Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 168
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 180
Много е  хубава на тези снимки.

# 181
Красавица е с нормална уста! 😍

# 182
Много е  хубава на тези снимки.
Да, сега устните са и направени неподходящо и носът и е някак подпухнал. На тези снимки изглежда много по-добре. Но ми се струва, че на тези снимки е играл фотошоп.

# 183
Атанаска е много хубава на снимките преди промените. аз хич не съм фен на това как са направени устните и веждите й.
https://www.instagram.com/p/CvuTCt4InO5/

# 184
защо й е този Даниел, тя стърчи почти една глава над него!
Е как защо?
Сингапур и всякакви екзотични дeстинации
Скрит текст:

Обяди и вечери в скъпи ресторанти
Скрит текст:

Бизнес класа в Катарските авиолинии
Скрит текст:

Без него тя не може да си позволи нито една от тези екстри. А има и много други...

Златотърсачка от класа!

В същото време майката на Даниел нощува в хотел, когато се прибира в София!

# 185
Хем е хубава хем с момчето си отиват повече от батко Дани ама....любов...😉

За обявата на Насето, че то 1800 лв. Какво са за нея, две-три кошчета. Я да вземе да бръкне малко в кацата на Бачора и да развърже кесията. А за снимките в офиса- е няма такъв друг нарцис. Все едно влизам в някой соц.кабинет и на стената другаря Живков.  И тя хем иска човек с опит да не го учи тя хем иска да е за малко пари. Хората с опит си търсят платена работа. Иначе май това е нетната заплата, защото беше писала + осигуровки. Кой спореше тук, че тя плащала да и се подържа профила и не четв това дето ние пишем тук? Е, явно не е имало такова момиче.

# 186
Тези разсъждения за Емилия са много странни. Трябва да си лиши детето от някакви неща, заради “достойнство”. Като се правят деца се поемат и разходите им, няма майката да мъкне детето по градския транспорт, разбира се, че Даниел ще й осигури дом и кола.

# 187
Хем е хубава хем с момчето си отиват повече от батко Дани ама....любов...😉
Ама... любов към лукса и парите.
А сега с детето хептен си е вързала гащите, не й трябва да работи изобщо.

# 188
  • София
E... като вече си се разделил с някого, идеята е да не приемаш подаръци от него, дори и една стотинка да нямаш, ако имаш достойнство, разбира се.
Жената му е родила дете, да и даде апартамент и кола не са подаръци.

# 189
Тези разсъждения за Емилия са много странни. Трябва да си лиши детето от някакви неща, заради “достойнство”. Като се правят деца се поемат и разходите им, няма да мъкне детето по градския транспорт, разбира се, че ще й осигури дом и кола.

В някои държави при развод жените имат доживотна издръжка и им оставят къщи, коли и какво ли още не. Тук Емилия са я захапали за тая кола все едно и е дал царски дворец. Според мен даже колата е на името на фирмата или е купена с лизинг на фирмата, та Даниел едва ли толкова се е охарчил. Моят бивш шеф имаше деца и се раздели с жената и плащаше и частните училища и колата и подари и апартамент и остави. Все пак Даниел не е без възможности, че да си остави детето на улицата. Тия кокошки не съм ги гледала, но мк се струва, че имат по една гънка. Да ходят да учат нещо вместо да се пляскат в ютюб.

# 190
Не става въпрос дали той ще ги даде, а дали тя ще приеме...
няма майката да мъкне детето по градския транспорт, разбира се
Като повечето майки...by the way

# 191
Защо трябва да е като повечето майки, при положение, че бащата има възможности? Пак казвам, че бащата има задължения към детето си и съответно към майката, това не са подаръци.

# 192
Дизайна копи-пейст от Пинтерес...Само снимки нейни сложила...
Никой не забеляза в какъв нов офис ще работи бъдещият спец - дизанът е измилила Наска! Индустриалият стил ми харесва. И зеленото!  Но тия снимчици с целувки и натискания нещо не са ми за офис, по-скоро за в къщи.

Скрит текст:

Насе, иди при Капитонова (Ергенът2) - тя сега се занимава да учи хора как да продават в Интернет, ама взима пари за съветите.

# 193
Не става въпрос дали той ще ги даде, а дали тя ще приеме...
няма майката да мъкне детето по градския транспорт, разбира се
Като повечето майки...by the way
Колата е стара фирмена. Надали и апартамента е на нейно име, сигурно е на името на Емели.

Това не са подаръци за Емилия, че да се чуди дали да приеме или не. Даниел временно й дава неща, които да ползва, за да може детето му да бъде шофирано до градина и лекар. Емилия дори не ползва апартамента, където 4 години не може да почне ремонта.

Новата му жена Наска получава подаръци - нова кола - така е и редно.

# 194
Направи ми впечатление, че Олга и Даниел не се следват в инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт