“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 543
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Пламен Харизанов за Уикипедия е толкова второстепенен герой, че дори не са го включили в актьорския състав. За сметка на това са отбелязани роли на "посетителка", "продавачка", "експерт полиграф"... а ние тук вече го сгодихме вече няколко пъти Grinning

# 511
Живко Сираков се казва актьорът, който играе малкия Харизанов. Познавам го, понеже тийнейджъра вкъщи ходи при него на електрическа китара. Изключителен талант на китарата, наскоро разбрах от него, че от този сезон играе и на сцената на Сатиричния театър. Много странно да не го добавят, при положение, че е един от най-интересните персонажи, независимо дали го харесваме, или не.
И аз много не ги виждам с Радост, но ако той претърпи някаква сериозна промяна, би могло.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 15:34 от Orchid76

# 512
Явно играта му впечатлява, щом го обсъждаме повече от основните герои и сюжетни линии.

# 513
  • Бургас
Пламен Харизанов за Уикипедия е толкова второстепенен герой, че дори не са го включили в актьорския състав. За сметка на това са отбелязани роли на "посетителка", "продавачка", "експерт полиграф"... а ние тук вече го сгодихме вече няколко пъти Grinning
. Втурнах се 🤓 да коригирам пропуска, но  Уикито не ме пуска - поради вандализъм на други потребители, може да се достъпва само от регистрирани лица ! Ако има регистриран мераклия , да възстанови справедливостта ! 😘

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 16:15 от lady Koup

# 514
добавено https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B8%D0%BD%D0%B0_(%D1%81%D … D0%B8%D0%B0%D0%BB)

П.С. Сложих го точно под Харизанов старши.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 16:13 от Лорд Сняг

# 515
Да, Живко Сираков е актьора. Уж си бях редактирал поста, но не се е ъпдейтнал. За тези, които искат да го видят как би се преобразил като влюбен ето едно preview.

# 516
  • София
. Втурнах се 🤓 да коригирам пропуска, но  Уискито не ме пуска - поради вандализъм на други потребители, може да се достъпва само от регистрирани лица ! Ако има регистриран мераклия , да възстанови справедливостта ! 😘

Ох, викам какво е това уиски. Grinning

# 517
Да, Живко Сираков е актьора. Уж си бях редактирал поста, но не се е ъпдейтнал. За тези, които искат да го видят как би се преобразил като влюбен ето едно preview.

Леле, това за първи път го виждам. Нищо общо с персонажа на малкия Харизанов. Значи може да го изиграе, остава сценаристите да го напишат.

# 518
  • Бургас
sea.sea - бързи пръсти+самоволен телефон 😆

# 519
Обсъждаме го, защото е много симпатичен и има харизма.

# 520
Колата с която ще вкарат цар Борис във филма Simple Smile който ще отиде на посещение в Маркова изба

И другата, която е на едно от двете семейства от миналото (мисля че на Катина беше, ама бях заета да ходя да снимам вместо да слушам)

Колата, с която Геро и Маравиля пътуваха е на ремонт Simple Smile
Много интересна колекция на винарната Златен Рожен

# 521
За тези, които искат да го видят как би се преобразил като влюбен ето едно preview.
Ехааа, това е доста различно Simple Smile В първия момент дори ми беше малко странно, защото го свързвам с винарския му герой, но много приятна изненада!
П.С. Преди време гледах един актьор играеше герой с английски акцент, после където и да го слушах, все ми звучеше с акцент Satisfied

# 522
Леле, какъв бонбон ❤ Душичка сладка, влюбена! Добре го направи, прочувствено!
А от тез вечни, слънчеви цайси във Вина, не бях забелязала какви хубави, светли очи има! Сладур голям!

# 523
Много красиви очи, и аз не бях забелязала.

# 524
Лилия Маравиля - рожден ден https://www.facebook.com/groups/1389523044885084/?multi_permalin … C1776982859472432¬if_id=1705351551399021¬if_t=group_highlights&ref=notif

Общи условия

Активация на акаунт