Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 431
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 465
Еми да поканят и Емилия в Преди обед.
   И на мен ми допадна начинът, по който е израснала в разсъжденията си относно всичко случило се.За мен така би трябвало да се постъпва при раздяла.
   Но нека не я правим Св. Емилия.

# 466
Изгледах епизода на масата у Олга, щеше да ми е доста по-интересно да се разкаже за пътя на Олга и Розалия, защото е дваж по-интересно от Наска снимала ли се е на Рд, не се е ли се и на кого му пука.За живота в Швеция, абе изобщо имат интересни съдби, но не.
Някой да обясни на кралицата разлика между ембрион и бебе. Излишна информация даде с усмивка.

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 15:55 от помбер

# 467
Никой не е споменал фоаето на Бизнес център Бачорски и зайците за аксесоар…

# 468
Точно сега ги видях в профила на Танаска. Зададох си въпроса кой нормален бизнесмен ще наеме площи в тоя лунапарк? Че и отгоре му бясна чалга ден и нощ? Това не е детска занималня, имат амбиции за бизнес център. Точно като очилата с камичетата ми стоят тези златни и черни зайчоци.

# 469
Аз офис с такава декорация не съм виждала. Големи вази естествени цветя да, но зайци и мебели от Икея никъде.

# 470
Мебелите как да е.Ама зайците....А тапицерията къде я сложи?

# 471
Мебелите как да е.Ама зайците....А тапицерията къде я сложи?
Ако говориш за тапицерията от сторито с "Гиууд морнинг", тя стои като изтривалка пред вратата в дом Бачорски в Абдовица.

# 472
Не ползвам никакви социални мрежи... Може ли някоя добра душа да пусне тук въпросните зайци🍹

# 473
# 474
Видях обявата за маркетинг и поддръжка на социални мрежи. Понеже се занимавам с маркетинг, за 1800 лв заплата присъствено в офиса може да си наеме момиче да й прави кафе, докато тя сама си обработва и качва.

# 475
Явно джъмбо са изкарали великденската украса.

# 476
Кич и селско!

# 477
Фоаето е грозно. Това не ѝ е салон за грим и маникюр, а уж “бизнес център”, за който претендират, че е на хубаво място и с добри площи. Не мисля, че хора със сериозен бизнес биха се наели да работят в тази чалготека.
Типично в стил Атанаска е - нискобюджетно и кич.

Визията с очилата ми харесва, добре подбрани аксесоари и облекло, но отново описанието отдолу е типично комплексарско мислене на провинционално девойче, дошло в големия град. Това съсипва цялата идея.

# 478
Зайците положени там са ужас на квадрат.Какъв стил? Каква кралица? И с тея блузи в Преди обед,дето бяха ..Мале.. Мале.. жестоки комплекси....Баба Сийка хич не се е постарала душата да я възпита.И това самочувствие на кое отгоре.Дано с Дани по-добре да се справи.Има шанс за поправителен.

# 479
Зайците положени там са ужас на квадрат.Какъв стил? Каква кралица? И с тея блузи в Преди обед,дето бяха ..Мале.. Мале.. жестоки комплекси....Баба Сийка хич не се е постарала душата да я възпита.И това самочувствие на кое отгоре.Дано с Дани по-добре да се справи.Има шанс за поправителен.

Нали знаете тези демонстрации кой ги налага и защо. Страх, несигурност, комплекси.
Кой уважаващ себе си мъж ще сложи такъв надпис?! Просто е смешно.
Колкото и да ме обича мъжа ми ако му дам да носи такова худи ще ми се изсмее. Ама и аз освен за базик не бих го накарала.
Някак ми стои простовато.

А тези с демонстрациите на огромна, неповторима обич съм ги забелязала, че най-много хойкат.

Иначе баба Сийка не е човека, който трябва да възпитава Дани. Той си има двама живи и здрави родители, които ако му отделят необходимото внимание ще си го възпитат по техния си стандарт, както правим всички родители.
И все пак ми се струва, че бабата може и да се справи по-добре от тези два безскрупулни и нагли индивида.

Общи условия

Активация на акаунт