Отговори
# 105
Добро утро момичета и честита нова тема какво сте направили не мога да ви смогна !! Относно анкетата дадох за Сейран за мен тя е права аз бих направила същото относно интервюто те не го направи защото се появи Пелин а защото вече чашата преля !! Харесвам Мерт но не и Ферит аз лично не бих изтърпяла такъв мъж съжалявам !!

# 106
  • Яко в Матрицата...

🫠🫠🫠🧿

# 107
Добро утро

# 108
  • Яко в Матрицата...
Ай, сладура Мердо 😎 в ролята на глупака Ферит 🫠

# 109
  • Ямбол
Добро утро момичета!
Както навън вали,дано и на нашите хора вече да им тръгне по вода.Този петък нов епизод- нов късмет да видим какво ни чака.Аз вече си умирам за поне една целувчица,помирисване на косата и или поне едно намигване с оченце между нашите Сейферчета пък ако има повече машалах 🥰🙏 Айде бе Гюнгер моля ти се напиши там нещо романтично бе човек,че да ми сгрееш малко душичката.  

# 110
https://x.com/uzaktaniyi/status/1743714309442589129?s=46

Джанъм “геризекиалъ😎✅”

Добро утро и хубав ден!🙈🎶

# 111
  • Пловдив
Добро утро, момичета!
Големи дискусии и дебати са се вихрили в темата. Аз също заставам плътно зад Сейран,  защото според мен лъжата нама място в една връзка. Започнеш ли веднъж спирка няма.
Гласувах за Сейран, защото няма опция СейФер.
Относно новите персонажи - девойката е като травестит (в моите очи), а младежа - можеше нещо по-добро. Има толкова красиви артисти, но както се казва "паживьом увидим"какви ще бъдат персонажите.
Настройвам се положително за новата серия и си чакам романтичните моменти между нашите сладури.
Хубав ден от мен!

# 112
Когато започна сезона си мислех, че акцентът ще бъдат хванатите СейФерски ръце, които няма да се пуснат никога, въпреки всички и всичко. Беше красиво да гледам как малката, крехка Сейран с окървавената рокля стоеше непоклатимо пред всички Корхан и отказваше да си тръгне. Как, Ферит едва върнал се сред живите, олюлявайки се в стаята на дядо си, заяви твърда позиция.
В онзи момент си мислех, че СейФер са толкова силни, че нищо не би било в състояние да ги раздели.
Но съдбата- сценарият написаха бременна Пелин и един невъзможен за решение ребус поставен от чичо й.
Беше ясно, че Сейран ще пусне ръката на Ферит. Това беше единственият й правилен ход.
Ферит, да остане по средата, за мен беше неговият единствен правилен ход. Как да се откажеш от любовта, която присъства в живота ти за пръв път и за пръв път му придава смисъл? Как да се откажеш от детето си- твоята кръв и плът, което няма вина, нито за твоите, нито за греховете на семейството ти? Как да го оставиш да се роди под опеката на случаен, съмнителен шофьор на мафиот или разносвач на пици..., все тая?
С нелепи маневри, притиснат от всички страни, Ферит опита да има всичко. В момента е в позиция да губи всичко. Често се случва точно това.
Най- голямата му грешка е, че не сподели на Сейран веднага. Тя, пак щеше да си тръгне, ребусът си оставаше невъзможен за решаване, но поне нямаше да губи отново цялото й доверие. И, може би щяха да могат да разговарят по- спокойно и смислено, да запазят уважение.
Умението да водиш разговор сближава. Нито Сейран, нито Ферит го могат.
Особено последният, преди интервюто беше брутален, и според мен единствената причина Сейран да цъфне на екрана. Много се нагрубиха. Сейран беше добре "подкована" от баща си преди това, с някои откровени лъжи, като Халис е наредил да ти дават хапчетата, двамата човека на Ферит, които стоят пред университета ще снимат за компромати и т.н...
Ферит, пък бързо осъзна, че няма да може да смекчи Сейран, нито с чар, нито с думи, защото е все едно, какво казва- тя не му вярва. (Тук бях малко в шок. Сейран повярва на всяка проклета дума на баща си! и използва доводите срещу Ферит!)

Горе долу звучаха така:
"-Когато дойде за пръв път тези хора отвориха обятията си за теб. Дядо... Даже дядо ми те обикна, Сейран!
"- Сега ми е ясно, от кого си се научил да обичаш"
"- Достатъчно бе! Ти първо погледни своето семейство, Сейран. Погледни баща си, леля си... Те те отгледаха, за да те продадат! И те продадоха. Ако не бях се появил аз на пътя ти, ако не беше дядо ми, семейството, щеше ли да можеш да си толкова дръзка?
Коя беше ти?  Joy
Ти беше бедно, изплашено девойче, Сейран. Още помня как трепереше пред дядо. Семейството ми се държеше добре с теб и ти стана нагла "
"- Знаеш ли кой е единственият ти успех, Ферит? Издигаш безчестието на семейството си на по- високо ниво!" 

Head Band
След нас и потоп

# 113
Джанъм “геризекиалъ”

Глупак/тъпак по-добре звучи. Smirk Това малоумник е много крайно. LaughingLaughingLaughing

# 114
  • Яко в Матрицата...
Докато не докаже, че има нещо в глава си, Ферит е глупак/тъпак/идиот/бавноразвиващ се… you name it… Твърде много кредит му се даде точно на този герой. Ако на някой от списващите не му харесва, да ме пропуска Wink

И още нещо, това че имам такова отношение към Ферит, не означава че Сейран е безгрешна…

# 115
  • Ямбол
"Глупак""Тъпак" какъвто и да е Ферит Бей.Сега като вкарат новичкия за Сейро ще има да припка след нея,ще има ревности,героизми охооо колко още неща ще му дойдат на главата.Ще има пак да го стяга главата и да се държи за челото 😂 Ще забрави набързо за отмъщението покрай новия плейбой хаха 🤭

# 116
Ренко, аз чета внимателно всичко, а което не ми харесва си казвам. Още синоними: гламав, абдал, ахмак, будала, бунак... да не се повтаряме, де.

# 117
  • Ямбол
Снеже  така ме разсмя с твойте синоними така си ги подредила,че имат рима 😂🤭

# 118
РоксиHeart Exl Специално за теб.

# 119
  • Яко в Матрицата...
Aa, аз ще реша как да си го наричам Wink Тъпак ми харесва най-много, така че ще се повтарям много Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт