“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 567
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
Просто глупава сюжетна линия не трябваше да я слагат. Ама чак пък толкова бързо да роди, тя е съвсем в началото. 😃
Аз съм за варианта на stella  

Лорд Сняг ясно е като бял ден Филип и Елина ще станат официална  двойка на края. Въпроса е как. Нали трябва да има трудности и прочие за да е по интересно на зрителите.
Диана Бишоп, съжалявам, не е ясно. Има и такава възможност, но не е "предначертана". Така например може Филип да се раздели с Марта, но да не се събере с Елина, а тя да си намери друг или да я убият или да стане нещо друго. Само защото очакваме хепи енд не значи, че такъв ще има.

# 451
  • Другата България
Скрит текст:
... Не разбирам защо има зрители, на които им се ще Марта да се окаже много негативен образ.

Точно! Поведението ѝ е съвсем нормално и очаквано. Опитва се да даде последен шанс на брака си.

Елина е постоянно тросната, щото е велика и се е върнала от Франция. Ако е толкова принципна, какъвто образ ѝ градят, няма да иска да застане между двама, които очакват дете.
Мисля, че Елина точно това прави - отдръпва се. Нали тя постави правилата на отношенията им. Филип според мен само чака тя да му даде накакъв повод и да се раздели с Марта или по-скоро Елина да му е любовница.
И според мен точно това прави. До момента не е дала никакъв повод, че иска да руши нещо, което така или иначе го няма, но все пак. Проблемът е, че Филип не знае какво иска, или пък знае, но принципите му не позволяват да се заяви ясно и конкретно.

# 452
Ако Елина беше толкова принципна относно работата и сега се отдръпваше нямаше да се забърка с шефа си, и нямаше да се върне отново във винарната. И щеше да изчака той да се разведе първо, добре е да има някакъв период на изчакване.
За мен Елина е крайно неприятен образ и като общуване с всеки един човек, дори на собствената си майка постоянно се зъби без никаква причина. Казват й довиждане тя реагира като булдог, нетърпима е.

Според мен сериалът е такъв тип, че не е нужно в края да се съберат точно те, не във всеки сериал става така, и не е нужно, за да бъде добър и успешен. В Порталът не стана също, защото беше друг тип.

А за тази прекрасница Радост не я давам на мъж като Филип, нито на сина на Харизанов, той ми е малко като сина на прокурора от Перник, но да видим какво ще измислят. Четох интервю с Климентина, че обичала само червено вино. 🍷

# 453
Синът на пернишкия прокурор е насилник, а синът на Харизанов безхаберник. Ако го хване Радост, ще го вкара в пътя, но не виждам как тя може да си падне по него.

# 454
Не разбирам защо има зрители, на които им се ще Марта да се окаже много негативен образ.

Ами тя бе представена като негативен образ в първия сезон. Затова и лично аз очаквам да продължава да е такъв.

# 455
  • Варна
Не разбирам защо има зрители, на които им се ще Марта да се окаже много негативен образ.

Ами тя бе представена като негативен образ в първия сезон. Затова и лично аз очаквам да продължава да е такъв.
А аз очаквам образите да претърпят развитие и да не са шаблонни.
Скрит текст:
Просто глупава сюжетна линия не трябваше да я слагат. Ама чак пък толкова бързо да роди, тя е съвсем в началото. 😃
Аз съм за варианта на stella 

Лорд Сняг ясно е като бял ден Филип и Елина ще станат официална  двойка на края. Въпроса е как. Нали трябва да има трудности и прочие за да е по интересно на зрителите.
Диана Бишоп, съжалявам, не е ясно. Има и такава възможност, но не е "предначертана". Така например може Филип да се раздели с Марта, но да не се събере с Елина, а тя да си намери друг или да я убият или да стане нещо друго. Само защото очакваме хепи енд не значи, че такъв ще има.
Накрая Марта и Елина, току виж се сработили, харесали, да бият един шут на Филип и отидат да се оженят  в САЩ.
И без това Елина има доста мъжки вайб.

