Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 379
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 585
Цитат
Сградите, които се виждаха от прозореца бяха в много лошо състояние, не мисля, че изобщо има такива сгради в центъра.

В центъра има множество такива сгради.

# 586
Сега изгледах този подкаст с Емилия и вярно, че има леко мъжкаранско говорене и жестикулира ненужно много, но ако наистина е успяла да е толкова над нещата,тя има завидна емоционална интелигентност. Относно апартамента ясно е, че нещо не е наред там и Атанаска пак се меси и доказва нещо и с нейния. Не е нормално този апартамент да е показан, като мястото отредено за Емели и майка й от щедрия баща, те да обясняват, че ще го ремонтират и хоп реално Наска е там. Аз смятам, че Даниел никога реално не им го е давал и той ще го отдава или ползва. Направи ми впечатление, че са взели апартамент на баба Сийка и явно само през деня е помощница. Реално става ни ясно защо Емилия отиде да живее с Петър, доста голяма селяния от страна на Даниел!

# 587
Мисля,че в епизода с Емилия ,той каза,че колата е на нейно име.Другото ,което е всеки  човек може да взима фактура за гориво и да я дава на Даниел.Не е необходимо да е задължително фирмен автомобил.Може да й е прехвърлил като дарение.Знае ли човек.И между другото не се бях замисляла.Ама Емилия като беше казала,че скоро ще покаже с какво ще се занимава, и Наска,ако е знаела от Даниел преди това и затова така бързо за час са направили сайта на Наска. Да можем да кажем ,че тя е първа, пък Емилия я копира.И как Наска рязко купи жилище след като излъчиха епизода с апартамента на Емилия и Емели.И е нормално да подсигури детето си,което е лишил от нормално семейство.Може да е писан на Емели.Както каза Наска Ми то няма изоставен. Демек Емилия и малката не са оставени на произвола на съдбата.По принцип Наска обича да лъже.Винаги ми е било интересно като говори в множествено число. Grinning

# 588
Умът ми не допуска ситуация, в която Даниел да е подсигурил жилище за Емели,което сега дава на Атанаска. Искам да си мисля,че ползва добра отстъпка при закупуването на жилищата , ако вземе две в една сграда. Макар ,че не ми се вярва да е така. Също не вярвам и да е едно и също жилище. Монакото как ще падне толкова ниско?! ДА й подхвърлят вече подарен апартамент.
    Кой каза,че са взели жилище на Баба Сийка?  Това откъде дойде? Понякога прекалявате с фантазиите. Тоя Бачорски да не е Рокфелер - на всяка женка апартамент, на всяка тъща също.
    А въпросната Аида, защо ги е търпяла толкова време? По думите ви разбирам,че е можеща и умна, жена, която си разбира от работата. Защо им търпи чалгариите, простотиите, безумните тийм билдигни , обилно поляти с алкохол, чалгия и оня тъп оркестър?  На каква цена ? Хубаво е да се маха и да ги остави да се омотаят в идеите на Наска.
  Подкастът с Емилия -  махленски начин на говорене , чак малко мутренски на моменти/ когато говореше за това,че не реагира на критиката относно детето/. Бъдещата учителка, дама , която се занимава с реклама.

# 589
Апартаментът който показа Емилия като купен за Емели беше в стара сграда със стара архитектура. В новите апартаменти кухнята е част от хола, там беше една малка стаичка. Както е и при това, което показва Наска. Или е някакво свръхсъвпадение или има някаква игра с това жилище и то вече не е на Емели и Емилия. Почти съм сигурна, че това което двете показват е едно и също, а няма как Даниел или Наска да са взели апартамент в същата сграда - това много рядко може да стане. Освен това Насето показваше и някакви снимки от апартамент с френски прозорци, но не зная дали точно в този контекст, тя нали има много страсти и много задачи.....не мож и хвана спатиите. Но от последния й цитиран пост много ясно личи, как живее за хорското мнение и как искала да обори схващането, че понеже до нея имало мъж с възможности, затова тя успявала.

