“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 44 084
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
И двете не ги харесвам особено , но с Верославова по-има химия , с Телбис - не.

Като цяло тоя сериал го гледам заради хубавите гледки главно, никой герой не ми е на сърце Stuck Out Tongue Winking Eye Мога да гледам, мога и да не гледам е положението.

# 196
Понеже обсъждаме Елина като дръпната и темерутеста, да, такава е, като за мен Марта също е подобен тип, но е сложила "кадифените" ръкавици. Изразява темерутлъка си по такъв начин (мазно- елегантен), по който знае, че Филип няма как да откаже. Още повече, че има гръб в лицето на майка му.
Само като се сетя как му сервира новината за новата къща- ето това е, ама няма харесва ли ти, какво мислиш...

# 197
  • Галифрей
Малко се позачетох в коментарите в фб та хората питат кога ще ги качват епизодите в ютуб? И екипа на Вина каза,че изчаквали разрешение от БНТ. 😔
Не ги разбирам БНТ преди качваха всичко и даваха лайф. Поседя известно време сезон 1 и го махнаха и сега сякаш се дърпат. 🙄
Пробвайте в bgtime.

# 198
Малко се позачетох в коментарите в фб та хората питат кога ще ги качват епизодите в ютуб? И екипа на Вина каза,че изчаквали разрешение от БНТ. 😔
Не ги разбирам БНТ преди качваха всичко и даваха лайф. Поседя известно време сезон 1 и го махнаха и сега сякаш се дърпат. 🙄
Пробвайте в bgtime.

Преди време когато пуснеха епизод след половин час излизаше в You Tube. Когато минаха всички епизоди ги качиха. Но всичко е полиика, БНТ е вложила пари в този сериал, той е успешен и тя се надява да печели, чрез регистрации, реклами и пр. Ако оставят сезон 1  в Интернет и всеки го гледа няма да искаме да гледаме повторенията по телевизията респективно ще им намалеят приходите.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 17:11 от Лорд Сняг

# 199
  • Галифрей
Е да така е но и другите техни сериали си ги качваха седят няколко месеца и ги маха после.
Явно сега искат да спечелят пари. Забелязах,че рекламите им кратки и само на техни предавания. Не че рейтинга им ще им скочи много до небесата .  Но БТВ и НОВА скоро ще се пускат техните реалити и сериали.

# 200
Е да така е но и другите техни сериали си ги качваха седят няколко месеца и ги маха после.
Явно сега искат да спечелят пари. Забелязах,че рекламите им кратки и само на техни предавания. Не че рейтинга им ще им скочи много до небесата .  Но БТВ и НОВА скоро ще се пускат техните реалити и сериали.
Явно и тази телевизия ще направи всичко в ,,полза" на драгия зрител.Аз съм в България и гледам,но винаги си мисля за тези които по една или друга причина са в чужбина,но си милеят за нашето и си го търсят, когато може.Не вярвам да са малко феновете извън България.И остават без сериала,един от малкото свестни! Хора с различно работно време и заетост,не искат да гледат по-късно , заради каприз.

# 201
Явно и тази телевизия ще направи всичко в ,,полза" на драгия зрител.Аз съм в България и гледам,но винаги си мисля за тези които по една или друга причина са в чужбина,но си милеят за нашето и си го търсят, когато може.Не вярвам да са малко феновете извън България.И остават без сериала,един от малкото свестни! Хора с различно работно време и заетост,не искат да гледат по-късно , заради каприз.
Има опции за българите в чужбина, точно за това не ги мисли. Могат да гледат български телевизи и в реално време, и на запис. Срещу абонамент, разбира се, но и в България масово хората плащат за телевизии, а не гледат само програмите, които се приемат с обикновени антени.

# 202
Те затова от бтв залагат на актьори, които още учат или играят по театри в бг сериали. Лятото даваха София вкъши, само двама известни имаше, предстои Алфа , само Мария Силвестър е известна, очевидно правят количеството, но залагат на непознати лица, за да нямат високи хонорари. А във Вина не е имало замисъл за 2 сезон, Виктор Божинов е казвал, че е очаквал интерес, но не и рейтинг, т като бнт не се гледа мн

# 203
  • Галифрей
А гледа се като пуснат някой готин сериал.
Да четох, те сега снимат нов сериал казва се “Тревожност” с Анна Пападопулу и Пенко Господинов Сюжета ми се вижда твърде мрачен.

Дори Вина да не се рекламираше много стана популярен. Най-добрият от едни други през последното време. Чакам с нетърпение какво ще се случи а това отдавна не се е случвало. ❤

# 204
Споко, ще гледам повторенията в събота, няма проблем! За мен сайта, който препоръчвате, не върши работа, здраве да е!
Иначе Марта и 10 къщи да пробута на Филип, все тая. Той се оставя да го води за носа от добро възпитание, не вярвам да е достатъчно за щастлив, съвместен живот.
В един момент, прекалената му тактичност ще му изиграе лоша шега.

# 205
Довечера Весела и Владо в Кой да знае.  После Кристина в шоуто по бнт

# 206
Споко, ще гледам повторенията в събота, няма проблем! За мен сайта, който препоръчвате, не върши работа, здраве да е!

Мога ли да те помоля за линк към сайта ,където ги гледаш.
И при мен не може да се гледа на никой от сайтовете ,които препоръчаха в началото на темата.

# 207

Мога ли да те помоля за линк към сайта ,където ги гледаш.
И при мен не може да се гледа на никой от сайтовете ,които препоръчаха в началото на темата.

Гледам бг телевизия по Интернет и ще си пусна БНТ1 в събота в 16ч.

# 208
На Вергов появата беше тип "камео". Със сигурност няма да го видим пак.

# 209
  • Галифрей
Той игра себе си и беше за две минути  колкото да снимат реклама. Дария и не го хареса 😂 Излишно е да може би са искали да покажат как снимат реклами.

Общи условия

Активация на акаунт