Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 171
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 195
Самата Олга и почти нищо не качва. Вие следвате ли се с Ваши роднини? Аз нито един човек от семейството нямам в социалните мрежи, не ми се струва мн. нормално. Ние се виждаме и чуваме. Viber и Whatsapp - да. Ама разни платформи със снимки, тагвания и клюкарии пълен абсурд

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 23:02 от diziler

# 196
  • София
Не става въпрос дали той ще ги даде, а дали тя ще приеме...
няма майката да мъкне детето по градския транспорт, разбира се
Като повечето майки...by the way
Защо пък да не приеме?
Не само че бих го приела, ами бих го и изисквала.
Няма нужда всички да сме многострадални мъченици като Олга, че и покрай нас и децата си да подлагаме на лишения.

Колата на Атанаска също не вярвам да е на нейно име.

# 197
Той нари я купи по време на пандемията, кога рева,че няма пари за работниците си и по някаква програма взе много пари и по принцип повечето бизнесмени ги пишат служебни  
Не става въпрос дали той ще ги даде, а дали тя ще приеме...
няма майката да мъкне детето по градския транспорт, разбира се
Като повечето майки...by the way
Защо пък да не приеме?
Не само че бих го приела, ами бих го и изисквала.
Няма нужда всички да сме многострадални мъченици като Олга, че и покрай нас и децата си да подлагаме на лишения.

Колата на Атанаска също не вярвам да е на нейно име.

# 198
Повечето бизнесмени “ги пишат служебни “, защото са на лизинг на фирмата, ясно защо .
Нормално да кандидатсва и да вземе пари , ако бизнесът му е пострадал заради пандемията , много хора кандидатстваха и взеха , далеч не е само Бачорски.

# 199
Така е , не споря Simple Smile
Повечето бизнесмени “ги пишат служебни “, защото са на лизинг на фирмата, ясно защо .
Нормално да кандидатсва и да вземе пари , ако бизнесът му е пострадал заради пандемията , много хора кандидатстваха и взеха , далеч не е само Бачорски.

# 200
  • София
Последно стори от Емилия:

# 201
..и там някъде Емели... Да им имам приоритетите на тия заети родители!

# 202

Много се вживявате. Вече под лупа гледате всяка дума и четете под и над редовете. Жената си гледа детето. Да не и го гледаме ние. Няма баба, няма бавачка на разположение. Не съм я видяла да го оставя болно при някой друг.  Опитва се и на работа да ходи.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 10:32 от Jules

# 203
Опитва се и на работа да ходи.
Не "опитва се И НА работа да ходи", а си ходи на работа, опитва се И ДА гледа детето Wink
Тя ясно си го е написала, прочетете последния ред от сторито й. Не сме го писали ние.

# 204
От девет реки вода.. Емилиа сама е казвала,че колата е на нейно име.. Тука 2 страници,че била фирмена 😀😀 Смях в залата са всички коментари

# 205
  • София
Опитва се и на работа да ходи.
Не "опитва се И НА работа да ходи", а си ходи на работа, опитва се И ДА гледа детето Wink
Тя ясно си го е написала, прочетете последния ред от сторито й. Не сме го писали ние.

Тук не си прав. Емилия си гледа детето, винаги го е правила. Най-малкото не работи сама, има съдружник и естествено, че детето е приоритет. Аз го виждам по-скоро, че трябва фа ги свърши всички тези задачи и накрая на деня да прибере детето от детска или да я закара на пеене. Преди уроците им бяха на един час с колата в час пик, сега не знам като са се преместили при Петър.

Детето си има двама родители, втория се обявява за много деен и има баба Сийка, която да помага. Емилия си е сама с Петър и двамата работят. Според мен от цялото нещо, ощетен е профила на Емилия. Колко дни я нямаше никаква, явно там ще куца положението.

# 206

Много се вживявате. Вече под лупа гледате всяка дума и четете под и над редовете. Жената си гледа детето. Да не и го гледаме ние. Няма баба, няма бавачка на разположение. Не съм я видяла да го оставя болно при някой друг.  Опитва се и на работа да ходи.

Ясно ми е, че си гледа детето, но в написаното от нея е като последна дупка на кавала. Не звучи окей.

# 207
От девет реки вода.. Емилиа сама е казвала,че колата е на нейно име.. Тука 2 страници,че била фирмена 😀😀 Смях в залата са всички коментари

Тогава каква е идеята да е с надпис на фирмата, че мисля пишеше и на нея "Не е срамно да си чистач" или аз бъркам? То на теб ти е смешна и темата пък само се включваш да се посмееш...Laughing

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 11:00 от Lotus32

# 208
Изобщо не виждам детето като “последна дупка на кавала” в текста на Емилия. Според мен има предвид, че е доста заета и гледа и детето.
Интересното е, че снощи Даниел беше качил стори с двете деца, тази сутрин пак, но аз бях останала с впечатление, че Емели си е при Емилия. Или сторитата са стари, от преди, или пък Даниел е взел детето вчера вечерта.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 11:39 от Adriana11

# 209
На последното и стори с детете е от вчера сутринта как я води на градина. Нищо чудно Бачора да я е взел от градина и да е била при него снощи.

Общи условия

Активация на акаунт