Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 398
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 525
Мислех, че си ги е правила Наска. Много неуважително, наистина.

Колкото до снимките на мръсните обекти, според мен е с разрешение на собствениците. Едва ли ще качат така на своя глава.

# 526
Е кой собственик така ще се съгласи да му снимат мизериите и да ги качват насам натам?

# 527
Като са написали и двете, че са ги правили и всяка е написала, че е направила сайта на Атанаска за 1 час е въпрос на доказване.

Аз пък смятам, че на последната ѝ е писнало някой да се бие в гърдите, че е направил нещо, което не е и именно затова се откъсва. И си прави портфолио с възлаганите ѝ проекти.
Даниел дано не съжалява някой ден, че губи ценни кадри заради комплексираната си жена.

# 528
Е кой собственик така ще се съгласи да му снимат мизериите и да ги качват насам натам?

Е, то пък да качат мизериите на някой без позволение?

# 529
какъв маркетинг предлага Атанаска, то всичко го прави Аида.

Както беше модерно реди години всички девойки да учат психология, сега явно е на мода маркетинга.

# 530
Леле майко! Тва е някакъв абсурд. Даниел няма акъл за 5 ст , ако си позволи да изпусне такъв кадър като Аида, ако наистина е толкова ценна,креативна и можеща, както казвате. Ама и тя кво прави толкоз време при тия недоразумения и позволява на Атанаска да й се разхожда по работата? И никой ли не можа да му каже на Данко да раздели личното от служебното и да свие деликатно перките на Монако?

# 531
преди време дори бях писала, че Атанаска може и да си отвори агенция за организиране на събития и че й се  получават добре нещата. Връщам си думите назад, тя за всяко събитие се изказваше все едно е правила всеки един детайл. Сега вече виждам защо Розалия се е ядосала от сторитата по случай организацията за рд на Емели. Сигурно е супер дразнещо да имащ познат, който лъже за всичко и си приписва чужди заслуги, за да изгради фалшив имидж в обществото.

Покрай рд на Емели Даньо се беше изказал снизходително за партито, ама явно има двоен стандарт и нещата не важат, когато става за личните празници на сина му - хартиени покани за рд на 2годишно дете, леле мале, табелки на масите да не би някой да дръзне да седне не където трябва. Ужасно фалшиво изглежда всичко.

И аз желая на Аида успех от все сърце. Следвам я в инстаграм и изглежда добър човек, дъщеря й изглежда скромно и стойностно момиче. Често пише, че са си само двете, може би бащата не е в картинката и според мен наистина ще й е по-добре да работи в спокойна среда, а не Даньо да й вика, че си подхвърляла трудовата книжка. Много се дразня на такива работодатели, които дори и на шега се отнасят така със служителките си.

# 532
  • София
преди време дори бях писала, че Атанаска може и да си отвори агенция за организиране на събития и че й се  получават добре нещата. Връщам си думите назад, тя за всяко събитие се изказваше все едно е правила всеки един детайл. Сега вече виждам защо Розалия се е ядосала от сторитата по случай организацията за рд на Емели. Сигурно е супер дразнещо да имащ познат, който лъже за всичко и си приписва чужди заслуги, за да изгради фалшив имидж в обществото.

Покрай рд на Емели Даньо се беше изказал снизходително за партито, ама явно има двоен стандарт и нещата не важат, когато става за личните празници на сина му - хартиени покани за рд на 2годишно дете, леле мале, табелки на масите да не би някой да дръзне да седне не където трябва. Ужасно фалшиво изглежда всичко.

И аз желая на Аида успех от все сърце. Следвам я в инстаграм и изглежда добър човек, дъщеря й изглежда скромно и стойностно момиче. Често пише, че са си само двете, може би бащата не е в картинката и според мен наистина ще й е по-добре да работи в спокойна среда, а не Даньо да й вика, че си подхвърляла трудовата книжка. Много се дразня на такива работодатели, които дори и на шега се отнасят така със служителките си.

И на мен ми направи впечатление, че Аида не качи нищо свързано с Емели, пък и детето си е имало тематични празници. Явно Емилия наистина сама си ги организира. Имам предвид без Даниел и Атанаска, да не излезе че я изкарвам майстор Сръчко.

# 533
Леле, каква агитка за Аида, какво нещо

# 534
Абе хора, подтикнахте ме да видя профилите на Аида и Яна Средкова, като казахте, че втората има нещо с Георги според вас.
Че тя е много секси тази жена. Изглежда си точно като .. жена. Хубава, показва естествено поведение, абе секси е отвсякъде.
Сега ми става една идея по-ясно защо кралицата си изфабрикува нужда от офис в офиса на мъжа си.
Не намеквам нищо за Яна и Даниел, просто жената е огън.. и аз ще искам да съм край мъжа си при наличието на такива жени Grinning

# 535
Струва ми се, че Аида е доста огорчена от  кралицата и краля.

# 536
Ами това ми звучи точно като Наска да си е преписвала всичко. Но нищо. То таланта никой не може да й вземе. Ще я видим Наска през 2024 колко е силна. Видяхме партито за новата книга на Даниела. По-грозно парти и торта не съм виждала. Залата беше хубава, но до там.

# 537
Когато излезе епизода с Емилия и цялата история, имаше стори на Аида, която беше писала, че и тя е била на мястото на Емилия.И беше на страната на Емилия.

# 538
Когато излезе епизода с Емилия и цялата история, имаше стори на Аида, която беше писала, че и тя е била на мястото на Емилия.И беше на страната на Емилия.

Аз днес доста се порових и видях, че са приятелки.  Ако Аида отиде да работи при Емилия, ще са добър тандем.

Много е талантлива. Гледах едно клипче от сафари парк, в който самата аз бях преди 2 седмици. Ами с последен модел ай фон не мога да направя такива клипове като нея. То всичко беше заснето сякаш е оператор. Жената си разбира от работата. Гадно е, че Атанаска веднъж не написа на кого се дължи всичко. Иначе тя с маркетинг се занимава. Направи си един офис и ще си стои без работа на бюрото.

# 539
Между другото Атанаска беше казала преди време, че Аида й изработва поканите за партитата, аз от там я знам. Мисля, че отговаряше на въпроси.

Общи условия

Активация на акаунт