Бачорски и златната ябълка - Тема 9

• 47 247
  • 1 056
  •   1
Отговори
# 825
Аз не вярвам, че Емилия е простила безрезервно и е продължила напред. Още повече че тези "панаири" с майката и сестрата на Даниел каза Атанас, че са инспирирани от Емилия. В подкаста каза, че не се интересувала от живота на Атанасия и Даниел. ВЕрно ли не се интересува как живеят хора, които значителна част от времето й  гледат детето? Иначе  в интервюта се владее добре, спор няма.

В коя значителна част я гледат Grinning Вземат я за 2 дни да направят снимки и клипове ,и баба Сийка да я гледа и я връщат.Понякогя и се разболява при тях и я връщат.
Няма значение. Детето прекарва време без майка си с това семейство и Емилия се съобразява много основателно. Добре, че роднините на Наска са читави хора явно, та се грижат и се отнасят добре с момиченцето, че иначе....

Съгласна съм  Simple Smile

# 826
Имах предвид,че според Емилия няма нищо лошо да си любовница, ако не ти се занимава да переш чорапи и имаш дете. И тук ми спорите колко е различна от Атанаска и морална?

# 827
Имах предвид,че според Емилия няма нищо лошо да си любовница, ако не ти се занимава да переш чорапи и имаш дете. И тук ми спорите колко е различна от Атанаска и морална?
Емилия не е била и не е любовница обаче. Тук е голямата разлика с Атанаска, мислех, че е ясно.

# 828
  • София
Емилия не е Мария Кюри, че да търси академик от бан. Най-обикновено момиче, ако може да намери мъж с пари, що не. Не виждам нищо лошо. Стига да не пречи на никой да живее както намери за добре.

Чакай, този Петър женен ли е?

Не е и доколкото знам никога не е бил.

# 829
Има ли значение дали е или не е? След като го смята за редно и нормално, което няма нищо лошо значи може и да го направи. Никъде не е казала,че няма да го направи и не знаем дали няма да бъде любовница в дадена ситуация. Така сляпо не знам как вярвате някой да ви води.

# 830
Много преиначаваш думите ѝ. Тя самата каза, че човек не трябва да се зарича, защото никога човек не знае какво може да му дойде на главата. Тя обсъждаше различните случаи за да стигне мъжа до любовница, но не го приема за правилно. Многократно повтори, че не я интересува живота на другите и всеки има право да го живее, както реши.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 14:59 от Anvelope

# 831
Има ли значение дали е или не е? След като го смята за редно и нормално, което няма нищо лошо значи може и да го направи. Никъде не е казала,че няма да го направи.

Никъде не е казала и че ще го направи!  Твоите свободни съчинения край нямат просто. Това, че не хейти такива жени не значи, че е от тях. Наистина трети клас размишления.

# 832
Има ли значение дали е или не е? След като го смята за редно и нормално, което няма нищо лошо значи може и да го направи. Никъде не е казала,че няма да го направи.
Има да. И не  го смята за нормално, каза, че има такива жени, които искат това. Очевидно тя не е искала това, най-малкото има дете вече. И също така каза, че ако ти изневеряваш с някого е много вероятно той и на теб да ти изневери.

# 833
А защо задължително ако една жена е с мъж с възможности трябва да е с него заради това? Не са с някакви дебели чичковци с 30 години по-възрастни от тях. На мен и двамата не ми допадат визуално и не само, но това са субективни неща. Като ви чета разсъжденията, все едно издържате вашите мъже и умирате от яд, че тези две жени са обгрижвани и нямат финансови проблеми. Не е ли най-нормалното нещо, една жена да търси сигурност и подкрепа в мъжа си, която е и финансова?!

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 15:01 от Precious girl

# 834
Любимото от всичко ми е, че взимат Емели, разболяват я и я връщат 😃😃😃
А, пък от всички фантасмагории, които се споменаха в последните страници, не знам на кое по-напред да се смея.
За протокола - не симпатизирам на никого, но няма как да подмина като се каже някаква глупост за която и да е от двете страни.

# 835
  • София
А защо задължително ако една жена е с мъж с възможности трябва да е с него заради това?
И аз винаги това се чудя като като се зачекне темата.
Все едно е много по- лесно да се влюбиш в мързелив, неамбициозен или не особено умен мъж, отколкото в стабилен, пробивен и можещ.

# 836
За роднините - хората имат право на мнение и аз на тяхно място също нямаше да я харесвам. Пък на нея като толкова не ѝ пука - браво Grinning За мен няма нищо положително в тази жена. Нищо.

# 837
Много ценя постоянството у хората. Липсата на лицемерие е показателна за личността.
Само едно не мога да разбера, всички, които не я харесват/не ѝ се кланят ли са криви или кривата е тя?
Интересно ми е как Даниел приема това, че да речем 70-80% от близките му хора нямат желание да комуникират с жена му.
Той показва в реалитито.
брат му Антон - дошли са на рд на Емели, бебе Дани и Даниел + кръщане, но не идват на рд на Наска и веднага злобен коментар " то като каниш човек по поводи и той все не идва, спираш да го каниш вече"
Роза и майка му -  редица от злобни подмятания
с доведения си брат Георги - човекът тръгна да казва, че има много какво да каже за Наска, Даньо веднага го посече и постоянно уж бъзикайки се с него го принизява.

само старият Бачор я харесва, ама това е защото Даньо го е наел във фирмата си и му плаща заплата.

# 838
Като гледам изобщо не му дреме на Даниел дали я харесват и така трябва. Те нека не си я харесват мълчешком 😀 Като гледам слушкат и работят и няма и да изкажат кой знае какво мнение. Трябва да си самостоятелен да ти стиска да коментираш някого и да си кажеш всичко 😉 Когато там работиш нямаш шанс да плюеш 😎 То не им и стиска

# 839
По принцип така и трябва, той не следва да се води от това какво харесват другите. Просто казвам, че на нея няма какво да ѝ се харесва и това е общото мнение Grinning

Общи условия

Активация на акаунт