# 456
Харизанов младши си е леке , моля ви се. Може да е забавен, ама да не ти е в къщата. Изобщо не става за това свястно момиче Радост. И като външност не и ходи изобщо. Тя сляпата неделя/сценарий/ не пита ,ама ...аз да си кажа Stuck Out Tongue Winking Eye

# 457
  • Галифрей
Ехе много бих се радвала  ако накрая Елина и Марта се оженят в САЩ. ❤Това ще е неочакван обрат 😁❤
Врагове до любовници, класика.

Радост за нищо не света не би му се вързала на младши. Нея давам на никой. На нея и трябва някой готин мъж без зла майка.

# 458

Кой я е представил като негативен образ? Сценаристите ли са имали такова изказване? Аз такова нещо в първи сезон не видях. Появи се в първа серия, не ѝ допадна обстановката (градско момиче), дошла бе тук само заради Филип. Поиска от него да си тръгнат, видимо не ѝ бе приятно, той се фръцна, че ще остане "уж за малко" и тя го заряза.Върна се в края на сезона, опитва се да се бори за него. Кое ѝ е негативното?
като го изостави- що го изоставя, като се върна да се бори за него - как има наглостта да застава между него и Елина. В крайна сметка му е съпруга, а Елина - любовница (даже и това не е, имали са секс за една вечер)

Чисто положителен образ - мъж  за женен- не мисля, че ще видим до края. Част от интересна буди това, че образите са колоритни, а не някакви шаблонни герои на Славния принц и Пепеляшка.

Хексе, на мен това би ми харесало.

# 459
  • София
Няма база за сравнение. Прокурорският син обича да наранява, докато Пламен се видя, че е умен и добър, но е разглезен и кара по най-лесната допирателна. Има шанс с момиче, различно от джукестите кифли да покаже добрата си страна и да стане отговорен. Не е нито престъпник, нито са го показали да се държи просташки. Единствено обича купона с приятели и се прави на сваляч по начина, по който смята за правилен, защото такава му е средата (чалга, силиконови мацки). Определено си мисля, че Радост е идеална за него. Тя е оправна и амбициозна и бързо ще му покаже как трябва да се държи един мъж, за да не е вечното глезено момченце.

За Елина и Филип не знам. И за Марта. Там Филип е този, който иска и двата стола, та може да падне накрая и от двата. Елина е ясно защо е сърдита. Има амбиции, но името на баща й е голяма пречка пред нея, а и самият татко много се опитва да помага уж, а все забърква някакви каши. Нормално е да е разочарована. Първо във Франция е вярвала, че ще се наложи професионално и е имала сериозна връзка, а реално точно гаджето я е прецакало в работата. Сега пък разбра, че са я взели на работа заради баща й, после уж се влюби, пък Филип се оказа женен и с дете на път. Нормално е да е вечно изнервена.

И на мен ми звучи много добре, че и модерно, Марта и Елина да се оженят.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 15:20 от Fever Ray

# 460
И аз в отбора "Марта + Елина = ВЛ".😃
И двете са бременни от Филип, и двете разочаровани от безгръбначието му... Да се вземат, да си гледат децата и да въртят винарната заедно. Филип и майка му се връщат в Щатите.

# 461
Леле, какви сценарии се вихрят тук😂😂😂
Развеселихте ме, хубаво ги разнищихте всички💪 Липсват ми само пуканките 🍿
Благодаря за усмивките🙌

# 462
Fever Ray, ако не беше последното ти изречение, щях да ти дам лайка. Но не, благодаря от модерни времена Grinning

# 463
Предлагам за трети сезон да напишем сценария тук. Усещам ще стане мега як сезон SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 464
  • София
Стела, това би бил идеален начин да продадат сериала в повече държави.
Загледай се, например, в сериалите по каналите на Стар (бившите Фокс). Основно модерни двойки показват,даже в няколко сериала разведоха няколко дългогодишни екранни хетеросексуални двойки и ожениха (поне) единия от двамата за човек от същия пол. Другият обикновено сключва междурасов брак или с човек с увреждане. Т.е. това продава.

Общи условия

Активация на акаунт