“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 580
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
Е Филип как да не бъде натиснат от майка ти и Марта? Майка му е собственик на винарната и нещата зависят от нея, а Марта носи детето му. Дори и да не я обича чувства дълг към нея и още нероденото дете. Още повече след трагедията през която са преминали не виждам да я остави бременна  и да живее далеч от детето си. Според мен когато Марта се завърна в еп.12 той щеше до я отпрати и да й иска развод, но бременността й го спря. Дори тогава тя като му каза "Срещнах някого" и той като че ли показа радост.

А по време на снимките на клипа със Зомбори и Бабинова, те вече двойка ли са?

Аз не виждам като основателна причина за любовните сцени ревност от страна на половинките. Още повече, че май масово половинките са в същия бизнес. Би трябвало това да не ги притеснява. Я вижте една Луиза Григорова. С кой ли не се натиска докато мъжа й е зад кадър в тоя момент? 😁

# 421
  • София

А по време на снимките на клипа със Зомбори и Бабинова, те вече двойка ли са?

Мисля, че не бяха, поне не и официално.

# 422
Гледам си аз втория епизод и ми се прииска да напиша тук, за актьорите ако влизат и четат тук 🙌, Мишо и Робърт, великолепно си влизате в амплоато, страхотно ви вярваме и сме съпричастни🙏, браво! Същото се отнася и за Параскева и приятелката-игуменка!🙌
Дерзайте, ние сме с вас!🤞

# 423
  • Галифрей
Аз Радост не си я давам на Харизанов Младши. Колкото и да ни е симпатичен и тн. тя е прекалено интелигентна и никога не би му се вързала на тъпите закачки. Два пъти дават как той й прави просташки комплименти, не мога да разбера защо. Ясно,че й хвърлил око и на него му харесва когато тя му се зъби. Той е ловец и обича да лови млади кифли  за забвение. Женкар.
Тя не е такава лесна.

# 424
В интерес на истината, май ще направя леко допълнение за коментарите ми по адрес на образът на Филип. Аз нямам против да има герои, които не са нито добри, нито лоши, а истински хора. Елементът на сивота в образите, даже ми е супер любим. Проблемът е, че аз не смятам, че това е идеята, или поне не това ни е показано. Той се предполага да е добрият герой, на когото зрителят да съчувства, но поведението му не ме кара да съм съпричастен с проблемите му.

Относно Бончев, едно е да се помири с него, заради отношенията, че дори и потенциалното съдружие с Елина, съвсем друго е да му иска услуги.

За да не звучи че съм критичен изцяло, цялостно сезонът се развива доста добре и вече подготвят историята от миналото, която би трябвало да донесе нов обрат. Балансът между сериозни проблеми и комедия, също е добре направен според мен.

# 425
И аз се надявам сценаристите да не се подхлъзнат по такава елементарна сюжетна линия, загубил си презадоволения мъж ума по правилната жена и станал човек. Но съм съгласен, че привлечен в екипа им по продажбите ще е топ маркетингова стратегия за Маркова изба.

# 426
  • Другата България
Един интересен материал за Ваня Николова и Билалов, говорят за сериала и това как всичко е писано в движение, буквално докато снимат. След като го прочетох си обясних и защо за мен /а и не само/ Билалов се справя перфектно с ролята и му се получава, ама много добре му се получава. Връзката между двамата е ....меко казано силна.
https://www.24chasa.bg/mneniya/article/16788284

# 427
Все едно не помним как нямаше нито една любовна сцена между Плачков и София Маринкова в Пътят на честа, защото Марияна Попова беше натиснала бая чехъла на мъжленцето си.

Не е смао тя, на Ивайло Захариев новата също го вардеше

# 428
Ох, те пък едни хубавци, голямо вардене Joy

# 429
Абе Харизанов младши не е хубавец, но е зевзек, забавен и кифлите му връзваХА😂
Обаче без кинтите на баща му, става сложно🙈
Жените дет си вардят мъжете, тотално излагат и себе си, и половинките си🙄

# 430
Съгласна съм с повечето "хаотични мисли", само да не натресат малкия Харизанов на това прекрасно дете Радост. Каквато и положителна метаморфоза да претърпи Харизанчо, пак не го искам за Радост.

Тя ще му повлияе положително, а и не виждам друг достоен да й стане гадже /да опита/... Филип е достатъчно красив за нея, но е двойно зает вече Smile
Филип не е ли твърде възрастен за нея? Пък и е неин шеф.
И аз мисля, че Радост може да повлияе положително на Младши, дори и да не му е гадже. На него средата му е отровна.

Той Филип е шеф и на Елина. И к'во?

# 431
  • Варна
Скрит текст:
Съгласна съм с повечето "хаотични мисли", само да не натресат малкия Харизанов на това прекрасно дете Радост. Каквато и положителна метаморфоза да претърпи Харизанчо, пак не го искам за Радост.

Тя ще му повлияе положително, а и не виждам друг достоен да й стане гадже /да опита/... Филип е достатъчно красив за нея, но е двойно зает вече Smile
И аз мисля, че Радост може да повлияе положително на Младши, дори и да не му е гадже. На него средата му е отровна.
[/spoiler]

Не го намирам за редно.

# 432
Ще са съдружници със сигурност както Зоя и Андрей се споразумяха. Няма да й е шеф, а даже си мисля, че и Марта ще е съдружник.

# 433
Скрит текст:

[/spoiler]

Не го намирам за редно.
Не казвам че е редно. Ама ето че можело. Може с  Елина, която технически погледнато му е служителка, а не може с Радост.
иначе аз Радост не я давам за такъв мухльо като Филип.

yahoo, щом е енолог/служител във фирмата, дори да му е съдружник пак той ѝ е шеф

# 434
Тя Марта очевидно е бременна, но знае ли се от кого. Да не се роди някое цветнокожо американче...

Общи условия

Активация на акаунт