Отговори
# 420
Ками,никой не твърди със сигурност,че Ферит е бил с Пелин в 19-ти епизод
Той,както и ние го взехме на доверие,защото не ни показаха какво е станало тогава
Да обича жената означава много!Означава милост,нежност,себеотдаване..
Няма да развивам теории за разликите в мъжката и женската любов
В случая доверие Сейран няма на Ферит,не че той не го е заслужил
Надявам се да бъда разбрана правилно
Тя се държи така,все едно той преспива с всяка срещната жена
И държи да му няма доверие
Но,в повечето случаи той се оказва прав
А тя се чуди къде да се навре от неудобство
Надявам се и в този случай да е така
Ще видим

# 421
# 422
Ками,никой не твърди със сигурност,че Ферит е бил с Пелин в 19-ти епизод
Той,както и ние го взехме на доверие,защото не ни показаха какво е станало тогава
Да обича жената означава много!Означава милост,нежност,себеотдаване..
Няма да развивам теории за разликите в мъжката и женската любов
В случая доверие Сейран няма на Ферит,не че той не го е заслужил
Надявам се да бъда разбрана правилно
Тя се държи така,все едно той преспива с всяка срещната жена
И държи да му няма доверие
Но,в повечето случаи той се оказва прав
А тя се чуди къде да се навре от неудобство
Надявам се и в този случай да е така
Ще видим
Напротив ! Кагато той и се обясняваше как не и е изневерявал , точно тогава дадоха че си спомни за 19 епизод. Флашбек !  Отново излъга !
Това което пишеш за женската любов , за мен се отнася и за мъжката.
Въпрос на гледна точка .

# 423
Леле момичета ! Тук наистина стана мармалад. Диди, ти си против и пак размахвяш пръст  " няма да позволя" - защо?
Наистина вече две теми тъпчем на информация дъвкана и тъпкана, преживяна още миналата година. Защо трябва пак да го дъвчем. Нещата са такива каквито са, стигнали са до тук защото така е решил великия продуцент.  21 век, 15 век 😵‍💫. Вече незнам какво става и кой за какво се бори. Тролове ли извънземни ли, но когато и да вляза в групата само скандали.
Наистина мисля, че идеята за Златно момче и Рибарче е добра, защото хората в началото на филма ще могат спокойно да изживеят и изпишат историята. Останалите вече изживяли 50 и сериии няма да се изнервят на мнения съставени от приплъзгване на мишката в ютюб.

Пп. Ферит не " обича" Пелин в оня епизод и после като беше пиян също 🤪. Сигурна съм и го вярвам !! ❤️ СейФер фореВЪР

# 424
Възможно е
Няма да споря
но,тогава нещата между тях стояха по съвсем друг начин
С една дума,ако аз бях на мястото на Сейран и някой ме обичаше така,както Ферит я обича,нямаше да си тръгна
Щях да се боря,ако има изобщо с кой да се боря

# 425
Леле момичета ! Тук наистина стана мармалад. Диди, ти си против и пак размахвяш пръст  " няма да позволя" - защо?

Ами за кое да съм против? Това ,че никой не уважава никого ли - ооо да против съм новата потребителка е аутсайдер но нещо да съм казала?  И си ги блещи откъдето и скимне но я мижа...
Ренка вика какво ли не за Ферит и не само тя ,но си мълча ,че тя знае колко я обичам даже давам в неин тон.Уважението е много важно нещо понеже Heart не бих се скарала с никой ,че е обидил някой независимо къде...
Против съм ама защо ,че стана един хаус и нямам думи от него ей затова реших да пусна анкетата белким всеки си излее това което му е в душичката не да се броим колко ще излезнем пилците накрая. То не бяха обиди по актьорите то не беше чудо и всеки път защо съм се изявявала така с пръст ами нещо странично не виждам за да не го направя? И понеже съм била най-малка да си мълча..Хайде стига! Въпроса не е на колко съм години а това което става от 2 теми насам. Грозно е всичко!
Това място ми е поверено от Ива и беше жив покой когато тя беше тук и се старая да е нормално тук не знам колко пъти трябва да се обоснова ,че доверието което ми е гласувано и за мен това е много ценно
А много преди време въпроса за друга тема го отворих по други причини за да няма обърквания с епизодите и тн , но после всички заедно не решихме ли ,че ще има една обща тема? Когато уж всички решихме какво ще се прави защо отново се говори същото? Сега защо ще се правят още теми при положение ,че сериала си тече никой не се отцепил и тн?
Изчакайте и вижте какво ще се сервира манджата ни същата претоплят я просто нищо не може да сгромоляса мен пак казвам това което виждам е бял кахър.
Стига че пак ще излезне ,че изпадам в драма... Всеки да си прави каквото иска пак казвам никой не държим насила!

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 17:53 от x BlackRose x

# 426
Според мен , няма нужда от други теми. А нашата си е супер. Нали затова сме тук. Да пишем , да изказваме мнения. Дори и да спорим понякога. Разбира се без лични нападки и към Афра и Мерт също, защото те са ни ахилесовата пета на всички. Simple Smile
Иначе и аз съм за СейФер , ама как ще се получи това.......

# 427
Едва ли не щото е 21-ви век, а не 19-ти Феро е оправдан,той крие от жена си метресата в съседната стая дето се вика . Как ще се оправдава постъпката му,щото Сейран първо действала ,ми той е същия по принцип и двамата са импулсивни,това значи ли дай да си теглим чертата. Думите му "направих го , защото ти още не ме обичаше тогава,не го оправдават" ама грам ти имаш брак с тази жена,нямаш грам уважение към нея . Те започнаха да градят нещо ,в онази спалня им минаха всички емоции,виканици,гоненици, шегички, закачки,там им беше първият халвет. Първата брачна нощ. Изживяха толкова много за да си теглят чертата ли?