# 590
Ако разкара Наска ще е много удобно да посещава бившите без да се налага да обикаля града.

# 591
Имаше стори с баба Сийка и малкия Дани как се напишкал в нея. Отзад в кадър беше друга кухня. И друг път са качвали стори от тази друга кухня и трапезна маса, на която са седнали. За това се говори, че баба Сийка има собствен апартамент. Но това са спекулации. Може да е и квартира. Може баба Сийка и мъжа й сами да са си купили апартамент. Не е толкова сложно и непостижимо. Те са млади хора, мъжа й може да изкарва добри пари. Не мисля, че кухнята е от Смолян, защото щеше да има сторита Даниел как тръгва тежко към Родопа планина 😃

# 592
Според мен преместването на Емилия при Петър и тези снимки как той носи Емели на НГ до стаята не са случайни и са в отговор на нещо, което Даниел и Наска са направили. И този ремонт как пък не приключи, за да може двете наистина да има къде да живеят спокойно. Сега вече с новата ситуация аз не виждам как Емилия ще живее в жилището от Даниел с новото си семейство, нещо е станало явно.

# 593
  • В страната на мечтите.
А дали не е възможно Даниел, който много се прави на хрисим, но го виждаме каква гадина е, да е имал условие, че апартамента ще е за Емилия само ако тя не си намери нов мъж? Защото го видяхме как даже на рождения ден на детето си не искаше да помага, защото "тя вече си имала мъж", което си беше доста грозно изказване. И понеже тя сега е с Петър, се чудя дали Даниел не си е взел апартамента и не го е дал на смолянската селянка да се прави на дизайнер с неговите пари?

# 594
Даниел каза в епизода, че и колата И апартамента са на името на Емилия. Няма как да бъдат на 4 годишно дете. Може, но до навършване на пълнолетие един от родителите трябва да е вписан. Като почнете, че не е за Емилия, а за Емели ми става смешно. Та Емилия е майка на Емели, и живеят заедно. 4 годишно няма да живее самостоятелно и да прави ремонт. Върнете си епизода и чуйте какво казва Даниел.

# 595
Много добре чухме какво каза Даниел, но каза и че ще се грижи за нея докато си намери мъж. Не си представям Емилия и Петър да живеят в жилището от Даниел, а както казахте сами, Емели не може в момента да живее там сама. Това скоростно преместване и тези сторита с гушкането на Емели от Петър са камъни в градината на ДБ си мисля аз.

# 596
Наистина има голямо съвпадение между двете жилища, но нали Монако се би в гърдите, че само си го е купила?
На тия вече не можеш да им хванеш спатиите..

# 597
Аз не искам да вярвам,че Даниел е взел жилището на ЕМилия.Тя сама каза,че е подсигурена. Сега вече има печеливш бизнес, може да си направи ремонт. Според мен се пренесе при Петър, защото иска да има човек до себе си,  а и така е по-лесно, отколкото да прави ремонт.Там всичко е стилно и направено.
    В един от епизодите Даниел каза нещо в смисъл, че ще й помага финансово , докато си намери мъж , или докато започне да работи. За да не усеща детето разлика в единия дом и в другия. Което е окей. Предполагам, че и сега дава някакви пари за Емели , с неговото его и претенции едва ли ще се остави Петър да я издържа.
    Какво пречи баба Сийка да е взела в Смолян Дани? Може и апартамент да имат хората, ама нужно ли е веднага Даниел да го е купил.Чак пък толкоз тъп не е. За какво й е квартира? Тя нали отсяда в Абдовица.

# 598
Това с апартаментите ако е вярно… Даниел ще излезе по-голям селяндур и простак отколкото мислехме.

# 599
Баба Сийка е в друго жилище откакто мъжа и се появи на хоризонта. Даже на Коледа Наска и Бачора им бяха на гости, холчето беше скромно, но не е в Смолян със сигурност. Преди, когато ходеха до Смолян, то сторита, подготовка за родопската рода, та е по-вероятно да са взели квартира в София, за да са под ръка на Наска.

Общи условия

Активация на акаунт