен и до последно да си нямала, се нацепваш. аз рязко отслабнха в гимназията и оттогава си имам, но наистина и разликата беше 15-17 кг, така че е обяснимо. сега чух много добри отзиви от маслото на икаров, крема на дева и мустелата. таъй че явно избора е голям. за маслото на джонсън- това което казва томасе го видях върху една приятелка и то преди доста време- т.е. явно има нещо в него което кара майките и бебоците да се обриват от него и наистина помислете дали е вариант.
за напълняването- хм аз от миналата година добре се започнах та си имам стартова преднина от +5 и сега +2-3 (варирам), но мисля че е горе долу прилично. в крайна сметка (не че е 100%-во успокоение, момичета), но после ще сваляме, не е момента за експерименти Simple Smile ако някой може да ходи на фитнес или леки други упражнения, идеално. аз още внимавам повечко, но мисля да взема да се раздвижа че и това не е работа само н астоал в работа да стоиш  Naughty
за училището за бременни- аз съм много за както и моят прекрасен мъж, така че бихме могли да си "образуваме" група и да се запишем някъде накуп, ако искате? предполагам че и въпросните организатори едва ли биха имали против Simple Smile само че аз не разполагам с инфо къде Thinking бях чела в нета за нещо организирано от списание 9 месеца... така и така съм на преглед на 8ми, ще попитам доки дали няма в тина киркова или дали знае нещо по въпроса Peace
хубав ден на всички!

# 167
чух, че списание 9 месеца орранизира нещо като лекции за бременни. имало в бившия " Лиляна Димитрова". ама как е, що е, трябва да поразпитам. аз на нещо подобно мисля да ходя, ако ми хареса някоя тема, а не да се записвам на цял курс.
та това ме подсеща да питам, купувате ли някакви списания? аз преди редовно 9 месеца, даже във всякакви техни конкурси участвах, снимки пращах, ама дали все още е така хбаво списанието, имате ли представа? щото ентусиазма ми май не е като първия път newsm78
Донси, ти си със стаж:) Може би наистина не всичко ще ти е интересно и някои от нещата ще ги знаеш, особено грижите за бебето- къпане, хранене и т.н.
А аз се чуствам като туземец, при това уплашен.

А това Лиляна Димитрова хал хабер си нямам къде е, линка който дадох е за Ал.Стамболийски 143. Може би е същото.

# 168
  • София
Ако смятате евентуално да раждате в Св. София /Т. Киркова/, защо не отидете в тяхното училище. Чела съм мн. добри отзиви във форума. Още повече, че ще се запознаете с част от персонала, реда и помещенията. До колкото знам е безплатно. Училища има и в Шейново, св.Лазар /също мн. го хвалят/, в новата клиника на Мазнейкова, а сигурно и към останалите болници и клиники.

# 169
момичета я каже те с колко напълняхте вече ,че аз с 8кг и се притеснявам да не стана мечка до края като с първата бременност.за контракцийте които писах вече съм по-добре,малко късно ,но да кажа за втвърдяването,усеща се точно втвърдяване и не можеш да си отпуснеш корема,това усещам аз.
Напълнях преди да забременея доста  Embarassed FlushedОт както съм забременяла съм качила 4-5 кг. но с тези от преди това става страшно  Rolling Eyes И на мен сладко не ми се яде, но за сметка на това пици, банички и всякакви други тестени изкушения    А и как Доки ми забрани да се натоварвам по какъвто и да е повод ooooh!
Но пък за сега не ми тежи и се чувствам добре и не се задълбочавам  Wink newsm03

# 170
Здравейте на всички мами!Снощи за първи път усетих моето бебче!Усещането е невероятно и нямах търпение да го споделя.Пожелавам ви ден изпълнен с много такива усещания!

