Отговори
# 540
Ето, че спойлера за спорта се оказа истина Stuck Out Tongue Winking Eye
Независимо какво казват "по-информираните", все и ние назнайваме нещо Sunglasses

От озета ми стана интересно ето това:

Но нещата се развиват по различен начин от очакваното.

Сега, за вас може да е много ОК, че Ферит "само" ще използва момичето за създаването на марката си, но за мен не е.
Може пък да се влюби в нея, та затова нещата да се развиват различно от очакваното Smirk

Очаквано, сложили са снимка на Сейфер, заради реакциите, но тя е от единствената им сцена вероятно Head Band

Ферит да кажем , че е 50/50 вероятността Grinning Ами тази пеперуда ?
Уж богата , отворена , не е случайна пък мъже не виждала И току се появил  нашият женен и с бременна любовница и решава , че тава е нейния късмет в живота JoyJoy 
И аз съжалявам Мерт Сега ще го смелят Ще го гледат Ферит  под лупа как се държи и гледа новата и как със Сейран/ Афра Пък целунат ли се , отиде ...
Ама като ги пишат тия простотии така е
С нетърпение ще чакам събота сутрин Grin

# 541
BlackRose, знам, че си на страната на Ферит и че се абстрахираш от това, че си жена и "влизаш" в обувките на Ферит и се опитваш да го разбереш. Не ме разбирай погрешно, опита ли се да разбереш Сейран и защо искаш да разбереш Ферит?

# 542
  • София
Ето, че спойлера за спорта се оказа истина Stuck Out Tongue Winking Eye
Независимо какво казват "по-информираните", все и ние назнайваме нещо Sunglasses

От озета ми стана интересно ето това:

Но нещата се развиват по различен начин от очакваното.

Сега, за вас може да е много ОК, че Ферит "само" ще използва момичето за създаването на марката си, но за мен не е.
Може пък да се влюби в нея, та затова нещата да се развиват различно от очакваното Smirk Може. Може и дете да направи. Аз лично няма да съм учудена на този етап. Дали на трезво или на пияно, няма значение.

Очаквано, сложили са снимка на Сейфер, заради реакциите, но тя е от единствената им сцена вероятно Head Band И за мен това е единствената им сцена в серията.

# 543
За мен енергията и химията на Афра и Мерт е изключителна. И от това бях привлечена, няма да забравя сцената с целувката на летището, беше феноменална. Purple Heart
Но имам натрупан опит и знам, че рано или късно и сериала ще свърши, ще се изчерпа, и двамата Афра и Мерт ще тръгнат по нови проекти, и нови парньори ще имат, а и дори да са заедно в друг нов проект, може никога да не се повтори тази емоция. Никой не знае. Затова само ще гледам и ще чакам да разбера каква ще е историята им напред, в сериала, и в реала.
Всяко нещо свършва рано или късно, и хубавото, и лощото, може пък да е дошъл този момент. Може самите те вече да не искат да играят тези роли, независимо че имат договори. Никой от нас не знае какво се случва в техния свят. И да чете някакви клюки, те не са верни на 80%, аз не се връзвам. Нищо не зависи от нашите желания да ви кажа, колкото и да ни се иска да е така.

# 544
  • София
Цитат
И аз съжалявам Мерт Сега ще го смелят Ще го гледат Ферит  под лупа как се държи и гледа новата и как със Сейран/ Афра Пък целунат ли се , отиде ...
Мерт е професионален актьор и то от добрите. За него няма да е първата и последна целувка с колежка. Защо да го гледат под лупа? Да, не с всеки се получава химия, ама ако сцената е изиграна добре, не виждам някакъв проблем. Ферит досега се целуваше с кого ли не - къде случайно, къде нарочно. Като започнеш от Суна, минеш през онази под душа във фитнеса, по дискотеките, та приключиш с Невра .... засега. Ако има сезон 3, ще има и нови забежки. На мен по-скоро такава сцена би ми била интересна със Сейран.

