Отговори
# 75
Щом Бирсен е писала за случката с коментара на Афра под фрага, значи последната изобщо не се е шегувала. Явно има проблем със сценария и сцените, които й пишат. Дори сладурите от Дизи Чапкъна са направили видео по въпроса.

Силно се надявам да няма трети сезон.

Чаатай разгроми ги ли казваме?

# 76
М/у другото и в нашата история жената е била на това дередже- нямала е думата, по- нисша е била от мъжа, миела му е краката и т.н.
Това най-вече за селските жени.
Епизода, в който Ифош ми краката на Халис ни се представи малко вулгарно, но традицията е такава, както в случая Халис е вдовец, миенето на крака го прави снахата.

# 77
Много лошо ако няма сцени със Сейран,дори да не са с Ферит . Рейтинга ще продължи да пада . Аз си мисля ,че ще имаме трети фраг ппц,но да видим

Мисля че е прясна снимката

# 78
Днес Гюлша имаше снимки в едно кафе в Мода, уж Афра и Мерт били там също. 😃

# 79
А този е пуснал пост - Какво се случва в Рибарчето?

В кафето не се е снимала Сейран.

# 80
  • Яко в Матрицата...
Не знам, Диди, турският зрител е непредвидим. Но съм съгласна с младежите, че особено във втори сезон сериалът няма история и всичко досега се крепеше на химията на АфРам. Но като нямат и общи сцени вече, нещата съвсем ще се забатачат.

# 81
Аз много си мисля че Афра и Мерт вече са изтощени да играят по свирките на Онур,не знам вече наистина е батак и ще става май по-голям батак

# 82
Не знам, Диди, турският зрител е непредвидим. Но съм съгласна с младежите, че особено във втори сезон сериалът няма история и всичко досега се крепеше на химията на АфРам. Но като нямат и общи сцени вече, нещата съвсем ще се забатачат.

Всичко е плачевно и не само сценарно за съжаление.

# 83
Аз много си мисля че Афра и Мерт вече са изтощени да играят по свирките на Онур,не знам вече наистина е батак и ще става май по-голям батак

И аз си мисля така... за съжаление май ги крепи, че работят това което искат и го правят с удоволствие, но ако сценария е такава боза, дори това май няма да помогне... има разлика от играта им в сезон 1 и сезон 2... и не говоря за химията им, а за играта им... вижда се, че малко със зор бутат нещата и вече постват неща за реклама както снимката, която качи Мерт за еп.50 че ще е бомба.... преди се споделяха фрагове, розички,агънца, снимки зад кадър... сега йок..
Твърде изтощително е да обичаш актьорството и да си мега добър в това със някакъв смешен и изтощителен сценарии...

# 84
Добрите актьори се очертават когато листовете не стават и за ...та те така.Винаги съм го казвала това нещо!

# 85
Според някои клюки, днес е имало проблем на сета в кафето. Щом Бирсен написа бърза статия, значи е вярно Grinning

# 86
  • Яко в Матрицата...
Добрите актьори се очертават когато листовете не стават и за ...та те така.Винаги съм го казвала това нещо!
Само с импровизация е донякъде… После си трябва поне насока, тук няма такава.

# 87
То предвид сценария , спойлери и фрага не се разбра много шегува ли се или не Афра Който , както го разбра
За мен е шега . Не би си позволила на официялния акаунт да провокира продукцията , която и дава най-голямата заплата Факт е , че предизвика много коментари и сега Бирсената по заповед на ОГМ си измиха ръцете с  намаляването на сцените  с почивката и в Барселона

# 88
  • София
Афра се прибра преди 5 дни и до сега май още не е имала сет. Била е днес, има снимка, но ще видим има ли сцени.
И аз чета за скандали.
Сташа е качила клюкаря и неговите подмятания. Уразбулбени мечове е сложила.... не знам, явно има нещо доста сериозно.

# 89
Повечето фенки желаят Сайфер и Фирит да си поговорят,да си простят , да се вземат и да се свършва с измъчените сценарии за раздели ,изневери и мръсни номера.Край на сериала

Но,поне 200 човека от продукцията ,които   заработиха доста успешно не трябва да се уволняват ,а да се напише изцяло нов смислен сценарии за "златното момче" и да продължи различна приказка

Общи условия

Активация на акаунт