Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 219
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 240
Емилия също си слуша чалга .

# 241
Ами значи и Емели ще стане като мама .

# 242
Лотус , айде да четем с разбиране, моля!
  И не се е хванал за гърдите, като ще сме пунктоални, потупваше се, така и съм написала. Има разлика.
   За детето, ще се повторя - няма лошо,че разчита на приятелка, инцидентно.Но потребителка написа,че тя никога не е оставяла Емели. Затова напомних. И постоянно да се налага да разчита и да си помагат с приятелки, няма лошо, напротив .

Начинът, по който си презентира практиката в училище, което и да е то, не ми харесва .Лично мнение, което,  няма нужда да ми обяснявате правилно ли е, или не. По стотици други начини можеш да се "изфукаш" ,че си в СМГ.
   За Емилия и чалгата - защо очаквате да е различна? Движила с в една среда, били са двойка, тя го е обичала, живяли са заедно . Едва ли има абонамент за Ла Скала .

# 243
  И не се е хванал за гърдите, като ще сме пунктоални, потупваше се, така и съм написала. Има разлика.
   За детето, ще се повторя - няма лошо,че разчита на приятелка, инцидентно.Но потребителка написа,че тя никога не е оставяла Емели. Затова напомних. И постоянно да се налага да разчита и да си помагат с приятелки, няма лошо, напротив .

Начинът, по който си презентира практиката в училище, което и да е то, не ми харесва .Лично мнение, което,  няма нужда да ми обяснявате правилно ли е, или не. По стотици други начини можеш да се "изфукаш" ,че си в СМГ.
   За Емилия и чалгата - защо очаквате да е различна? Движила с в една среда, били са двойка, тя го е обичала, живяли са заедно . Едва ли има абонамент за Ла Скала .
Съгласна! 😀 Но ще те изядат ей сега ще ти обяснят колко е интелигентна и възвишена Емилия и как е друга бира 😂 от Бачорски. Сега е горда,че е в това семейство сега 😀 но каква е всъщност,  е друга тема..

# 244

Начинът, по който си презентира практиката в училище, което и да е то, не ми харесва .Лично мнение, което,  няма нужда да ми обяснявате правилно ли е, или не. По стотици други начини можеш да се "изфукаш" ,че си в СМГ.

Ами като ще четем с разбиране и вие си отворете очите- не се потупва, а мърда с пръсти във въздуха сякаш си показва маникюрът....

# 245
В коридора на СМГ си показва маникюра?  Смирена млада учителка, ОМГ!  ПрипадВам!

# 246

Ами като ще четем с разбиране и вие си отворете очите- не се потупва, а мърда с пръсти във въздуха сякаш си показва маникюрът....

Учителка е, не е монахиня! Laughing

# 247
Профилът на Емилия в момента хич не ми се връзва с НГДЕК, че и със специалност педагогика в СУ. Не знаех, че в тази елитна гимназия на почит е чалгата.

# 248
В коридора на СМГ си показва маникюра?  Смирена млада учителка, ОМГ!  ПрипадВам!
Признава и се поне това, че се е постарала да не е с минижуп или деколте, гол гръб и подобни.
Позьорка е, явно това е някакво важно събитие за нея, дано вземе и диплома, бавно и славно. И ще я видим и пред СУ.

# 249
А защо изобщо трябва да се снима и да се изтъква къде ходи и какво прави? Вие снимате ли се като ходите на работа и влизате в коридора?
А тази фръцла ще има и ученици, които ще я гледат в интернет как си поства селфита. То имиджът й като преподавател тотално олеква тогава…

# 250
Тя няма какво друго да качи.

# 251
Ми няма да качва.
В СМГ учат децата гении на България, победителите на международни математически олимпиади. Вчера ги показваха по новините.

# 252
Голяма излагация, голямо чудо. Качила е селфи, не с децата. Не е изложила училището. Не си е показала гащите и секс играчките.

# 253
Аз не казвам да качва, просто вече става банално да повтаряме, че е скучна. И за мен е такава, кафето, асансьора, детето. Та след като нищо не се случва като пътуване, събития, ресторанти ако щеш, качва такива неща, които и за мен не са за качване, но нали се мисли за инфлунсър.

# 254
И учителките са хора и понякога млади и секси мацки. Отишла е съвсем нормално облечена, затова я поздравявам. В ерата на интернет децата едва ли се впечатляват какво е постнала учителката, то значи нищо не трябва да постват хората с тази професия?!

Общи условия

Активация на акаунт