“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 590
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
Все едно не помним как нямаше нито една любовна сцена между Плачков и София Маринкова в Пътят на честа, защото Марияна Попова беше натиснала бая чехъла на мъжленцето си.

# 406
Филип е с Марта от чувство за отговорност и бащински дълг към нероденото. Не виждам грам обич там. Гледа жена си с безизразно изражение и развян бял флаг.
Погледът му към Елина над главите на Зоя и Марта в ресторанта беше красноречив за мен - има нешо към Елина, влечение, някаква емоция, не е още страст, но подтиска всичко, защото просто няма право да го иска…заради двете заговорнички срещу него, с които е (об)вързан🙃

Че то и към Марта няма истинска обич? Увлечение - да; страст? - не ми се вижда много страстен, но да приемем, че има страст. Обич - не мисля.

П.С. който не е искал ревнива половинка - да не е ставал актьор.

# 407
Харесва ми сериала, в моята лична класация и номер 1 Simple SmileTrophy
За снимките/снимката, които разглеждаха Дария и Филип, Зоя с техните предци и колата си мисля, че запечатания момент ще стане ключов... На снимката на Зоя пишеше "...след разправията /мисля, че това беше думата/...", а на другата снимка "...една приятна разходка..." /или нещо подобно/. Една и съща ситуация и ден, но с различни емоции. Може би е имало разправия между двете двойки и за Марко и Катина изхода не е бил добър, може да са изгубили примерно лозе, клиенти, а за предците на Дария е обратното. А толкова вероятно е и между Марко и Катина да е била разправията...

# 408
  • София
Аааа, другият ми любим актьор /то той не е такъв де, музикант е/ - Владо Михайлов, беше невероятен в “Братя“, така добре му се получаваше, толкова естествен беше, страхотни любовни сцени имаше с Йоана Темелкова.

Йоана Темелкова имаше много добра любовна сцена и с Мариан Вълев в Под прикритие. Явно й се получават.

# 409
Бюти магнолия, "караница" беше точната дума Simple Smile

На мен това също ми допада, че и в този сезон вкарват нишката на миналото, което ще даде отражение в настоящето. Има нещо мистично, тайнствено, което чопли любопитството Simple Smile

# 410
  • Галифрей
Според мен Филип си е такъв нерешителен,объркан. Опитва се в някой ситуации да бъде ама той е  добра душичка. Това му е проблемът лесно се остави на мама Зоя и Марта. Още малко и каишка ще му сложат.
Ще интересно да разберем какво се случило между прадедите на Филип и Дария.

# 411
Все едно не помним как нямаше нито една любовна сцена между Плачков и София Маринкова в Пътят на честа, защото Марияна Попова беше натиснала бая чехъла на мъжленцето си.
Те и затова никъде не го викат вече. Имат някаква семейна постановка и това са им участията.

# 412
В тази песен на Графа главните актьори са Зомбори и жена му Весела Бабинова. Ами то за кратките 4 минути в очите му има повече емоция, отколкото в толкова изминали епизоди вече в сериала. Според мен колкото и да трябва да играе объркан и нерешителен герой, просто няма химия между Зомбори и двете актриси. Гледа Марта все едно гледа касиерката в кварталния ... абсолютно безразличие. Не се усеща поне малко копнеж, страст или физическа близост. 
Оставям линк към песента на Графа, който желае, може да го види и в друго амплоа Simple Smile

https://www.youtube.com/watch?v=Eo3l4DccXPY

# 413
Бюти магнолия, "караница" беше точната дума Simple Smile

На мен това също ми допада, че и в този сезон вкарват нишката на миналото, което ще даде отражение в настоящето. Има нещо мистично, тайнствено, което чопли любопитството Simple Smile

Благодаря, *stella Flowers Hibiscus
И тайната сигурно пак в последния епизод ще я разплетат за нас, това е очарованието на филма.

Бончев и адвоката с баничките и айряните бяха култова комбинация, Билалов е перфектен, но и адвоката ми харесва повече в този сезон поне досега. Дожалява ми като го изгонят без време от срещата Bowtie, а той дава всичко от себе си.
Темата за любовта на Харизанов старши към конете още не е зачекната, а може и аз да съм пропуснала.
Момичето от басейна е ... Scream, ужас. Дано не "върже" на Харизанов младши. С Радост ще си бъдат готина двойка.
След като излязоха от кабинета, Марта не реагира никак на отстъствието на Филип, а трябваше да е ядосана поне.
Малко хаотични мисли от мен Simple Smile

# 414
Това Зомбори ли е? Много дебел?

# 415
  • София

Йоана Темелкова имаше много добра любовна сцена и с Мариан Вълев в Под прикритие. Явно й се получават.

В Под прикритие Йоана беше с Бойко Кръстанов, уникални бяха като двойка.

# 416

Бончев и адвоката с баничките и айряните бяха култова комбинация, Билалов е перфектен, но и адвоката ми харесва повече в този сезон поне досега. Дожалява ми като го изгонят без време от срещата Bowtie, а той дава всичко от себе си.
Темата за любовта на Харизанов старши към конете още не е зачекната, а може и аз да съм пропуснала.
Момичето от басейна е ... Scream, ужас. Дано не "върже" на Харизанов младши. С Радост ще си бъдат готина двойка.
След като излязоха от кабинета, Марта не реагира никак на отстъствието на Филип, а трябваше да е ядосана поне.
Малко хаотични мисли от мен Simple Smile
Съгласна съм с повечето "хаотични мисли", само да не натресат малкия Харизанов на това прекрасно дете Радост. Каквато и положителна метаморфоза да претърпи Харизанчо, пак не го искам за Радост.

Що не са взели Весела Бабинова за ролята на Елина? От тройката Филип - Марта - Елина, Зомбори е най в ролята на объркания и нерешителен Филип. Всъщност, и Марта. Показват точно отчуждена след трагедия двойка, която единия партньор се опитва да закрепи.

# 417
  • тук, на мястото си
Филип е нерешителен, не знае какво да прави, не смее да се опълчи нито на майка си, нито на жена си (двете са със сходни командващи характери) и Зомбори представя точно такъв образ. Това му харесвам  тук в този сериал, какъв е в живота не знам и не ме интересува.
Всичко опира до режисьора, а Виктор Божинов е добър.

# 418
Съгласна съм с повечето "хаотични мисли", само да не натресат малкия Харизанов на това прекрасно дете Радост. Каквато и положителна метаморфоза да претърпи Харизанчо, пак не го искам за Радост.

Тя ще му повлияе положително, а и не виждам друг достоен да й стане гадже /да опита/... Филип е достатъчно красив за нея, но е двойно зает вече Smile

# 419
  • Варна

Тя ще му повлияе положително, а и не виждам друг достоен да й стане гадже /да опита/... Филип е достатъчно красив за нея, но е двойно зает вече Smile
Филип не е ли твърде възрастен за нея? Пък и е неин шеф.
И аз мисля, че Радост може да повлияе положително на Младши, дори и да не му е гадже. На него средата му е отровна.

Общи условия

Активация на акаунт