Отговори
# 435
Искам само да кажа  ,че героя се казва ФЕРИТ ако не го кажа вече не знам в коя душа ще ми бръкне.

# 436
  • Яко в Матрицата...
Диди, не дължа уважение на Ферит Wink Той е измислен герой. Като вземе да уважава себе си, тогава ще го уважа и аз. Иначе срещу Мерт нищо не съм казала. Той ми е любимец Heart

Плюх Четин Т. и пак ще го направя. Не разбирам как могат да казват, че е добър актьор. За мен има една две физиономии и лежи на тях цял живот. Буче и тя същата. Ерсин е малко по-добре. Берил си е топ момичето.

# 437
# 438
Какъв е тогава проблемът да се "плюе" Афра за играта й!? На мен не ми харесва как играе - преиграва яко и ще го казвам винаги. Да речем, че съм прекалила, че изглеждала на снимката пияна, дрогирана и съблезъб... извинявам се, за което, но забележката за играта й...

Диде, ти пък аутсайдер била. Останалите какви са - тартори?

# 439
Диди, не дължа уважение на Ферит Wink Той е измислен герой. Като вземе да уважава себе си, тогава ще го уважа и аз. Иначе срещу Мерт нищо не съм казала. Той ми е любимец Heart

Плюх Четин Т. и пак ще го направя. Не разбирам как могат да казват, че е добър актьор. За мен има една две физиономии и лежи на тях цял живот. Буче и тя същата. Ерсин е малко по-добре. Берил си е топ момичето.

Специално в този сериал нищо не е показал Четин ,но той вече и да иска не може толкова му позволява здравето и силите. Има добра дикция обаче и не е натоварващ гласът за слушане аз съм го гледала и другаде като беше по млад беше къде -къде. Но толкова може толкова...Буче не я споменавам аз имам надежди ,че може да се развие в друго за нея наистина не е на прав път с актьорско образование такава втора трагедия е само Сера Кутлубей която и дикция няма не знам колко е трудно да станеш актриса като видя някои примери в ТР?
Ерсин ми е лак жив - дърво. Берил ми харесва.Таро в началото и той беше лак ,но после се отпусна и се вписа.Ценен кадър като Ирем изгубихме например за да развием историята за морето и ...
Ренко , кучета го ялиии - бошвер.

Рами си е Рами... Heart Exl

# 440
Рамо ми е най-най на сърце по актьорско, след него Афра Blush
Берил и тя се справя ама с тоя език нон-стоп дето го изкарва преди всяка реч Joy

Има сет в имението, Мерт е там ще продължат снимките до късно.

# 441
  • Яко в Матрицата...
Единият не излиза от сета, другият не може да влезе.

Снежке, плюй си… Мисля, че много скоро няма да е проблем Wink

# 442
Единият не излиза от сета, другият не може да влезе.

Снежке, плюй си… Мисля, че много скоро няма да е проблем Wink

JoyJoyJoy
Да, Рени.. така е решил най-големия палячо Шнура

# 443
  • Бургас
Еййй.....момичета - кокичета....що така бе? Имам чувството, че не художествена измислица обсъждаме, а глобални, геополитически проблеми.....К'во напра'йхте с хубавата ни раздумка?
seungri,  аасена и новини слушаме и от история и етнография поразбираме, а да не казвам,че доста от списващите сме и с житейски опит, натрупан тук, на Балканите където "ветровете духат" доста в посока от към Босфора....
Вече и аз съжалявам, че се съгласих с едната тема, защото беше ясно, че "бозата" в сценария ще се отрази и на споровете , както се вижда - безсмислени в темата ни. Няма как да налагаш мнението си върху прочетените 53 глави от книгата на тези, които са още до към 11-та. Естествено е Вал да си защитава Ферит, нормално е други да "драпат" за правотата на Сейран. Аз пък съм за СейФер - така ги приех с нагласения брак, с всички приумици, крясъци и бледите наченки на една, както се оказа изпепеляваща любов! Но всички ние, които вече година сме в този водовъртеж, повечето "плюем" сценария, до болка сме вникнали в житието и битието на героите, в безброй постове, вече 34 теми изказваме мнение е безсмислено да продължаваме да се въртим около едно и също.
Излъга ли Ферит? - Излъга! Права ли беше Сейран с интервюто? Не !/болката от изоставянето е голяма, но тя осъзна веднага след интервюто какво е направила/ Почтена ли беше постъпката на Ферит с репортерите? По-скоро не, но какво друго може да се очаква от един озлобен и наранен мъж, който не е свикнал да губи....
От тук нататък, нека дадем на Гюнгер да ни разкаже историята, пък като не ни хареса пак ще си го оплюем Stuck Out Tongue Winking Eye

# 444
Я малко антидепресанти да раздам ,че стана страшно пак...
Ани то СейФер не остана на мегданя всичко стана бетер мармалад за някои , но ако седнеш да мислиш от страната ,че не си жена ще е много по лесно да разбереш всичко. Ами той цирковия клоун Плешко е бил пациент на как Гюлса вие какво очаквате от всичко това? Жената я взеха за мезе с неговите митреси и щуротии във всеки негов сериал ще гледаме триъгълници и осмоъгълници ама то това вече стана и кеф за екрана във всяко дизи го дават само,че вече мусаката е вкисната с вкус на спарен чорап даже.

# 445

Няма пръстен.

# 446
при семейните не е ли на лявата ръка?
Май при годеж е на дясната

# 447
Сташе, нали подписаха документите за развод. Пък и трябва да се покаже на дядо.

# 448
Дядо му нали не разрешава развод? Или след това, което направи, след като подписаха документите, може.
Вал, аз на лявата гледам, че няма. Пък и той реално го хвърли.

# 449
  • Бургас
Диди искрено се забавлявам с постовете ти....
Да... СейФер в кадри и ситуации вече са почти мираж, но при два "ръбести" камъка, много сблъсъци още ни очакват... А и как се прави 3-ти сезон? Според Плешивия Стратег - с количество, но не и с качество!

Общи условия

Активация на акаунт