“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 623
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • Другата България
Аааа, другият ми любим актьор /то той не е такъв де, музикант е/ - Владо Михайлов, беше невероятен в “Братя“, така добре му се получаваше, толкова естествен беше, страхотни любовни сцени имаше с Йоана Темелкова.
Срам, не срам - не знам кой е Владо Михайлов, но и аз не гледам продукциите на Нова ТВ. Има ли къде да го видя как играе  - филм, сериал, но ако може да не е мафиотски?
Скрит текст:

“Възвишение“ или “Нокаут или всичко, което тя написа“.
Но не е в главна роля.

# 376
  • Галифрей
Сега всеки с вкуса си. За мен той  е уникален, една рядка перла. Прекрасен мъж, актьор- певец. Пял и правил доблажи в   доста анимация. “ Спирт” все едно чувате Браян Адамс да пее на бг.
Играл е главни роли в мюзикъли. Има си бая филмография. Много проекти, театрални също. Скоро ще излезе нов бг филм с него главна роля ❤
Аз и Merri_An си го обичаме от доста време 😊❤

Зомбори  също е  певец и аз не го знаех,не съм чувала негова песен. Пише,че имал неуспехи в музиката.
Междругото той и жена му ще имат пиеса романтична комедия ( те ща са си двойката) “Заклеваш ли се в децата? “На 6 и 7.02 в кино Люмиер в София. 😊

# 377
Аааа, другият ми любим актьор /то той не е такъв де, музикант е/ - Владо Михайлов, беше невероятен в “Братя“, така добре му се получаваше, толкова естествен беше, страхотни любовни сцени имаше с Йоана Темелкова.
Срам, не срам - не знам кой е Владо Михайлов, но и аз не гледам продукциите на Нова ТВ. Има ли къде да го видя как играе  - филм, сериал, но ако може да не е мафиотски?
А аз имам чувството,че на повечето сякаш имат някакъв страх или срам. Сякаш българите не са романтични. Не могат да се отпуснат. Особено жените те повечето сякаш са били на специални лекции в академията как да се цупят и да имат един и същ тросната емоция. Повечето ги е срам да се събличат.
Абе изнасилванията добре им се получават или ако преди секса е имало шамари. И не ги е срам да се събличат.. Аз и не държа да ги гледам, де.. Особено филм, който се гледа и от деца.
.

Сериалът Братя си има и критики, особено последните сезони, но играта е много добра. Струва си да го пробваш, въпреки криминалния жанр. А иначе Владо Михайлов играе и във 'Възвишение' по романа на Милен Русков. Играл е и с холивудски звезди. По образование е филолог англицист. 😄

# 378
В Novaplay има качени и петте сезона на Братя за изплакване на окото с нашия любим Влади Михайлов🤩🤩🤩

# 379
  • Другата България
Скрит текст:
Екранът на лаптопа ми. Снимката е ужасна, но телефонът ми нещо напоследък дава фира.
Хексе, миналия сезон на “Капките“ го спечели Владо Михайлов, ако това може да те ориентира също.
И приключвам със спама. Blush

А Зомбори участваше в “Кой да знае“ наскоро със съпругата си, и направиха доста прилично представяне.
Май го писах, но не съм сигурна. На който му се гледа.

# 380
Май ще се заформи сюжетна линия в миналото между роднини на Дария Томова и Марко и Катина, или поне на мен така ми се стори от снимката, на която се виждаше и колата.

Иначе, пак ще "сипя" на Филип като образ. От едната страна е стабилен лицемер. Бончев му правеше редица спънки, вкара го в ареста и т.н. Разбра за семейното им минало, искаше да го убие, а сега ходи да му иска съвет как да си запази лозето с хитрост. Не казва на жена си, че е имал връзка, макар да знае половината град. И ако затова има обяснението, че не иска да я стресира, върхът на цялото безобразие беше, като не отиде на преглед с нея, особено предвид трагичната случка от миналото им. И ако това имаше общо със захапаната Елина, би изглеждало по-правдобобно, но той и преди тази случка я заряза да се оправя сама.

# 381
Ако Елина му е под кожата, съвсем естествена реакция на съществото му е да прости поне малко на баща и...

# 382
  • Варна
Благодаря за разясненията за Владо Михайлов, ще погледна филмите.
Някой да ми припомни какъв е бил или с какво се е занимавал Филип в САЩ

# 383
Кой да знае с Бабинова и Зомбори не можах да го гледам заради нетърпимия Сашко🙄

# 384
Не е само Владо, любовните сцени и на Христо Пъдев му се отдаваха, с Галя от Татковци и с Чучи добре беше. Просто съм чувала, че имали ревниви половинки повечето илк някак не успяват явно да го почувстват. Има актьори, които преди години са се старали, а след като са се събрали с половинки, не става. Още от 1 сезон Зомбори не е идеалния любим мъж, за която и да е жена. Весела също не влагаше кой знае колко романтизъм с Руши, колкото и да ги харесвах, целувките бяха изкуствени.

# 385
Не търсете само перфектни герои. Всички ще търпят развитие, но накрая пак няма да са съвършени. Да, някои неща не ми харесват в образа на Филип, но щом две жени се "борят" за него значи все с нещо ги привлича. Всичките му избори ще имат и последствия. Дотук нищо непоправимо не е направил.

# 386
Е, как Влади не е красив? Чаровен, секси, талантлив, страхотен мъж е.

# 387
На нашите продукции романтиката не им се получава и секс сцените също, ако сексът е доброволен.
Не сещам поне за пример.

Откраднат живот; Стъклен дом.

# 388
Благодаря за разясненията за Владо Михайлов, ще погледна филмите.
Някой да ми припомни какъв е бил или с какво се е занимавал Филип в САЩ

Нещо ми се върти с университет. Преподавател в университет? 🤔

# 389
  • София
Маркетингов експерт и преподавател по маркетинг.

Общи условия

Активация на акаунт