Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 146
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 135
Eмилия нещо изчезна от ИГ. Да не я е налегнала работа?

# 136
Е, как, те са готови с “много” да вдигнат заплатата, обаче първо ще искат поне една година робски труд.
Е с тази инфлация, увеличението трябва да си върви по дифолт. Ако няма такова, значи реално е "намаление".

# 137
Позиция: Създател на съдържание в соц.медии и после изредени още активности за други позиции😂

аз се впечатлих от това че ще трябва човека да брандира сгради и автомобили? Последно не разабирам дали търсят някой за офис или за обща работа и дали няма да накарат човека с въже да слиза по сградата да им я брандира? Satisfied

🤣🤣🤣
То пък, ако това сте си помислили… не си и помисляйте да кандидатствате.
Човека явно ще поръчва фолиа за брандинг. А, от фирмата, правили фолиото, те си го лепят. Как мислите, че обикновен човек ще налепи фолио за врата или кола 😃😃😃 Ама мислете малко 😃
В профила на момичето, което им прави рекламата, съм виждала клипове, че тя ги лепи

https://www.instagram.com/reel/ClWqOFqIlKV/?igsh=MW92NTZkMTlveXdmNA==

# 138
Може за това да й плащат и да е специализирана в това. Не мисля, че биха искали от някой да върши нещо, което не умее. Особено на врата не се слага така лесно фолио. Хайде тези надписи да кажем са по-лесни.

# 139
Кого от всички тези юнаци си избирате? Хахахахаха

Бачорски са свикнали да дават заплати на такива сладури. Без основно образование повечето. И сега 1800 лв за тази обява... им се струват мноооого пари.

# 140
  • София
В тя е написала какъв е ангажимента към брандирането, не знам как решихте че очаква въпросната жена да ги лепи.Grinning
Абсурдно ниска заплата за такава позиция и ангажираност, но сигурно ще се намери някое младо момиче, което и симпатизира и иска де е в техните среди.

Най- нелепото в обясненията за кое са се обидили Розалия и Олга на изписването и погачата на въпросното дете е че то скоро ще има абитуриентски бал Joy Тамън мегдан да се обидят отново.
Ами като имаш проблем с нещо - кажи, не години мълчание.

# 141
1800 е нормална заплата, идеална за по-млад човек 18-25, който се справя с технологиите.
А и младите вече всички знаят Галена наизуст, та работната среда няма да им е проблем Simple Smile)

# 142
  • София
1800 е нормална заплата, идеална за по-млад човек 18-25, който се справя с технологиите.
А и младите вече всички знаят Галена наизуст, та работната среда няма да им е проблем Simple Smile)

Нормална е, ако изпълняваш функциите на една позиция, вместо на три.

# 143
Върнах се да изчета
Изобщо не е заетост за трима човека. Не знам какво си мислите че правят хора на сходни позиции по другите фирми.
Първо и най-важно, и Наска и Даниел са най-успешни в самоподдръжката на профилите си, така че тоя човек ще е допълващ тая дейност.
Под комуникация се разбира телефони и мейли с каквито там клиенти се появят за госпожа Танаска
Автомобили не се брандират всеки петък

# 144

Шегувате се, нали?
Аз не познавам млад човек с тези учения плюс английски, който да се навие за тези пари. При положение, че един пост на 1 профил е платен около 2000 лв.
За 3 профила, за месец с толкова изисквания и език, заплатата е жалка.

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 18:50 от Фрау К

# 145
Явно живеем в различни Българии
Това е напълно нормална и достатъчна заплата за такава позиция.
Поддръжка на соц. мрежи като услуга тръгва от 500лв. в маркетинг агенция, ако знаете други цени, посочете къде са.
Английски вече знае всеки. Бачорски не търсят човек да им превежда документация

# 146
тръгва от 500лв. в маркетинг агенция,
Английски вече знае всеки. Бачорски не търсят човек да им превежда документация
Какви 500 лв? Минималната работна заплата в България е 930 лв официално. В 2024 г. сме, не в 2004. Нещо се бъзикате.

# 147
Услуга не е равно на работна заплата, ехо

Ето първия пример който ми попадна при търсене, от 390лв/месец

# 148
  • София
И само да кажа, че аз на 21 вече си бях започнала кариерата и няма шанс да се съглася на подобно нещо, а това беше преди почти шест години вече.

За някой 18-19 годишен човек е супер, но пък те ги искат присъствено в офиса и нямам как да стане, след като трябва и да са на училище.

# 149
За София на пълен работен ден заплатата е ниска, такъв човек с опит ще работи в агенция за много повече пари, не за Атанска и Даниел. За човек без опит става, но нека не се залъгваме Наска искат да минат евтино затова наемат, ако започнат да работят с агенция ще им излезе доста по скъпо, но пък те нали са бизнесмени, мислят, че разбират...може да наемат агенцията на Емилия, нали са в супер отношения Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт