Отговори
# 405
  • София

Това е кралицата на имението, специално за тези, които сънуват други неща

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Еве, това е трол, не си струва JoyJoyJoy

# 406
  • Яко в Матрицата...
Ох, горката любима риба Joy Как не ѝ се получи да се ожени за "любимия си" Sob А толкова се постара, милата... Вкара непълнолетна в леглото на любимия и викна полиция... Тюх... JoyJoyJoy

# 407

Това е кралицата на имението, специално за тези, които сънуват други неща

🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿

Еве, това е трол, не си струва JoyJoyJoy

Остава краля да се събуди и да си отвори очите

# 408
Жалко , че толкова съсипаха образа на Ферит. Разбрахме , че е женкар , ама поне малко нещо положително да бяха вкарали Разбира се това си е мое мнение.
И отчасти не съм съгласна , че за всичко са виновни семействата им. Те са големи хора /особено Ферит на 25 г/.
Има много деца  на  такива семейства , които   създават свои чудесни семейства. Може би липсата на обич и разбиране, ги кара да ги търсят неистово и да са добри партньори и родители. Просто трябва и желание да се откъснеш от тази токсична среда. Много е лесно да обвиняваш за всичко ,което ти се случва , близките си. Трябва да се поеме и отговорност. На този етап очаквам това от Сейран , а после и от Ферит.

# 409

Преди да пишеш глупости, помисли 10 секунди, или питай модератор. Wink

# 410
Мисля, че е време да се отделим на различни теми 😁

Рени- забрави да добавиш, че 🐟 направи всичко по силите си да го манипулира за да я "обича"
И че дори това бебе не се знае чие е...

# 411
Аз искам да се намеся и да внеса малко яснота
От моята гледна точка Ферит имаше приятелка,с която продължи да се вижда с благословията на Сейран
Постепенно и неочаквано двамата се влюбиха един в друг и тогава започнаха претенциите за "семеен мъж" и "семейна жена"
През цялото време,след като Ферит разбра,че се е влюбил той нямаше извънбрачни връзки
Напротив,отдаде цялата си енергия и сърце за съпругата и нейното семейство
Манипулациите на Пелин и Зерин доведоха до тяхния развод,защото Сейран така и не повярва,че Ферит не я лъже
Той се страхува от Сейран,питеснява се,разтревожен е от реакциите и,защото тя наистина няма доверие на никого,не само на съпруга си
Всички знаем историята до края на първи сезон
През цялото време бяхме свидетели на тяхната любов
Нито мисъл дори за изневяра
Във втори сезон се завърна Пелин от миналото
Бременна..
В период,в който започнаха интригите на Султан и братовчедката на Пелин се изостриха и тяхните взаимоотношения
Той се опитваше отново да каже на Сейран,че няма друга жена в живота му,че снимките са фалшиви,но безуспешно
До момента,в който тя разбра,че това е манипулация
Е,тогава започна да се увърта отново
Даже не си спомням,ама май и не му се извини
И в този момент те все още се обичаха много силно
Поне Ферит обичаше Сейран силно
Но,ще се повторя,поради преживения житейски опит с нея,знаейки да истериите и скандалите,които се заформят много често без да е виновен,той се опита да "оправи" ситуацията,или поне да спечели малко време
Не успя..
И тук идва развръзката
"Обичащата  жена" изобщо не пожела да слуша когото и да е
Тя обвини съпруга си,че той продължава да се вижда с любовницата и и,че забележете-и е направил дете
Но,кога?Това няма значение
Добре и така да е!Обидата е много голяма
Но,любовта не е ли по-голяма?
Нима ти,която толкова силно обичаш ще изоставиш мъжа си,който няма нищо общо отдавна с тази жена?
Както Ферит казва-Пелин,Мелин-йок!
Не беше ли по-редно да разговаря с него,да се разсърди,разбира се,но и да разбере ситуацията
Какви "самостоятелно да се оправя",какви интервюта за Бога!
Къде във всичко това е любовта?
И то,любовта на жената!
Ферит продължава да обича Серан
Сигурна съм,че на тази сцена в Мола той нарочно подарява това сърце,защото е видял Сейран
Защото при нея молбите не минават
Тя никога не прощава
Къса и хвърля,ама иначе обича
Да,бе,да!
Затова защитавам Ферит
Защото Сейран можеше до ден днешен да живее обичана и щастлива с мъжа,който обича

# 412
Мисля, че е време да се отделим на различни теми 😁

Рени- забрави да добавиш, че 🐟 направи всичко по силите си да го манипулира за да я "обича"
И че дори това бебе не се знае чие е...
Когато ИМА вероятнст  1 % да си баща на едно дете  е нормално да поемеш отговорност
/21 век  само към бебето за разлика от 19 век ,когато са били длъжни да се женят за майката/

