“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 584
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
От Филип си е бременна жената и ще бъде много гадно да загуби детето, за да му отворят път към Елина.

# 436
  • Галифрей
Ама аз не разбирам каква е логиката  тук  нали Филип и Елина трябва да са двойката и ще се съберат? Защо слагат  бремената Марта между тях?Ама така той ще остане с нея, въпреки,че не иска.

# 437
  • Бургас
"Весела Бабинова показа бременно коремче
Автор: Труд
30 май 2020г.

Актрисата в очакване на първи наследник. Бъдещият татко е колегата й Владимир Зомбори

Актрисата Весела Бабинова очаква първото си дете. Тя съобщи новината със снимка в инстаграм, където показва бременно коремче, а под нея шеговито написа “Знаех си, че лятото ще съм във форма”. Половинката на звездата от “Вездесъщият”, която миналата година гледахме и в сериала “Часът на бащата” е колегата є Владимир Зомбори."

Това инфо е за който питаше от кога са двойка Бабинова и Зомбори... Много преди "ВИНА".

# 438
  • София
Въпросът мисля, че беше дали са били двойка по време на снимането на клипа, в който участват и двамата.

# 439
За мен пък всички са достоверни образи - и дразнещата Марта, която ще прибегне до всякакви манипулации да запази мъжа си; и Зоя, която е властен и контролиращ родител; и мекушавият Филип, който не може да вземе решение; и обърканата, наранена и дръпната Елина; и чувстващия се неоценен и комплексиран Геро...
За Бончев да не говорим колко реалистичен образ е.

Напълно реалистични образи са всички. Марта се отдръпна в първия сезон. После пък реши да се върне. Може би по съвет на Зоя. Все пак те си комуникират заедно. Зоя иска да държи надалеч Филип от семейството на Бончев. Героят на Геро пресъздава недооцененият служител и се справя с ролята чудесно. Бончев, Цвета, абсолютно реални. Елина е енолог, който иска да се докаже и на нея това й е главна цел. Тя се смята за част от Ръководството. Зоя от своя страна иска да командва. Харизанов си има своя игра. Предполагам знае за отминалата връзка между Антония и Андрей. Или скоро ще научи. Какво съвпадение между случките Баща-Дъщеря - и двамата ухапани от змия.

# 440
Ама аз не разбирам каква е логиката  тук  нали Филип и Елина трябва да са двойката и ще се съберат? Защо слагат  бремената Марта между тях?Ама така той ще остане с нея, въпреки,че не иска.
Кой е казал, че Филип и Елина са двойката и трябва да се съберат?

# 441
По всички правила на сериалите се очаква това. Най-малкото си личи от километри, че Филип иска Елина, а не Марта, дори и да не обича нито една от двете. Само че така поднесено всеки вариант ще е гаден - Марта да загуби отново дете или да остане сама да го гледа, а мъжът и да избере друга жена. Все пак дано е второто. Много по-зряло е човек да приеме, че чувствата са изчезнали, но и двамата искат да са добри родители. Тогава пък за Елина кофти - тамън намира своя човек, а той с новородено от бившата си.

# 442
  • София
Единствения вариант на що-годе щастлив финал е и Марта да си намери нов мъж, да остане в България и с Филип пак ще си гледат заедно детето, макар и не като семейство.

# 443
Марта е бременна от Филип. Надявам да не измислят, че е бременна от друг, за да е по-удобно на Филип, както и на Елина. Забременяла е докато е била с Филип в България. Междувременно, без да допуска, че е бременна, се отдръпва и се връща в Щатите. Там разбира, че е бременна и решава да даде нов шанс на брака си с мъжа, от когото е бременна сега и с когото я свързва такава тежка трагедия като загуба на дете, не на бременност, а на родено дете. Не разбирам защо има зрители, на които им се ще Марта да се окаже много негативен образ. Ама държала се надменно, щото идвала от Щатите. Ами, подредила си е живот в малко по-уредена държава.
Елина пък е постоянно тросната, щото е велика и се е върнала от Франция. Ако е толкова принципна, какъвто образ ѝ градят, няма да иска да застане между двама, които очакват дете.

# 444
По горните логики излиза, че най-добрият вариант е да се окаже, че детето не е на Филип. Марта не го губи, ражда се и си го гледа с биологичния баща. Филип няма тежест и може да се събере с Елина.

# 445
  • София
Марта си е бременна от Филип и ще си роди детето.
Междувременно ще осъзнае, че не обича Филип, а се е вкопчила в един спомен.
Двамата се разбират да споделят родителските грижи, макар и не като семейство.
И всеки един ще е свободен да потърси любовта.
Така виждам нещата аз.

# 446
... Не разбирам защо има зрители, на които им се ще Марта да се окаже много негативен образ.

Точно! Поведението ѝ е съвсем нормално и очаквано. Опитва се да даде последен шанс на брака си.

Елина е постоянно тросната, щото е велика и се е върнала от Франция. Ако е толкова принципна, какъвто образ ѝ градят, няма да иска да застане между двама, които очакват дете.
Мисля, че Елина точно това прави - отдръпва се. Нали тя постави правилата на отношенията им. Филип според мен само чака тя да му даде накакъв повод и да се раздели с Марта или по-скоро Елина да му е любовница.

# 447
Тя Марта очевидно е бременна, но знае ли се от кого. Да не се роди някое цветнокожо американче...

Ще залитнем към "Трима братя, три сестри, дързост и красота, отчаяни съпруги" стил, по-добре да не става така.

# 448
  • Галифрей
Просто глупава сюжетна линия не трябваше да я слагат. Ама чак пък толкова бързо да роди, тя е съвсем в началото. 😃
Аз съм за варианта на stella 

Лорд Сняг ясно е като бял ден Филип и Елина ще станат официална  двойка на края. Въпроса е как. Нали трябва да има трудности и прочие за да е по интересно на зрителите.

# 449
  • София
Днес видях Кристина Верославова (Марта). Много нежна, слаба, висока.
Трябваше да я питам от кого е бременна Joy

Общи условия

Активация на акаунт