“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 44 082
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Баш пък Филип е толкоз типичен, че няма накъде. Отчуждени с жена си, чувствата отлетели, среща нова жена, но дългът и нерешителността го задържат при първата, докато тайно копнее и се вижда с другата.
То в живота е пълно с такива, как така да не е реално?!

# 181
  • Галифрей
Аз харесвам Филип има си положителни качества,  За съжаление както вие изредихте е лесен за манипулиране идеалният мъж за жена която обича да командва. Вижда се,че той се опитва да си каже чувствата, обаче има някакъв страх в него породен от майка му и жена му и е като дървен. Забелязах го като иска да говори с Елина. Все им пречат да говорят за станалото между тях.
Да видим на къде ще се развят неща туко виж мъжа в него се събужда  да вземе да изгони Марта.

# 182
Хареса ми сравнението на Зоя със Стефани Форестър Satisfied

# 183
Ми нали и Дързост и красота го даваха по тая телевизия? 😁
Ще избере Елито, Марта е свършила снимките преди главните актьори, значи ще я изгони

# 184
  • Галифрей
Хаха да вярно е 😂 Гледала съм “ Дързост и красота” като бях дете. Спомням си, че тя бяха дизайнерска къща, главният герой си рисуваше рокли и се наливаше с вино. Напрекъснаото пиеха вино от обяд до вечеря.

Много ясно,че ще избере Елина трябва да има драма между епизодите не може само бизнес 😁

# 185
Тя и Елина не буди симпатии, ок съм Радост да стане главна роля. Grinning

# 186
  • София
Да, дано!

# 187
  • София
Колкото и да не харесвам Марта, много се надявам да не я убиват. А и не си представям Елина като мила и обгрижваща приемна майка, каквато беше Мишон в ЖМ.

# 188
  • Галифрей
Няма да я убиват, сериала не е мрачен.
Според мен ще се разбере, че шантажира и изобщо не е бремена. Навила си го е на пръста и сигурно ще продължи да се мазни и да планува наистина да зачене. Няма да се изненадам ако в един момент Филип каже да отидат на лекар да видят  малкото човече и тя да започне хъм мрън. Не са показали доказателства, има я трейлъра как реве срещу счупено креватче. Явно са се изпокарали и тя е започнала да троши. Ще се ходи у Америката.

# 189
Не знаех, че гледаме сериал, с цел кое реалистично или не 🤔 И дори да не е, предпочитам сериал от Гошо от 2 етаж.
Актриса ли е играещата ролята на Марта, на мен ми е манекенка по-скоро?

# 190
Виктор Божинов каза че Марта е наистина бременна, а пък Владимир Зомбори има снимка в инстаграм от последната сцена на Филип за сезон 2 и на нея е все още с пръстена си. Марта може и да не ходи никъде 🤔

# 191
Да, дано!

На мен Елина ми харесва. Да, дръпната и темерутеста е, но ми е симпатична. Честна, пряма, отдадена, не цепи басма никому.

Радост също много ми харесва. Тя пък е позитивна, слънчева, ведра.

# 192
  • Галифрей
И аз харесвам Елина и Радост. ❤

Това с последната сцена на Зомбори може да е съвсем различна снимана сцена не финалната. Сериалите и филмите винаги снимат разбъркано. Те не снимат както ние ги виждаме. Може самият финал на сезона да го снимали някъде по средата на снимачният процес и после снимат другите сцени.
Аз вяра на режисьори нямам 😁
Добре ако наистина Марта е бременна аз мисля,че татко е някой друг или си е направила инвитро.

# 193
И аз харесвам Елина и Радост. ❤

Това с последната сцена на Зомбори може да е съвсем различна снимана сцена не финалната. Сериалите и филмите винаги снимат разбъркано. Те не снимат както ние ги виждаме. Може самият финал на сезона да го снимали някъде по средата на снимачният процес и после снимат другите сцени.
Аз вяра на режисьори нямам 😁
Добре ако наистина Марта е бременна аз мисля,че татко е някой друг или си е направила инвитро.

Под поста пише "Вчера заснехме финалната сцена на Филип от втори сезон...", а финалната сцена на Зомбори мисля че е от Бургас. Виктор Божинов беше качил снимка на Влади и Елена с благодарности за работата им през сезона.

# 194
  • Галифрей
Да знам я. Въпроса,че той е с Елина ❤

Общи условия

Активация на акаунт