# 171
mokoloko завиждам ти благородно   bouquet
Момичета, тъй като аз съм се насочла към Тина Киркова за раждане, ЖК сега погледнах на сайта им за училище за родители /по съвета на Лекси   bouquet/  и попаднах на това
http://www.1agb.com/school.php
elpet ти май си най-скоро на преглед и ако не се бъркам си точно в Тина Киркова  Wink Ако можеш наистина попитай за малко повече информация  Hug  bouquet
r0ksi Чувала съм, че Лиляна Димитрова е старото име на Културен дом "Средец", но той се намира на ул. Кракра 2А, но не съм сигурна че става въпрос за същото място  newsm78

# 172
  • sf
Цитат
Чувала съм, че Лиляна Димитрова е старото име на Културен дом "Средец", но той се намира на ул. Кракра 2А,

да , това е Лиляна Димитрова. ще хвърля едно шпионскио око в другите теми, там напредналите бременлийки май ходеха на някакви лекции.
явно шпионство му е майката  Joy

# 173
  • София
Здравейте и от мен!
mokoloko,честито ти първо ритниче  bouquet Наистина усещането е нещо невероятно.
Моето най-много ритка през нощта и все от дясната страна Grinning
За зъболекарите не знам как ще ви се стори,но аз винаги ходя с удоволствие.Много хора ми се чудят,но наистина е така.Та затова не съм се оставяла никога с неоправени зъби,а при първия проблем тичам веднага.В средата на декември ми се отчупи едно парче от зъб и още на другия ден го оправих.Малко се притеснявах,че е фотополимерна пломба и ще ме облъчват с лампата,но зъболекарката каза,че няма проблем Peace
Виж за стриите вече съм страшно немарлива,досега не съм се мазала с нищо EmbarassedВсе отлагам,ама то времето лети,а коремче се издува...
За кг аз засега съм +4,мисля че горе-долу е нормално newsm78
А,днес си блъскам главата над нещо,което не мога да проумея...Един наш семеен приятел ми сподели за една негова братовчедка,която разбрала че е бременна едва в 5 месец #Crazy
Вярно че е доста пълничка и била с нередовен цикъл,но...Аз имам чувството,че усетих кога яйцеклетката ми се имплантира в матката(е,това в кръга на шегата),но в 5 месец... ooooh!
В петък пък на прегледа  доки ме шашна с изказването,че все повече мами не искали да знаят пола на бебо и забранявали да им казва  Thinking
Такива ми ти работи,ма аз много се впечатлявам от разни неща...
За срещичката така ме е яд,че не можех да дойда,ама пуста кашлица...Ще следя редовно да видя кога ще е следващата.
Айде чао от мен,че като не пиша-не пиша,ама почна ли-излизат цели фермани...

# 174
  • София
Хей, сетих се днес мамите от Варна имат среща. Да разказвате и да пуснете снимки, чувате ли? Grinning

# 175
  • София
Привет от мен отново
Там-там  обещавам тържествено да попитам доки за училището, както и ако струва парички  Peace
mokoloko,честито ти първо ритниче! Аз още се чудя ритничета ли получавам отвреме навреме или си внушавам  Blush
Уважаеми шпиони, надяваме се и вие да донесете "донос" за училища от другите темички, че да теглим чертата и да изберем. И аз се чувствам като индианец и ми се ще да знам малко повече! Laughing

# 176
Здравейте и от мен!
Ние бяхме вчера на доктор,но и нашия бебок се беше скрил.Както каза доки "сложило си е ръчичката на генеталиите и нищо не се вижда".
Аз днес ще влизам в болницата,колкото и да не ми се ще(но няма как),по ме притеснява малката ни госпожица,че цяла нощ не спа и днес ще я водим на лекар да видим какво и е,дано не е нищо сериозно.
Снимките от срещичката са супер!
Лека седмичка от мен,момичета!  bouquet

# 177
  • София
Дес 76, дано всичко да бъде наред  bouquet
Сетих се, че към училището в Т. Киркова има базплатен преглед с 3 D, elpet, може и за това да питаш още ли е така. Иначе по мое време училището в Шейново беше безплатно.

# 178
здравейте и от мен
изобщо не съм видяла, че има и такива отчетни за очакващи бебета
за протокола - Нина, 29
втора бременост
терминът ми е на 31 юли
откакто съм бремена съм свалила 4кг Thinking
само ми се гади, ужас
първата седмица беше бременост - мечта Grinning

# 179
  • София
Здрасти, Нинче! Значи бебето сега ще е от противоположния пол, нали така е по бабини деветини...  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт