Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 247
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 855
Атанаска планира за месец да прочете нещо и да прави интериор на други хора, на програма.
Ще вземе работата на 100-тина интериорни дизайнери, които са учили залудо.

# 856
Атанаска планира за месец да прочете нещо и да прави интериор на други хора, на програма.
Ще вземе работата на 100-тина интериорни дизайнери, които са учили залудо.

Ще прочете тя...то така става като копи -пействаш....то добре,че е и Аида, представете си как ще взима чужди идеи и представя за свои

# 857
Много ме кефи Мари, като не спазва напук дрескода, май даже бабата на Дани в черно  беше? А при Мари, няма нито черно, нито зелено или сребърно сиво, и за завършек нейната любима шапка, част от тоалета.
Георги е учил "Връзки с обществеността" и не пропуска да изкоментира  "Първата дама"...
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 19:34 от Pepina_n3

# 858
Как може да не поканят Антон и семейство му. Кажи му две думи, брат ти е.

# 859
Казаха че са поканени. Май не са искали да спазят черният дрескод или нещо такова.

# 860
Аз разбрах, че той е казал, че никой не го е поканил.

# 861
  • София
Казаха че са поканени. Май не са искали да спазят черният дрескод или нещо такова.

Не беше ли, че нямаше места във вилата и трябваше уж да спят в хола? И трябвало да дойдат без децата.**

Тук ставало дума са откриване на офиса, аз си мислех, че за рождения ден на Наска. Игнорирайте ме 😄

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 19:57 от Rhae Rhae

# 862
Аз разбрах, че той е казал, че никой не го е поканил.

Е той пък все така казва....ами брат му е все пак, не може ли да уважи празника им. Май тази Рени ще излезе истинска змия.

# 863
  • София
На откриването на офиса не е бил поканен, а явно е помагал, защото казаха, че сутринта е бил там. Никой не му е казал, че има откриване, за колко часа и какъв дрескод. На тиймбилдинга нормално да не отиде, но на откриването беше и кака Мими, редно беше и Антон да поканят.

# 864
Аз го разбирам Антон. Аз също чакам покана  или да ми кажат някоя дума, иначе се чувствам все едно се натрапвам.

# 865
Георги - свестен, изглежда наистина добър човек ама защо така запален по тая чалга. Не му прилича някак си.
Стария Бачор все по-противен ми става 😂

# 866
  • София
Скрит текст:
Очевидно много преча на Емилия и коментара ми,че епизода е качен е изтрит [spoiler/]
А това е за феновете на Наско

Нищо лично към теб, но не мисля че Емилия има общо в случая.

Това за Атанас, ако е вярно, е под всякаква критика. В България не знам, но в други държави е подсъдно да спиш с някого, ако ск ХИВ позитивен и не си ги уведомил.

# 867
Дъртият Бачор ми става по-противен с всеки изминал епизод…..

# 868
Не съм го изгледала целия епизод, но ми направи грозно впечатение че не са поканили Антон. Иначе Атанаска и Даниел си вяха задниците по Кипър, другите опъваха да им отворят офиса и те първа писта собственици. То много лесно да обираш лаврите, трудно да работиш. На тийм билдига пак го нямаше Антон, голямо сплотяване. Иначе Даниел си беше поканил и приятелите, които нямат нищо общо със фирмата.

# 869
Май Антон обаче не е в тази фирма, а друга фирма на Бачорски за почистване, но все пак явно през деня им е помогнал..ще това семейство не е сплотено, е повече от ясно!

Общи условия

Активация на акаунт