“Вина“ - втори сезон по БНТ 1, тема №4

• 43 562
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Съгласен. Разбираме се всеки да пише по един епизод.

# 466
Съгласен. Разбираме се всеки да пише по един епизод.

Дори ще бъде и маркетингово- сезонът на публиката Animal FrogAnimal HamsterAnimal Kissing Cat

# 467
Аз съм си доволна от сценаристите, нямам претенции към това, което са сътворили до момента.

# 468
  • Галифрей
Ами ако Филип вземе Дария за жена.Тъй като той обича властни жени. 😃

# 469
  • София
Ама тя вероятно ще му излезе някоя леля, та няма как.
Убедена съм, че Зоя и Дария ще се окажат братовчедки.

# 470
Те да не се окажат сестри!

# 471
Мисля, че сценария няма да отиде в стил Шонда Раймс.
Марта с бебе, без бебе едва ли ще остане в България и при Филип.
Най много Елина и тя да е бременна. Искам да видя лицето на Зоя. Joy

# 472
  • София
Денси, чак сестри не вярвам. Все пак отношенията са по линията на Марко и Катина, които са баба и дядо на Зоя, а Емил и Ана вероятно са бабата и дядото на Дария.

# 473
  • Варна
Ами ако Филип вземе Дария за жена.Тъй като той обича властни жени. 😃
За какво да се жени за Дария при жива майка? Trollface

Стела, това би бил идеален начин да продадат сериала в повече държави.
Скрит текст:
Загледай се, например, в сериалите по каналите на Стар (бившите Фокс). Основно модерни двойки показват,даже в няколко сериала разведоха няколко дългогодишни екранни хетеросексуални двойки и ожениха (поне) единия от двамата за човек от същия пол. Другият обикновено сключва междурасов брак или с човек с увреждане. Т.е. това продава.
Така е. А и двойка жена-жена по-лесно би се възприела в БГ отколкото мъж - мъж /Филип да се взема с Наско да речем/.

# 474
Не е нужно всеки да успее да си намери окончателната половинка и то от скромния избор измежду познатите ни герои. Поне не в този сезон. Но пък за да я намери трябва да се опитат потенциални такива.
Филип докато реши какво точно иска може останалите да са вече семейни с деца, а той все още да не се е вписал в пейзажа.

# 475
Накрая Марта и Елина, току виж се сработили, харесали, да бият един шут на Филип и отидат да се оженят  в САЩ.
И без това Елина има доста мъжки вайб.
Joy Joy това ще е страхотно и дори ще могат да го продадат по-успешно в чужбина. Joy

# 476
  • Галифрей
Не е нужно всеки да успее да си намери окончателната половинка и то от скромния избор измежду познатите ни герои. Поне не в този сезон. Но пък за да я намери трябва да се опитат потенциални такива.
Филип докато реши какво точно иска може останалите да са вече семейни с деца, а той все още да не се е вписал в пейзажа.
Ще видим в сезон 3

# 477
Не разбирам защо има зрители, на които им се ще Марта да се окаже много негативен образ.

Ами тя бе представена като негативен образ в първия сезон. Затова и лично аз очаквам да продължава да е такъв.

Кой я е представил като негативен образ? Сценаристите ли са имали такова изказване? Аз такова нещо в първи сезон не видях. Появи се в първа серия, не ѝ допадна обстановката (градско момиче), дошла бе тук само заради Филип. Поиска от него да си тръгнат, видимо не ѝ бе приятно, той се фръцна, че ще остане "уж за малко" и тя го заряза.Върна се в края на сезона, опитва се да се бори за него. Кое ѝ е негативното?
като го изостави- що го изоставя, като се върна да се бори за него - как има наглостта да застава между него и Елина. В крайна сметка му е съпруга, а Елина - любовница (даже и това не е, имали са секс за една вечер)

Чисто положителен образ - мъж  за женен- не мисля, че ще видим до края. Част от интересна буди това, че образите са колоритни, а не някакви шаблонни герои на Славния принц и Пепеляшка.

Хексе, на мен това би ми харесало.

Не е нужно сценаристите да излязат и да обяснят кой какъв герой е. Цялостното поведение на героинята я представи като негативен герой. Иначе не отричам, че е възможно героинята да претърпи развитие. Особено бременността като нищо да я е направила по - хрисима. Но не смятам, че между Филип въобще вече има любов и романса им ще продължи. За мен и тя не е особено влюбена в него - не и както в първите епизоди примерно. По скоро не иска детето й да расте без баща. А и като типична жена може да е надушила, че Филип вече не си е само неин и си го иска обратно, щото как пък така ще ме забрави толкова бързо.

Относно Радост и Харизанов - хич не ми ходят заедно. Не ми харесва тая идея за двойка.

# 478
  • Другата България
Аз може би съм единствената, която вижда бъдеще при Радост и Харизанов.
На него му трябва точно такова земно момиче, за за съумее той да покаже и положителните си качества, каквито смятам, че има. Просто не е имало кой да ги изисква от него.
Но не вярвам сценаристите да се заиграят по тази нишка.

# 479
Никой не отрича, че Харизанов младши има положителни качества и че няма да претърпи развитие като му секнаха финансите. Не е задължително обаче това развитие да е свързано с жена. Не бих искал и ако е с жена то тя да е Радост. По отношение на жените този тип мъже не могат лесно да се променят. Ще продължат да търсят бройки, интересни са само още незавоюваните и после интереса към тях изчезва. Като продавач на вино обаче може да бъде много полезен и да станат добър тандем с Радост (професионално). Когато докаже, че се е променил необратимо мога да си преразгледам позицията, но това няма да е през този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт