Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 447
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 435
Аз го започнах този подкаст, но честно казано не ми стана ясна идеята и го спрях. Може би по-нататък ще се разгърне, но в началото всички маниерничат и говорят празни приказки за мен.

# 436
Моето мнение е, че децата нямат място в социалните мрежи. Пълно е с какви ли не изроди в интернет и не разбирам какъв е този зор да им правят инстаграми. Но родителите им са толкова елементарни хора, че ги използват за да трупат последователи, гледания, да им изпращат пратки и т.н. Не говоря само за Емели и Даниел, ами масово за децата на инфлуенсърите.

# 437
Съгласна, че децата нямат място в социалните медии. Бачорски базира инфлуенсърската кариера на клипчетата с Емели, все се хвали със статистики, то клипчетата с нейно участие са най-гледани, събират над милион гледания всяко в инстаграм. Наска пък все я ползва за модел на дрехи, за да си прибере хонорара и тя. бебе Дани явно е скучен за аудиторията, малко негови клипчета са с гледаемост над 200к.

За мен това е най-големият грях на Даниел - не изневярата, а че вместо да предпази дъщеря си, той я използва, за да направи пари и това със сигурност ще има последствия върху психиката й.

# 438
  • София
Аз го започнах този подкаст, но честно казано не ми стана ясна идеята и го спрях. Може би по-нататък ще се разгърне, но в началото всички маниерничат и говорят празни приказки за мен.

Да, трябва да се изгледа целият. Винаги може да превъртите празните приказки.

# 439
Детето расте и ще започне да чува от тук там разни неща. Някой неща наистина трябваше да бъдат спестени. Като това, че Даниел никога не е обичал Емилия и едва ли не е искал дете, защото е бил на 30 години.. Няма да е приятно детето да разбере, че докато майка й е била бременна баща й е бил на кралете на любовта с “кралицата”.

# 440
Айда май наистина напуска, но си е права жената да и писне да работи за тях

# 441
Сега разгледах работния профил на жената.Ми тя всичко е правила ,дето си мислех,че Наска го е правила.. Смятайте колко фалшива е Насето.Добре,че жената качи нещата да се видят кой ги е правил.
Айда май наистина напуска, но си е права жената да и писне да работи за тях

# 442
Е как фалшива?!Днес има стори,че дама сглобява мебели.Ама кой я снима?  /това беше л га, не се активирайте/
   Гледах и аз подкаста с Емилия.Ми симпатична млада жена, явно работи върху себе си, но продължавам да не я харесвам.Много въртене на очи, много маниерничене.И това Ъъъъъ, и сдъвкаване на думите...Давам си сметка,че това е чисто субективно.Просто има хора, които не хар есваме

# 443
Тя беше писала,че взима размери и за онея лепенки на вратите Бонанза, ама после като качиха стори се видя,че мъжа, дето помогна за дивана и масата ,взима размерите Grinning
Е как фалшива?!Днес има стори,че дама сглобява мебели.Ама кой я снима?  /това беше л га, не се активирайте/
   Гледах и аз подкаста с Емилия.Ми симпатична млада жена, явно работи върху себе си, но продължавам да не я харесвам.Много въртене на очи, много маниерничене.И това Ъъъъъ, и сдъвкаване на думите...Давам си сметка,че това е чисто субективно.Просто има хора, които не хар есваме

# 444
  • София
Умирам с нейните обяснения как и защо е специална 😄

# 445
Умирам с нейните обяснения как и защо е специална 😄

Да, мнозинството няма да ги сложат тези очила. Добър вкус му се вика. Явно Наска е от малцинството! Али експрес и Капалъ чарши 2 в 1.

# 446
Очилата са хубави. И като цяло визията и в добра. Тя обаче страда от комплекси, иначе не си обяснявам защо се обяснява

# 447
  • София
Очилата са хубави. И като цяло визията и в добра. Тя обаче страда от комплекси, иначе не си обяснявам защо се обяснява

Тези очила специално не са моите, но бих ги купила за поне 5 от приятелките ми. Тя просто държи да е специална и различна по някаква причина.

# 448
Обяснява се, защото не се вижда "класата" и се налага да се натъртва. Да се сети зрителя, че това е класно, а не да разчита на собствени критерии. Blush
Като им порасне изведнъж работата и като почнат да се вземат на сериозно, така и не разбират как стават за смях.
Може и с очила от зрънчо. Те също не са фаворити на 99÷ от хората.

# 449
Явно Наска от тези неуверени жени, които постоянно търсят валидация - от партньора си, от обществото, самонадъхва се в постове и в реалитито. Затова и виси по цял ден в социалните медии и си "курира" имиджа блокирайки хора, триейки коментари, отговаряйки на други.

Общи условия

Активация на акаунт