21 век има и ДНК тест ,който може да изясни фактите

# 413
Нямам общо и аз да кажа с тези "филосовски" разсъждения!

Аз днес много съм щастлива ,че взех добър хабер

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 17:17 от x BlackRose x

# 414
Нормално е да имаме различни мнения , толкова много хора сме в тази група,но това не означава че сме лоши хора. Гледаме сериала , говорим си ,но наистина трябва да си знаем учтивия тон. Едни ще защитават Ферит,други Сейран,както Мерт и Афра същата работа. Така че на всеки който не му харесва , може да си направи своя темичка,да си я развие. Но в никакъв случай не бива да съдим другия що мисли така , както казах не може всички да сме на едно мнение

# 415
Какви спойлери само:

Скрит текст:
Пелин ще изгуби бебето си и ще е ядосана на Сейран.. ще иска да я застреля, но ще дойде полиция и тя от страх ще застреля себе си...
Поради болестта на Есме, Суна и Сейран ще се сближат както и Сейфер ще бъдат заедно.. Сейран ще разбере, че е бременна...

# 416
Какви спойлери само:

Скрит текст:
Пелин ще изгуби бебето си и ще е ядосана на Сейран.. ще иска да я застреля, но ще дойде полиция и тя от страх ще застреля себе си...
Поради болестта на Есме, Суна и Сейран ще се сближат както и Сейфер ще бъдат заедно.. Сейран ще разбере, че е бременна...
Това ми звучи като хумореските ,че Ферит ще се самоубива.

Какво означава да се прави отделна тема? При положение ,че още се гледа общ сериал? Ако се прецени по натам който иска да си прави не че ще се занимавам , но докато съм тук такова нещо няма да го позволя. Да се разцепваме на лагери и тн независимо кой кого харесва всички тук ни събира това ,че харесваме някого и сериала преди.
Моля ви уважавайте!

# 417
Какви спойлери само:

Скрит текст:
а дано,ама надали

# 418
# 419
Аз искам да се намеся и да внеса малко яснота
От моята гледна точка Ферит имаше приятелка,с която продължи да се вижда с благословията на Сейран
Постепенно и неочаквано двамата се влюбиха един в друг и тогава започнаха претенциите за "семеен мъж" и "семейна жена"
През цялото време,след като Ферит разбра,че се е влюбил той нямаше извънбрачни връзки
Напротив,отдаде цялата си енергия и сърце за съпругата и нейното семейство
Манипулациите на Пелин и Зерин доведоха до тяхния развод,защото Сейран така и не повярва,че Ферит не я лъже
Той се страхува от Сейран,питеснява се,разтревожен е от реакциите и,защото тя наистина няма доверие на никого,не само на съпруга си
Всички знаем историята до края на първи сезон
През цялото време бяхме свидетели на тяхната любов
Нито мисъл дори за изневяра
Във втори сезон се завърна Пелин от миналото
Бременна..
В период,в който започнаха интригите на Султан и братовчедката на Пелин се изостриха и тяхните взаимоотношения
Той се опитваше отново да каже на Сейран,че няма друга жена в живота му,че снимките са фалшиви,но безуспешно
До момента,в който тя разбра,че това е манипулация
Е,тогава започна да се увърта отново
Даже не си спомням,ама май и не му се извини
И в този момент те все още се обичаха много силно
Поне Ферит обичаше Сейран силно
Но,ще се повторя,поради преживения житейски опит с нея,знаейки да истериите и скандалите,които се заформят много често без да е виновен,той се опита да "оправи" ситуацията,или поне да спечели малко време
Не успя..
И тук идва развръзката
"Обичащата  жена" изобщо не пожела да слуша когото и да е
Тя обвини съпруга си,че той продължава да се вижда с любовницата и и,че забележете-и е направил дете
Но,кога?Това няма значение
Добре и така да е!Обидата е много голяма
Но,любовта не е ли по-голяма?
Нима ти,която толкова силно обичаш ще изоставиш мъжа си,който няма нищо общо отдавна с тази жена?
Както Ферит казва-Пелин,Мелин-йок!
Не беше ли по-редно да разговаря с него,да се разсърди,разбира се,но и да разбере ситуацията
Какви "самостоятелно да се оправя",какви интервюта за Бога!
Къде във всичко това е любовта?
И то,любовта на жената!
Ферит продължава да обича Серан
Сигурна съм,че на тази сцена в Мола той нарочно подарява това сърце,защото е видял Сейран
Защото при нея молбите не минават
Тя никога не прощава
Къса и хвърля,ама иначе обича
Да,бе,да!
Затова защитавам Ферит
Защото Сейран можеше до ден днешен да живее обичана и щастлива с мъжа,който обича
VAL искам да те попитам , кога Ферит разбра , че се е влюбил според теб. Преди  или след 19 епизод. Защото аз не разбрах.
И какво означава "И то,любовта на жената!". Да не би жената да трябва да обича различно от мъжа.
За мен е ключово доверието. Няма ли доверие , за каква любов говорим.
Няма да се повтарям , защо той изгуби нейното. Просто е страхливец , не повярва в това , че тя ще го разбере.Предпочете да лъже и крие.

Общи условия

Активация на акаунт