Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 394
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 555
Да, преди е била по-хубава. С тия устни се е загрозила.
Устните и носа. То цялото й лице е само нос и джуки.

# 556
При Атанаска да послъгва и крие си е нещо стандартно затова не ме учудва, че масово маркетинг частта не е нейно дело, нея цялата й работа е такава фалшива. А Даниел беше много некоректен, когато захапа Емилия за тематиката на Барби партито, защото точно той и Атанаска правят най големите и показни изхвърляния по тематичните им поводи!
Това наистина беше доста глупаво изказване от позьор като Даниел, който вечно е облечен в тон с Атанаска, с техните партита и кичозни украси по празници, носии на рд. Защо детето да няма тема на празника? Всяко дете си има някакви любими герои, предполагам, че тя харесва барби. Русата кака беше излишна, поне за моя вкус, но щом майката е преценила. Все пак и тя си пада по кича и позите.

# 557
Сайта на Атанаска  като направен за 1 час и от двете. Като всяка е написала, че го е правила тя.
Сега кое е вярното?
Жената "чудо", която разбира от маркетинг, докато работи медицински козметик, че и интериори прави и по екскурзии ходи.

#Дрийм към тру Blush
Тук в прав текст си приписва чужди заслуги - че й се наложило много бързо да започне да разбира от всичко в маркетинга - реклама, заснемане, монтиране, управление на социални мрежи. Очевидно Аида ги е правила.

За интериора също лъже - тук има 1:1 снимки в пинтерест със зелената стая, дори рамките не е променила. Никаква креативност не е да харесаш картинка и да кажеш "искам ето това, ама същото".

Атанаска толкова лъже, че вече си мисля, че и за апартамента яко послъгва.

# 558
Видях някои неща.Преценете вие какво виждате Grinning

И
Стълбището не е ли едно и също ?

И

# 559
И аз го виждам сега.... едно и също е - права си !
Това ли в новия ап. на Наска ? Или на Емилия ?
Тези вече тотално изплискаха легена.
Ако е истина това е психарско

# 560
Направих съпоставка между сторитата на Наска и предаването,където показаха апартамента.Другият вариант е да си е купила над Емилия.
И аз го виждам сега.... едно и също е - права си !
Това ли в новия ап. на Наска ? Или на Емилия ?
Тези вече тотално изплискаха легена.
Ако е истина това е психарско

# 561
Да ви кажа не защитавам Атанаска, но може Даниел да дърпа конците. Мисля, че той я подтиква какво да пише, как да действа, какво да лъжат. Накрая тя  опира пешкира, а той излиза използваният мъж под чехъл.

# 562
# 563
Леле майко, това с апартаментите е.. нямам думи.
Как така и двете представят един и същи апартамент за техен?
Че е на Емилия да е било лъжа за предаването, че да излезе Даниел добрия и грижовен?!
А бях останала с впечатление, че на Наска е купен на зелено.

Може Даниел да е възложил обзавеждането на Сатанска, понеже апартамента ще е на Емели..

Също забелязах, че баба Сийка снима Дани на друго място, клипа с имената на мама и тати и този с напишкването. Вероятно е на квартира някъде там.

# 564
Или беше взет в Смолян  да го гледат. Другият вариант е лисицата да си е купила апартамент на същото място
Че е на Емилия да е било лъжа за предаването, че да излезе Даниел добрия и грижовен?!

Може Даниел да е възложил обзавеждането на Сатанска, понеже апартамента ще е на Емели..

Също забелязах, че баба Сийка снима Дани на друго място, клипа с имената на мама и тати и този с напишкването. Вероятно е на квартира някъде там.

# 565
Или беше взет в Смолян  да го гледат. Другият вариант е лисицата да си е купила апартамент на същото място

Не мога да измисля адекватна причина да си купи умишлено на същото място.
Апартамента, който тя показа в пост беше с френски прозорци, този не е..

Междувременно нюзфийда ми:

На две места пише, че е кардараш, доколкото знам това за цигани.

# 566
Аз се изумявам колко злобни хора има , да си отделиш от времето да пишеш гадости ..

# 567
Аз също.
Ние също коментираме тук, но определено доста по-културно. Бих казала - градивна критика Simple Smile

# 568
Едва ли Даниел я кара.Той ли я кара пак, когато беше любовница да качва сторита с колата, да загатва, да намеква и т.н.

# 569
  • София
Едва ли Даниел я кара.Той ли я кара пак, когато беше любовница да качва сторита с колата, да загатва, да намеква и т.н.

Даниел, че е позьор - позьор е. Обаче и Атанаска е същата, нищо не я кара да прави насила.

Общи условия

Активация на акаунт