Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 326
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 690
Пък за децата на Антон никой не говори, тия малките сладки момченца, даже имената им не знаем. Те бяха ли на РД-парти на братовчедите, или Антон сам ходи.
На рождения ден на Емели бяха.За рд на Дани не съм сигурна,но по скоро не.Нали Даниел каза,че когато ги канели все не отивали.И затова вече не ги канят.
Не може брат ти Даниел да ти е помагал финансово (дава му нещо като месечна издръжка 10000лв- поне така Даниел разправя в интернет), и в работата (със съвети), и накрая да не ходиш на рождените дни на децата на благодетеля си. Има нещо сбъркано и тук. Нещо скрито има, което не знаем. Едва ли защото е мъж под чехъл, предолагам, че не е Рени причината.

Как така Даниел му дава издръжка JoyJoyJoyJoy
Даниел каза, че Антон е работата, той визията. Антон го е дръпнал да стане чистач, заедно са направили фирмата.
Моля Ви, не говорете глупости. Даниел не е никакъв благодетел за Антон. Антон работи, има си и той отделна фирма. Нали не мислите, че Даниел му дава ей така едни 10к на месец.
Той работници търси за по 900лв., които да си скъсват задника от работа, даром ще дава на брат си. Смях.
Тоя, който от всяко нещо иска да спечели. Абсурд.
Да, в начало Антон е работел като чистач, а Даниел, се е чудел какво да прави със себе си. Трябвало с Георги да ходят в Англия да учат английски, предполагам мама Мари е дала идеята. И той така е започнал в този бранш. В описанията на темата пише, че Антон е най-работливият брат, не спорвам, може и да работи, но гледах видео, където Даниел ги разправяше тези работи, освен да е било лъжа за пред феновете. Даже Антон е най-скромният, и поискал само 10000 лв, Георги поискал "да живее като крал", само, че Даниелчо го извикал и да работи като крал. Не знам къде работи Антон, дали в старата си фирма или в някоя от фирмите на Даниел?
Много пъти в предаването беше споменавано, че фамилията се крепи на Даниел финансово?!
Но дори и да не му дава 10000/мес, те не си ходят на гости често, и има нещо между тях, така мисля.

# 691
Много готино е , когато компанията от приятели сте на един акъл и си угаждате- дрескод, рожденни дни на някое яко място. Обаче , и аз мисля ,че това е в повече за Рени и Антон. Едно е да отидат на РД на племеннците,   друго е да пропуснат РД на Наска.
   Георги има стори с някаква мацка, която паднала върху маса и  я счупила.Това ли е Аида?
   Глупости са това,че Даниел дава издръжка на Антон. Последния си работи и си изкарва, колкото толкова
   Аз се забавлявам с тоалетите на Даниел , различен е.

# 692
  • София
Емели също е сменила градината понеже са се преместили и вече Бамбу не им е удобна. Тръгнала е в група с по-големи деца. Харесва ѝ и се вписва в градината Simple Smile

# 693
Това на сакото, конски мухи ли са?
Абдовишки?
От Родопите са✌️

# 694
Ако ще го карат на реклами само в инстаграм, спирам да ги следвам. На мен техните реклами не ми вършат работа. Според мен липсата на активност в инстаграм се дължи на абдикацията на Аида. Няма кой да обработва клипове, да слага надписи и т.н.

За обличането - да се обличат както искат. Доста по екстравагантни хора съм виждала облечени.

# 695
Емели също е сменила градината понеже са се преместили и вече Бамбу не им е удобна. Тръгнала е в група с по-големи деца. Харесва ѝ и се вписва в градината Simple Smile
Емели била тръгнала в Бамбу на 7-8 месеца. Не е ли твърде малка тази възраст да приемат дечица?

# 696
Мили, на година и 7-8 месеца Simple Smile

# 697
# 698

Това е същата детска градина, в която ходи и малкият Дани.🙂

# 699

Атанаска беше казала, че Дани ходи на градина в Дружба заради близоста с офиса. Къде живее Емилия, че да и е близо и на нея?

https://drujba.org/finansovi-uslovija/ това ли е градината?

# 700

Атанаска беше казала, че Дани ходи на градина в Дружба заради близоста с офиса. Къде живее Емилия, че да и е близо и на нея?

https://drujba.org/finansovi-uslovija/ това ли е градината?

https://questacademy.bg/
Ето тази е.

# 701
Мисля, че детската градина не е същата, в която ходи и малкия Дани. Емилия каза, че градината отново е частна, а малкия Дани е в държавна детска.

# 702
По спомен май някой тук твъдеше,че Милото живее в Драгалевци. Е,явно не живее.

# 703
Мисля, че детската градина не е същата, в която ходи и малкия Дани. Емилия каза, че градината отново е частна, а малкия Дани е в държавна детска.

и Дани ходи в частна детска градина

# 704
Наска беше казала,че е в държавна Grinning Ама нормалноза нея..Тя винаги лъже Grinning

и Дани ходи в частна детска градина

Общи условия

Активация на акаунт