# 545
Айдеее, Невра още не сме я гледали, но влюбихме Ферит в нея и я вкарахме  в 3- ти сезон с корем Joy
Излишни главоболия Smirk

Тази, като я гледам ми прилича на играч. Като нищо ще разкаже играта на Ферит, но той от това има нужда.
Невра прилича на доста отракано, самоуверено и високомерно девойче. Красива, популярна, търсена и сочена за най- добрата (каквото и да значи това).
А, може да е високомерна само с натрапници...
Като нищо няма да припадне пред чара на Ферит Корхан, кой знае колко такива, като него са й досаждали.
Може би няма да се превърне в неговата златна рибка и точно там да се разминат очакванията му.

# 546
  • Ямбол
"Но нещата се развиват по различен начин от очакваното"
Еве може пък да имат предвид,че Феро е с очаквания,че Невра ще му бъде модел за бижутата, или че иска да я използва да ревнува Сейро, а тя да не е съгласна и да го отреже 😏 или на мен така ми се иска.  🤞
Гюнгер трябва да е много зле да си причини спад на гледаимоста на сериала.Ще видим рейтингите какви ще са след този епизод.

# 547
  • София
И какво точно има да го ревнува Сейран в момента? След изявлението му и в очакване на дете от любовницата. Закъде да го ренува? Невра ѝ е най-малкият проблем на Сейран на този етап. Ако пък Ферит се влюби в Невра и тя го изиграе, значи любовта му към Сейран е била временно увлечение.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 13:22 от missence

# 548
Тюх, пак съм права ли 🤐🤦‍♀️
Привет на всички!

Аз не съжалявам никой... 😎

# 549
Тюх, пак съм права ли 🤐🤦♀

Ти пък за какво си права сега?

# 550
Айдеее, Невра още не сме я гледали, но влюбихме Ферит в нея и я вкарахме  в 3- ти сезон с корем Joy
Излишни главоболия Smirk

Тази, като я гледам ми прилича на играч. Като нищо ще разкаже играта на Ферит, но той от това има нужда.
Невра прилича на доста отракано, самоуверено и високомерно девойче. Красива, популярна, търсена и сочена за най- добрата (каквото и да значи това).
Като нищо няма да припадне пред чара на Ферит Корхан, кой знае колко такива, като него са й досаждали.
Може би няма да се превърне в неговата златна рибка и точно там да се разминат очакванията му.
Леле, Джули, недей, че нашичкият в такива ситуации се амбицира. "Аз съм Ферит Корхан", като как така някаква си жена, няма да припада пред чара му. Joy

# 551
Мише съгласна съм с теб и ако наистина се влюби в нея приключвам с филма вече става повече от боза … Имам чуството че всячески се опитват да изкарат Афра от дизито !! Незнам защо им е трън в очите но това ще е огромна грешка защото няма какво да се лъжем ако ги няма Мерт и Афра ще загубят публиката !

Кате и с теб съм съгласна !! Точно както казваш ако тя не ми обърне внимание той ще се бори и накрая наистина ще се влюби в нея което отново не вещае нищо добро … тези сценаристи как не разбраха че всички гледат заради Сейфер !

# 552
  • Яко в Матрицата...
Спокойно, ще има СейФер, ще ги съберат... Като в първи сезон... А може би още по-смотано и нелогично, но пък феновете ще се радват Wink

# 553
Излишни главоболия Smirk

Juliya, съгласна съм с теб , относно новото увлечение на Ферит.
Направи ми впечатление, че преди да се представи Ферит пред нея, тя намигна на някой.
Явно това е предварителна уговорка за запознаването с великия Корханов наследник.
Другото, което ме кара да вярвам, че Невра го играе Ферит е случката в мола.
При положение, че след получаване на подарък балон се явява бременната му любовница
и прави скандал, че е женен но се разхожда с други, тя Невра стои безучастна и наблюдава.
Въпреки това тя продължава флирта с Ферит - вечери, спорт, развлечения....
За мене е повече от ясно, че има информация за него и може би действително нещата ще
се развият обратно на очакванията от Ферит.
Май ще му излезе солен този флирт.

# 554
Няма да се влюби Ферит, ама...
Както казват хората, той има добро сърце, но лошо възпитание Smirk

Общи условия

Активация на акаунт