Насилствен брак 21 век ,
Трябва ли да се приема  безприкословно или да  се  действа за /опитва   развод?
Изобщо не приемам първия брак за реален и не може да е упрекван Фирит за личния му живот  тогава.
Единствено може да упрекван Фирит ,за това ,че не е споделил със  скандалната ,злобна и непредсказуема съпруга за бебето си. Аз го разбирам. Ако някой не го приема да си ходи ,а не да прави скандали и интервюта
Извинявам се предварително, но да Ви попитам:Вие освен филми, гледате ли новини, четете ли пресата...? Имате ли представа каква е действителността? Знаете ли колко жени са подложени на физически и психически тормоз в т.н. "бели държави"? А в останалата част на света? Знаете ли че има държави, в които по закон, ако една жена остане вдовица, задължително я женят за най-близкият неженен роднина на мъжа ѝ? Знаете ли, че има държави, в които убиват жените с камъни дори само да са заподозрени в изневяра? Имате ли изобщо представа какво се случва реално около Вас?
Още веднъж се извинявам, ако звуча грубо!
Нищо лично!

# 428
Според мен , няма нужда от други теми. А нашата си е супер. Нали затова сме тук. Да пишем , да изказваме мнения. Дори и да спорим понякога. Разбира се без лични нападки и към Афра и Мерт също, защото те са ни ахилесовата пета на всички. Simple Smile
Иначе и аз съм за СейФер , ама как ще се получи това.......

Аз вече съм спряла да очаквам нали си казах ей така просто го оставих на течението сериала.

Смея да твърдя ,че вуйче ми е любимец!

Асена, това е сериал скъпа какво общо има всичко което пишеш? Ох не мога ...

# 429
  • София
Лошото е, че такива фейсбук тролове ще има, след като сериалът се излъчва по телевизията. Най-добре е никой да не им обръща внимание.

# 430
Ето го и другия уж Корхан !  Не си спомням истинската му  фамилия , ама то ген - предава се. А Пърл , милата, как го гледа.

# 431
Рамо

Ерсин

Оййй сладур мамин :Обичам те много батко Ферит!

https://twitter.com/yalicapkinieng/status/1744747378626687452

# 432
Едва ли не щото е 21-ви век, а не 19-ти Феро е оправдан,той крие от жена си метресата в съседната стая дето се вика . Как ще се оправдава постъпката му,щото Сейран първо действала ,ми той е същия по принцип и двамата са импулсивни,това значи ли дай да си теглим чертата. Думите му "направих го , защото ти още не ме обичаше тогава,не го оправдават" ама грам ти имаш брак с тази жена,нямаш грам уважение към нея . Те започнаха да градят нещо ,в онази спалня им минаха всички емоции,виканици,гоненици, шегички, закачки,там им беше първият халвет. Първата брачна нощ. Изживяха толкова много за да си теглят чертата ли?

Насилствен брак 21 век ,
Изобщо не приемам първия брак за реален и не може да е упрекван Фирит за личния му живот  тогава.
Единствено може да упрекван Фирит ,за това ,че не е споделил със  скандалната ,злобна и непредсказуема съпруга за бебето си. Аз го разбирам. Ако някой не го приема да си ходи ,а не да прави скандали и интервюта
Извинявам се предварително, но да Ви попитам:Вие освен филми, гледате ли новини, четете ли пресата...? Имате ли представа каква е действителността? Знаете ли колко жени са подложени на физически и психически тормоз в т.н. "бели държави"? А в останалата част на света? Знаете ли че има държави, в които по закон, ако една жена остане вдовица, задължително я женят за най-близкият неженен роднина на мъжа ѝ? Знаете ли, че има държави, в които убиват жените с камъни дори само да са заподозрени в изневяра? Имате ли изобщо представа какво се случва реално около Вас?
Нищо лично!

Не ,не сте груба изобщо . Но мисля че преувеличхте. Тука гледаме Ферит и Сейран,гледаме "рибарче" не Казахстан и Сирия или Индия. Сейран мн лесно може да се разведе,никой не я спира ,дори Ферит не я спира,ако трябва да съм честна новини не гледам от много време. Но тука е сериал ,гледни точки всякви ппц

# 433

Насилствен брак 21 век ,
Нищо лично!

И как Сайфер помага на ощетените жени по света?

1.Като не се съпротивлява на баща си ,а е много " СИЛНА" в злобата си  с възпитания си добър  фиктивен"съпруг" първия  брак?
2 Като приема насилствения брак за истински  ли?
3 .Фирит е обвиняван ,че не признава и  не уважава  задълженията си  на "съпруг" при наложения му 1 брак ,а трябва ли? Как Ферит е тормозил Сайфер?
 Да скриеш бебе от жена си  не е тормоз ,а решение ,което ,ако не приемаш се развеждаш ,а не правиш интервюта

# 434
Какви спойлери само:

Скрит текст:
Пелин ще изгуби бебето си и ще е ядосана на Сейран.. ще иска да я застреля, но ще дойде полиция и тя от страх ще застреля себе си...
Поради болестта на Есме, Суна и Сейран ще се сближат както и Сейфер ще бъдат заедно.. Сейран ще разбере, че е бременна...
Съмнявам се, бременна от кого от кога 😄 това ще е тъпо с бремеността, а за края на Пелоджум дано не е чак така фатален да вземат са обвинят пък Сейро, че я е убила..Просто да си събира парцалите и да пали за някъде и без това няма да липсва даже на майка си🥹
Така се надявам Ферит вече да прекрати този фарс и да почва някак помирението…

Общи условия

Активация на акаунт