Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 235
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 840
Като гледам изобщо не му дреме на Даниел дали я харесват и така трябва. Те нека не си я харесват мълчешком 😀 Като гледам слушкат и работят и няма и да изкажат кой знае какво мнение.
Аз пък като гледам, някои служители взеха вече да напускат и лъсна целият инфлуенсърски дефицит и другите умения на Монаковица. Скоро не е ревала в ИГ, че никой не й отговаря на изискванията. Те с Даниел се скъпят дори да наемат професионалисти да им намерят наематели за сградата и хора за свободните позиции, ами ползват социалните мрежи. Пък недоволни после, че им пишели еди какви си. Като не си сложил филтър и си обявил заплата на касиерка в супермаркет, така ще е.

# 841
Това беше другото, което не разбирам. Защо Рени и Антон са длъжни да ходят на РД на Наска? Може да не я харесват, може да си имат други ангажименти, може да не им се слуша цяла нощ чалга (в което се съмнявам). Рожденния ден беше извън София, в някаква къща до Банско/Разлог. Може би на Рени и Антон не им е било удобно да пътуват и да оставят децата, може да не е имало и на кой да ги оставят. Та, варианти много.

# 842
Като гледам изобщо не му дреме на Даниел дали я харесват и така трябва. Те нека не си я харесват мълчешком 😀 Като гледам слушкат и работят и няма и да изкажат кой знае какво мнение. Трябва да си самостоятелен да ти стиска да коментираш някого и да си кажеш всичко 😉 Когато там работиш нямаш шанс да плюеш 😎 То не им и стиска
Разбира се, че му пука на Даниел какво мислят хората за Наска, той затова трие коментари и заплашва дори роднините си. Ако някой потребител коментира нещо, веднага скача да се заяжда или направо трие.

Епизодът е качен в ютюб (за тези, които си плащат), за другите ще е наличен по-късно.

# 843
  • София
Като гледам изобщо не му дреме на Даниел дали я харесват и така трябва. Те нека не си я харесват мълчешком 😀 Като гледам слушкат и работят и няма и да изкажат кой знае какво мнение. Трябва да си самостоятелен да ти стиска да коментираш някого и да си кажеш всичко 😉 Когато там работиш нямаш шанс да плюеш 😎 То не им и стиска
Разбира се, че му пука на Даниел какво мислят хората за Наска, той затова трие коментари и заплашва дори роднините си. Ако някой потребител коментира нещо, веднага скача да се заяжда или направо трие.

Епизодът е качен в ютюб (за тези, които си плащат), за другите ще е наличен по-късно.

А някой плаща ли си?

Даниел живее за хорското мнение обаче отказва да приеме, ако не съвпада с неговото.

# 844
Аз пък като гледам, някои служители взеха вече да напускат и лъсна целият инфлуенсърски дефицит и другите умения на Монаковица. Скоро не е ревала в ИГ, че никой не й отговаря на изискванията. Те с Даниел се скъпят дори да наемат професионалисти да им намерят наематели за сградата и хора за свободните позиции, ами ползват социалните мрежи. Пък недоволни после, че им пишели еди какви си. Като не си сложил филтър и си обявил заплата на касиерка в супермаркет, така ще е.

Ами да вземе тя да се обучи и да си работи сама- явно няма да се връща в Белисимо. Като няма такъв дето да покрива изискванията и сама да си го прави.

# 845
  • София
Андреа е честитила рождения ден на Емилия, но не и имен ден на Атанаска.

Аида също е честитила на Емилия. А Аида и Насето един офис ли делят?

# 846
Аида е в един офис с Атанаска, когато Атанаска е там. Както се вижда Кралицата работи на главното бюро.

# 847
Съмнявам се кралицата много да работи в този офис.

# 848
Съмнявам се кралицата много да работи в този офис.

Направо се преработи.

# 849
Отчето и Васко Милионера заедно 🤦‍♀️

# 850
Георги е невероятен сладур: "Къде са ми водораслите в офиса?" Laughing
към "първата дама".

# 851
Георги ме кефи.Иначе Генерала трябвало да благодари на Господ,че му изпратили Атанаска Grinning  Мале, Мале... шок и ужас Grinning

# 852
Генерала повтаряше думите на Даниел, колко велика ще Атанаска, щом на 25 години това прави.
А Георги я поднасяше пред камера, зад камера.
Студен му бил офиса.
То с този чемшир и това черно, няма да казвам на какво навява.

# 853
Атанаска е като жаба в устата, защо по дяволите си го е причинила, горната й устна живее собствен живот! Иначе за дизайна добре, че Атанаска го е измислила, сега ще започне и да проектира хахаха.....Най- ми харесва за разликата между 200 и 2000 лева, целият им офис е от Юск и от Турция. Изкуствената зеленина е често срещана напоследък, на мен лично не ми допада, иначе офисът хваща окото

# 854
Аз им написах Добре,че живее Пинтерес,че не знам как щеше да направи Атанаска интериора

Общи условия

Активация на акаунт